Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jita22 píše: Více
Sorry. Jen se snažím místní osazenstvo přimět k tomu, aby uznalo, že člověk má právo mít nějaký limit.
A také se vyjádřit jaký. Což se tu někomu nechce protože celou dobu tu jelo naprosto protichůdnou pozici. Pro jistotu se mě snaží vyřadit osobními útoky, bez ohledu na to, co říkám.
Moment… Lechtonen, Deptanen, Chechtanen.. a není to gól! ![]()
@M_Vladim píše: Více
Myslím, že my jen nechápeme tvé příspěvky a ty ty naše.
@jita22 píše: Více
Ne. Jen se mi tu někteří snaží zatáhnout do konfrontace a já to nehraju.
![]()
Ty jo, takže máš doma přepočítané i kondomy, jo? Ty budeš těžká stíhačka… Píšeš, že máš pubertální děti. Tak bych se asi zaměřil. Na mne žena dojít, že zmizela nějaká guma, tak ji pošlu do blázince a nebo se rozvedu.
@M_Vladim píše: Více
Je, dost zasadny. To prve sa da povazovat za normalne, to druhe sa vola manzelstvo bez sexu. (Za manzelstvo bex sexu sa povazuje take, kde je frekvencia okolo 10× do roka a menej… Taku info mam od doktora, psychologa aj paroveho terapeuta.)
A tiez mam info z viacerych zdrojov z lekarskeho prostredia - pokial to zacne haprovat v sexe, tak ide vztah dole vodou. (Sam som si tou skusenostou presiel a musim povedat, ze aj napriek tomu, ze sa to zlepsilo, pochybnosti sa uz asi nezbavim. Tu uz musi nastupit racionalne myslenie na zahnanie blbych myslienok.)