Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jazmine píše: Více
Neomlouvám ho, ovšem na jak dlouho se obětovat? 2 roky,3, 5…?
@884135 píše: Více
A proto jsem psala, že velmi záleží na okolnostech. Zda má ona vůbec prostor pro sebe, jak moc on doma pomahá, aby si to mohla jít vůbec někam řešit, jaká je mezi nima jinak intimita…To tady nezjistíme. Kdy? To záleží na typu chlapa, někdo to vzdá hned, jinýmu to za nějakou snahu stojí..Probírá se to tady furt dokola, horem, spodem…
@884135 píše: Více
To záleží na spoustě věcí. Především na tom, jaké možnosti řešení má daný chlap k dispozici, ne? Každý nemůže vztah ukončit nebo najít náhradu.
Tohle je pořád dokola. Nic nevíme.
To, že se tu známé firmy rozčilují, jaké jsou ženy furie bez empatie, je jedna věc. Reálné řešení problému je věc úplně jiná.
Nějaký čas…jak dlouho? Pokud to zakladatelka nenapsala, kde je tedy ten problém? Úzká vagina, jizvy uvnitř, suchost…nebo co tedy vlastně bolí nebo v čem je to nepříjemné?
@Jazmine píše: Více
Nám ta stříkačka zůstala, ale fakt nemůžeme za to, že třeba nejsme vačnatci. ![]()
A věř, že většina mužů si svých žen váží.
A taky nějakou dobu vydrží bez úplného vzájemného objetí, sexuálního zájmu.
A když je to dlouho, je to jak tichá domácnost, pak od nějaké chvíle šilháme jinam. Máme prostě takový program.
.. Já vím, ale já mám ty své instrukce… ![]()
@M_Vladim píše: Více
a ty se ptáš, jak dlouho to normální muž vydrží bez sexu, a když to nevydrží, tak co? nějakou znásilní v parku?
@stinga píše: Více
Napsal jsem velice jasně, na co jsem se ptal. Pokud to někomu nestačilo, tak je mi líto. ![]()
Tak jak slouho normalní muž vydrží bez sexu, myslím skutečně zásun, než začne nadbíhat jiným?
Já vím, napsat jakoukoliv sebeblbější odpověď je ta nejmenší práce, co? ![]()