Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
No a proč to píšeš mně? Přečti si tu diskuzi, fakt se mi to nechce znova vypisovat. A zas být za…
@Prelesta píše: Více
Protože Ty umíš pochopit obě strany a vžít se do jejích pocitů a jsi tolerantní k lidským slabostem a chybám, kdežto některé jsou tu strašně striktní a netolerují partnerovi žádnou slabost. U takových pak chlap neví, jestli ho v jejích očích víc poškodí nevěra anebo nevinná erotická úchylka.
![]()
@Tarena píše: Více
Tak jelikož v průběhu diskuze, zakladatelka několikrát zmínila že dotyčný má často zkratkovité jednání, je v časovém presssu z práce a tudíž jak zakladatelka říká, je to možný důvod proc bere kondomy doma… což neni chytré ani normální u kohokoliv v případě nevěry… tak se dá klidně očekávat že muž to bere tak,.že použil výmluvu co mu vyšla… bude teď třeba chvili ostražitý ale dřív nebo později se dá očekávat že opět sahne do jistoty až bude někam rychle spěchat a nebude mit čas kondomy koupit po cestě… když i v době kdy se o tom nevědělo a mohl si na cestách koupit krabičky do auta ho to dle úsudku přispěvovatelky nenapadlo a kondomy bere doma
@DarkPhoenix píše: Více
Přitom jsou na každé benzině, navíc pokud má nějakou bokovku, mohl jí říct, at je koupí ona. Celé je to divné.
@DarkPhoenix píše: Více
Myslím že ne, ta situace s chybějícími kondomy ho vystrašila ten si teď dá pořádnýho majzla, aby vše utajil.
Já tedy nevím. Ja bych držel stabilní zásobu. Jak kvůli případného podezření, tak pro to mít kam sáhnout. ![]()
Vybrat „do dna“ je pitomost. ![]()
Příspěvek upraven 30.05.26 v 23:59
@M_Vladim píše: Více
Nechápu. Četl jsi to vůbec? Přece nebude tak blbá, aby mu pokládala sugestivní otázky.
@Anonymní píše: Více
Ale nemusí se Ti hnusit jenom proto, že nějaké jiné by se takový chlap teoreticky hnusil. Je možné, že v reálné situaci, kdyby šlo o ní a její děti i majetek, by tak kategorická nebyla. Třeba by pak reagovala podobně jako tady: https://ntx.cz/vtip-1161/!
![]()
@jege píše: Více
„Milý“ Jege, fakt nepředpokládám, že kdokoliv s bazálním intelektem si vytváří vlastní úsudek na základě diskuzního fóra. Plytký vtip pro pár prostších z nás snad raději ponechám bez komentáře. A pro příště: nebuď srab a označ mě, když už se o mě hodláš otírat, jo?
@Jazmine píše: Více
Já přece věděl, že potrefená husa zakejhá!
![]()
Ve skutečnosti jsem nevěděl, kolik žen se tu zhnuseně pohoršilo a doporučilo zakladatelce pustit do oběhu a nechtělo se mi číst celou diskuzi, tak jsem to schválně napsal tak neurčitě, aby se dotyčné poznaly samy a zastyděly se za své laciné vyjádření, pokud s podobnou situaci nemají reálnou zkušenost a tudíž nemohou tvrdit, jak by ve skutečnosti postupovaly!
![]()
@Anonymní píše: Více
100% je nevěrnej a lítá za jinou, je to očividné a to že krade kondomy doma, dokazuje že to je deb–l. Vypakovala bych ho nebo si našla svého milence a jeho měla jen na nezbytné věci a kvůli dětem
@884135 píše: Více
Může i nemusí. Z vlastní zkušenosti vím, že po 14 ti dnech ostražitost ze strany chlapa klesá, jakmile dojde názoru že mu to prošlo
Necítím se jako potrefená husa, ale jako někdo kdo si svými názory stojí. Kdyby jsi dobře četl, vůbec nikde jsem ji nepsala co má dělat, včetně toho, jak v závislosti na dané situaci může být mnohdy takový rozvod složitý. O mé reálné zkušenosti nevíš zhola nic a tak si své soudy laskavě ponech. Jestli je mé vyjádření laciné, nech posoudit samotnou zakladatelku, nakonec, je to její diskuze a jistě má dostatečnou kapacitu vzít si z ní co potřebuje ![]()