Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jita22 píše: Více
To by chlápek nereagoval zpochybněním, že to mohlo vypadnout na zem. Má černý svědomí.
@jita22 píše: Více
Vyloučeno, dítě ma 2 roky a je to v místech, kam nema přístup
Taky jsem se s tím setkala, že je někteří chlapi používají i sami při masturbaci. Ale předpokládám, že to by ti na tvůj dotaz asi přiznal, protože i kdyby se kvůli tomu cítil trapně, furt je to lepší, než abys ho podezřívala z nevěry. Blbé je, že se ho na to ani nemůžeš přímo zeptat, to bys mu rovnou dala do ruky alibi - jojo miláčku, je to tak, já se styděl… a je z obliga.
Nevím, jsem chlap a paměť na události mám mizernou. Zpravidla si nepamatuju co bylo před týdnem…
A světe div se, pravidelně vyhazuju kondomy prošlé, nebo ty co se k tomu blíží (ale ono je to taky asi tím že máme hromádky různých co vždycky byly k nějaké objednávce ze sexshopu)
Ale asi bych si teda nezvpoměl kdy jsem to dělal naposledy, a v okamžiku nařčení je dost možné že by se mi to vykouřilo z hlavy úplně.
Mimochodem je strašně snadná cesta jak nevěru odhalit. Když za ním třeba po co příjde z práce příjdeš s telefonem v ruce a slzama v očích se slovy „Už znám pravdu, tvoje milenka mi napsala.“ A podle reakce pár sekund po tom co to řekneš poznáš pravdu. Když si chlap oddychne nebo začne vysvětlovat tak to máš potvrzený.
Tady je to více méně jasný …
Začni si hodně rychle odklánět prachy bokem … ![]()
@Šmoulice píše: Více
Asi jo. Kdo ví, jak dlouho to ten chlap praktikuje. Jediné plus je, že se chrání, ale to je v této situaci šumafuk. Ale chtělo by ho nějak zmáčknout, aby vyklopil pravdu.
@HornyHippo
To jen pouze, pokud dotyčné nechodí za úplatu. Tady si myslím, že u tohoto pána je možné i to, že za to platí.
Pokud nemá zálibu v tom strkat si hračky do zadku (na což se kvůli hygieně kondomy používají běžně), tak je nevěrný no. A že si to bere doma je buď důkaz toho, že je idiot, nebo má za idiota vás, případně vlastně svým způsobem něco v něm chce, abyste se to dozvěděla. To bývá docela časný důvod, že lidé vlastně podvědomě chtějí být odhaleni… Co s tím… Když sex nechcete a bolí vás, tak je jasné, že ho mít nebudete. Na druhou stranu je i docela pochopitelné, že málokterý chlap bude roky bez sexu. Dva roky jsou dost. Možná ne pro ženskou, ale pro chlapa bohužel jo… Takže těch možností není moc. Buď budete tolerovat, že sex si obstará jinde, nebo to rozpustíte a každý budete žít tak, jak vám to vyhovuje. Vy si třeba můžete najít asexuálního muže, kterému nebude vadit, že sex poskytnout nemůžete, a on si najde ženskou, která s ním bude souložit… Ono někoho pomazlit a vykouřit je fajn, ale je to dočasné řešení. Když ten druhý nevidí, že by se věci hýbaly k lepším zítřkům, může to začít brát tak, že to bude nedostačující už pořád a zařídí se jinak… Já bych se asi začala připravovat na odchod a tu nevěru už neřešila. Když vám zdraví neumožňuje poskytovat sex se vším všudy a váš muž ho zjevně potřebuje, tak ono není moc co řešit. Vy přes bolest a zdravotní limity jít nemůžete, to byste páchala násilí sama na sobě. To není přijatelné řešení a žádný muž ani vztah za to nestojí. A on se sexu evidentně nevzdá. A i to je trošku pochopitelné. Po dvou letech bez už bohužel je… Ono vztah bez sexu je funkční jen ve chvíli, kdy ten sex nechce ani jeden. V každém jiném případě to bývá průser…
Pořád přemýšlím, jak ho přimět k přiznání. Něco ve stylu Karle, je mi jasné, že někoho máš, tak přiznání je polehčující okolnost…kápni božskou.
To je blb, nejen že si před nevěrou ty prcgumy nekoupí, ale ze si ani nevymyslí, ze je používá na autoerotiku a pak má ještě máslo ma hlavě a ty kecy, jak zakladatelku miluje apod. se tím nepřímo přiznává jeliman ![]()
@884135 píše: Více
To uz jsem zkoušela a je jak seklý gramofon- nikoho nemam, nikam nechodím, gumy jsem nevzal. No tak jsem je asi vzala ja…
@Anonymní píše: Více
Takže zatlouká, zatlouká…nesouložil a ten počet zmizelých gum taky nesouhlasí.
@Anonymní píše: Více
Dobře, on je nevzal. Ty taky ne. Jak si teda vysvětluje jejich zmizení? Nebo to tímhle pro něj končí?
@884135 píše: Více
Nejhorší je, že i kdyby ted po te době přišel a řekl, že to použil sám pro sebe, tak uz mu to proste nevěřím 😒
@syslomil píše: Více
Jj on to má proste „vyřešený“. No jasny, aby mel klid. Kdyby je nevzal, tak by se podle me zajímal úplně jinak. A nešel do opozice. A hlavě uz i zkoušel, že on nic, ale ja že si s někým volám🤣 ach koho jsem si to vzala…