Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, někdo další, kdo plánovaně, nebo úplně nečekaně (jako já) objevil // na testu?
Já, naprosto neplánovaně, v totální kocovině mi docvaklo, že mám den zpoždění. Ty čárky jsem viděla dvojitě ![]()
Pozítří jdu k doktorce, podle mě mi nic moc asi neřekne, ale jsem napnutá, jak kšandy!
@xWine píše: Více
tak ty budeš můj člověk
prvni, co měla na TT 4 čárky 😁 nám se zas nechtěně povedlo po celodenní párty na chatě 🙈 manželovi asi řeknu až po první kontrole, jestli bude co ![]()
@IvčaKu 😅 jako já to tipuju na 14.9., vinobraní
no my na to oba čuměli jak péro z gauče. Smâl se, že to s tím nepitím budu mít těžký, tak jsem mu připomenula cenu dobrýho nealko prosecca ![]()
No, co vlastně tam jako takhle brzy uvidí? Datumy jsem všechny nahlásila a stejnak mám dojít už v pondělí ![]()
A kolik jsi? ja plánují kontrolu az cca za 3 tydny, já mám za sebou teprv 2 týdny od osudneho večera 😅 no asi jen zkontroluje, jestli to není mimoděložní a řekne ať přijdeš za 2 týdny 🤷
@IvčaKu no ta půlka září je ten osudný večer
asi… tedy jsem o týden napřed jenom. No ono to nějak tak dopadne ![]()
A to bude první? no držím palce, ať je všechno ok. Nějaké příznaky?
Nojo první
díky moc. Jako před týdnem se tam něco kulo, lehce pobolívalo a jsem taková nafouknutá, tak já ti nevím. Teď je možný, že si to i vsugerovávám.
No a manža bude nadšenej? ![]()
Nebude, jestli se to udrží, tak bude třetí
on další už nechtěl, ale tak byl u toho
ja mam za sebou stejně nepovedených jako úspěšných těhotenství, proto ta nedůvěra. jinak bolesti jako před MS i nadýmání jsou běžné příznaky. já už začínám cítit i nevolnost 🙈
Ahojky, také se přidávám s dvěma //. 😍 Po asi 10ti letech a neúspěších se nám konečně zadařilo. Ale přirozeně už jsme nemohli. Takže přes pomocníky. 😊 😊
Na kontrolu mám jít až za 14 dní. Tak doufám, že bude vše v pořádku a budeme se snad moct začít radovat. Bude to první. 😊
Ahoj holky, tak já se přidávám taky, po 3 letech snažení doma i na klinice a po 2 potratech a jednom mimoděložním. Toto bylo moje 7. embryo na klinice, už jsem nevěřila, že by to mohlo vyjít. Termín porodu mám mít 18. 6., tak doufám že vše bude v pořádku.
Jak se cítíte holky?
Tak mě bolí jen prsa a občas po ránu špatně. Ale nic velkého. Zvracení se naštěstí nekoná. Ale přijít to ještě může. ![]()
Pro všechny, které právě našly //