Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem v Pronatalu v Českých Budějovicích.
A jak jsi tam byla spokojená?
@Hanullinka upřímně, asi si umím představit větší empatii, ale zadařilo se a to je nejdůležitější. Co Pronatal a ty? Já byla predtim v Pronatal Teplice a tam to teda byla velká bída. Měli jsme v Gynemu poslední embryo po PGT-A, jinak jsme pak chtěli jít do Claya. Tak snad to už nebudu muset dál řešit.
Tak my jsme byli v Pronatalu velice spokojený. V ČB jsou velice úžasní. Empatický a i celkový přístup byl skvělý. Jen jsme nebyly moc spokojeni s tím, jak neustále měnily ceny a říkaly úplně jiné částky. Vůbec jsme netušili, s čím máme počítat. Proto jsme též chtěly odejít. Kolikrát jsme za něco platili zbytečně a nebo třeba dvakrát. To jsme bohužel zjistili až posléze. A také máme po PGT.
Také doufám, že už nebude potřeba to dále řešit. Nám tedy zbyl ještě poslední mrazáček. Tak uvidíme, zda ho zkusíme využít ještě tady nebo již někde jinde za pár let.
@Hanullinka Taky jsem měla takový pocit, že jsme třeba za léky platili dardu, že ne všechny jednotky co šly napsat napsali na pojišťovnu. 1. IVF jsme zaplatili za léky přes 15 tis., u druhého jsme se vešly do 4 tis.
Dnes jsem volala na kliniku, tak mám první ultrazvuk 30. 10. Co ty?
Jak jsem předpokládala, doktorka mi nic neřekla, mám dorazit až v pondělí. Viděla jen g. váček a nic víc. Do toho mám od neděle zánět močáku a obvodní mi řekla, že mám vydržet do čt/pá, jestli to neustoupí. Tak to mi mohla říct po telefonu…. A tak tu teď ležím na gauči, piji druhý litr šípkového čaje, bulím, že mě to bolí a že se asi odstěhuji na mísu 😂 a do toho tu čtu všechny diskuze, ze kterých mi vyplývá, že tu snad každá druhá přijde o dítě. Takže ještě depka z toho 😂 🙈 (NEČTĚTE TO!!!)
@blueberryx Fíha, tak to je pěkné číslo teda!! Tak držím palce, ať to jde hladce ![]()
@xWine dekuji. Kdyby mi to nekdo driv rekl, tak si klepu na celo, ale obcas se zivot zamota a vse se zmeni. Ted jen aby bylo vse v poradku a az do konce
@Karla1987 gratuluji ![]()
@blueberryx Děkuji, zatím jsou slaboučké, tak snad do zítra i zesílí
Ahoj holky, přidávám se s // s darovanymi vajíčky z Clayo Clinic ![]()
@bluciste Moc gratuluju
Do Claya jsme chtěli jít, pokud by se tento transfer nevydařil. Byla jsi tam spokojená?
@ballukas byla a jsem, je to tam moc milé a samozřejmě i z odborného hlediska jsou opravdu dobří ❤️ na predchozi klinice dva transfery a ani jeden se nechytil a tady 2 a oba se chytly.. z toho prvni z mého vajicka, ale bohužel zamlkle těhotenství a teď tedy s darovanymi vajíčky 🙏 ❤️
Taky se přidávám. Plánované přes kliniku a už jsou 2 čárky. V pondělí jdu na krev 😊