Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak my mame doma 7mesicnihi chlapečka a mame pozitivní test. Ve středu hcg z krve 93 a zítra jdu opět. Tak uvidíme
@ballukas
Přesně tak s těmi penězi.
Já mám první ultrazvuk 22. 10. Tak snad tam už něco bude. Mělo by být vidět, doufám.
Akorát mám poslední dva dny takové silnější bolesti v podbřišku, tak snad je vše ok.
Zdravím všechny já byla na první kontrole teď 14.10, na ultrazvuku byli dva gestacni vačky 😁 🙈 😁 jeden straší odpovídal 6+0 což jsem byla podle ms druhý je menší a Dr říkala že uvidíme zda se udrží 🥺 🙏 🍀 Další kontrolu mám 28.10 tak snad bude vše v pořádku
@Martina30159
Tak to je super. To moc gratuluji a držím
, ať je vše v pořádku. ![]()
Já začala přes noc špinit. Tak váhami jestli jet na pohotovost. Asi počkám si oběda a když se nic nezmění, tak vyrážím. Jen doufám, ze opět o mimi nepřijdu.
![]()
@Hanullinka tak přeji hodně štěstí až je vše v pořádku 🥺 🙏 mě sice nic není ale taky mám strach aby bylo vše v pořádku 🙏 🍀 🙏
Holky, tak vše v pořádku. Ale mám nařízený klidový režim, nesmím nic, jen ležet teď pár dní. Mám tam hematom, který odchází a zbytek buď odejde nebo se prý vstřebá.
Takže já teď budu jen ležet dva dny a starat se bude partner.
![]()
@Hanullinka tak to je dobrá zpráva, já sice ještě chodím normálně do práce jelikož mi Dr ještě nenapsala Neschopenku 😏 ale doufám že toho 29.10 mi ji napíše, dnes mi je nějak hůř, zvracim, jsem úplně unavená tak se taky o vše stará přítel i vaří :smiling_face_with3_hearts: 🙏 😁
Já jsem teď hlídaná ještě klinikou, (tohle byl 3 transfer), takže mi napsali neschopenku hned v den transferu. Jelikož dělám ve školce a měli jsme tam i sedmou nemoc.
Ale do práce mě pustit ani nechtějí. Já tedy nezvracim, ale špatně mi je, unavená jsem jako kůň. 😁
Takže u nás vaří přítel. Jsem ráda, že to úplně v pohodě zvládá. Kamarádčin přítel, nevaří. Měla něco podobného, ale ještě doma měla holčičku 4 letou. Tak musela fungovat. Ale nedovedu si to představit. Jsem schopná prospat celý den. A ještě jak teď musím ležet. ![]()
@Hanullinka já dělám dvou směny provoz ve fabrice 😏 🙈 kde stojím 8 h na nohách u linky, do dneška jsem taky nezvracela 😁 🙏 o únavě ani nemluvím začínám nezvladat cesty do práce 45 min busem jen tam 🤦♀️ 🙄 to je pro mě úplný horor no.. a jak to mas s jídlem?
@Hanullinka já mám doma 2 puberťaky z předchozího vztahu, dceři bylo včera 11 let a synovi je 12 let takže když něco potřebuji tak to zase zastanou za mě, pomáhají mi jak jen můžou :smiling_face_with3_hearts: 🙏 🍀 🙏ale přitek ten je ukazkovy je to jeho první tak dělá vše abych byla v klidu a jen odpočívala
@Martina30159
Hele jídlo je mizérie. Ráno je mi špatně z hladu, tak si dám dva toustove chleby se šunkou, nějaké třeba rajče a kousek okurky. Nic jiného do sebe nenacpu.
Odpoledne a večer je mi špatně, jen se na jídlo podívám. To jsem do sebe schopná bez zvracení nacpat jen vodu a třeba jogurt nebo jen polévku. Ale té nesním ani jeden talíř, spíš tak půlku a to už do sebe i tak cpu násilím. Takže třeba alespoň jablko, mrkev vždy takhle po menších kouskách.
A jak jsi na tom ty? ![]()
@Hanullinka mám to podobně, ráno je mi úplně špatné a to ještě musím vždycky tak 30-45 min počkat než se nasnidam jelikož beru Letrox na štítnou žlázu tak to musím na lačno. Obedy těm moc nedávám zvlášť v práci to je horor něco sníst ale snažím se jist častěji po malých dávkách aspoň něco do sebe dostat 😂 🙈 proto doufám že mě Dr na další kontrole už nechá na neschopence 🙏 dnes mi je tak zlé že jsem do sebe dostala jen jogurt a jinak piškoty
@Martina30159
Tak to máme opravdu hodně podobné. Mě hrozí rizikovým, protože mám potraty za sebou a mimoděložní.