Spánek v těhotenství 3. trimestr

30.9.25 01:49

Spánek v těhotenství 3 trimestr

Ahoj,
Vím, že spánek v těhotenství moc není a už vůbec ne ve 3 trimestru, ale snažím se spát tedy na levém boku a během noci se budík samozřejmě na WC, ale během noci mě budí jako takové tlačení na boku ( asi jak na něm celou noc ležím jsem si říkala) je to jako bych měla prdíky, ale nic. Jen mě to tlačí. Mimčo se hýbe a přes den je to v pohodě. Musím i říct, že na záchod chodím skoro pravidelně, ale na tom boku dostávám občas křeče a tlačí mě to tam. Na pravém neusnu.. to mě taky tlačí když se prevalim a na zádech se spát nemá.. tak pak v noci sedím a koukám do telefonu než mě to trošku přejde a jdu zkusit zas spát na boku. Není to nic špatného? Říkám si že možná jak se vyvalí to mimčo na bok a ty vazy. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35645
30.9.25 06:27

Spala sem na zádech a kupodivu všechny tři děti to přežili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16215
30.9.25 06:28
@slunicko10052023 píše: Více

Většinu života usínám na boku a budim se na zádech :nevim: Tehotna jsem byla a byla jsem občas rada, ze jsem fakt v pohodě spala. Takže bych ležela tak, jak je to příjemné a noc nikde neboli. Nebo zkus ležet trošku zvýšeně horní část tela, ať se i na zádech dobře dycha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3156
30.9.25 06:57

Mně ležení na zádech nevadí, cíleně tak nespím, ale část noci na zádech proležím. Já se spíš ani po 7-8 hodinách spánku nebudím odpočatá a to chodím spát včas. Na gauči ležím na zádech často. Spím většinu noci s těhotenským polštářem mezi nohama, ten mi pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3885
30.9.25 15:04

Nekoukej v noci do telefonu, to ten spánek hrozně ničí. Čti si nebo něco poslouchej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.9.25 20:43

Jsem 25 tt, ten spanek je nekdy fakt hruza :D a krece do boku dostavam v noci take casto, nemuzu se bolesti ani pretocit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí