TP červen 2026

• Fotoalbum (15)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
29.10.25 10:15

@adel91 děkuji moc jsem strašně šťastná že se povedlo a že zatím je vše v pořádku 🙏 🍀 🫶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adel91
29.10.25 10:45

@Martina30159 naprosto to chápu, taky jsem před další kontrolou pěkně nervózní :) asi to tak bude celý trimestr (nebo rovnou celé těhotenství :lol::roll:

• Citovat
  • Upravit
95
29.10.25 10:47

@adel91 no já jdu 14.11. na různé odběry krve 🙄 i kvůli trombóze.. tak mi ty 4 tydny do další kontroly snad nějak líp utečou 😁 🙏 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.10.25 13:12

@Martina30159 Tak to moc moc gratuluju, mám velkou radost! :-) Držím palce, aby vše bylo v pořádku. Určitě ti spadl kámen ze srdce. To máš určitě termín nějak na začátku června, že?

Já jsem původně měla jít k doktorce až na začátku prosince, ale mám vyšší cukr, tak musím zase v pátek na krev. :-( Snad je to jenom nějaká anomálie, o půlnoci před braním krve jsem totiž snědla banán (předtím jsem hrozně zvracela, tak jsem chtěla uklidnit žaludek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
29.10.25 13:39

@Ranni.Vecere děkuji moc 🙏 🍀 🫶 ano podle ultrazvuku mám termín 6.6. a podle poslední ms 9.6. 😁 ja jsem zvědavá jdu na odběry právě 14.11. na gynekologii, je to náš předčasný dáreček k Vánocům ❤️ 🤰 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.10.25 14:21

@Martina30159 Moc moc gratuluji. 🍀 🍀 ❤️ ❤️ Čekání stálo za to. 😊 Já mám další kontrolu 4. 11., tak začínám být nervózní. Ale začalo mi zvracení a celkově se mi docela přihoršilo i šílenou migrénou a celý den blbě ze všeho. Když nejím, když se najím. 😁 😁 Kolikrát to musím zaspat. Ale nervózní jsem čím dál víc, jak se blíží kontrola. Já mám tedy termín 13. 6. 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
29.10.25 14:29

@Hanullinka děkuji moc 🍀 ano čekáni stalo za to, spadl mi velký kámen ze srdce když mi tu fazolku ukázala že tam je a že je vše v pořádku jak má být 😍 no já si teď počkám 4 tydny na další kontrolu 🙄 🙈 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.10.25 14:53

@Martina30159 myslela jsem na tebe celou dobu. 🙂 ❤️ 4 týdny. Ty jo. Tak to až bude čekat mě, tak to bude nejdelší doba v mém životě. 🤣 🤣 Ještě, že mám nakoupeno dostatek knížek. 🤣 🤣
Každopádně držím pěstičky, ať je vše v pořádku a dočkáme se v červnu těch našich drobečků v náručí. 🍀 🍀 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
29.10.25 14:59

@xkorb je,tak nejsem jedina kdo ceka ctvrty :srdce:. Ja mam doma holku 16 a kluky 9 a 5. A bude mi na jare 40 :oops:. @Martina30159 moc gratuluji!

Mne spatne neni, ale mam asi stesti, nebylo mi spatne v zadnem z 5ti tehotenstvi. Obcas teda zaludek na vode, ale zadna hruza. Boli me jen prsa a jsem strasne unavena, takze usinam mozna driv nez deti. A spatne spim.
Ale jinak mi to utika rychle, rano rozvest deti, prace, odpo vyzvednout, krouzky, uceni, uvarit a je vecer :D. Kontrolu mam pristi ctvrtek, uz snad i se srdíčkem. Termin mam zatim 22.6.
Ale uz jsou mi tesny kalhoty, asi jak je to uz nekolikaty a je tam vevnitr vsechno povoleny a vytahany :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.10.25 15:15

@blueberryx @xkorb
Wow, tak to jste skvělé, že toho tolik zvládáte a jdete do 4. mimča, klobouk dolů! :) Já jsem ráda, když se po práci dovleču domů, lehnu a spím, jsem pořád unavená. :D Já právě čekám 1. mimčo, tak je všechno pro mě nové a velmi abstraktní. Jsem ze všeho vyjukaná. :D

@Martina30159 Ale ty jsi měla i hezký snímek, asi má doktorka dobrý ultrazvuk, já jsem viděla šedý protáhlý flek uprostřed černého fleku. :) Termín mám dle ultrazvuku 9. 6., dle ms 7. 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
29.10.25 19:02

@blueberryx
No to s tím spaním mám taky, večer jsem totálně unavená, ale špatně usínám a v noci se budím. Jinak rozvážení, kroužky, práce, vaření, úklid…jako přes kopírák…akorát s tou nevolností nemám moc chuť nic dělat….máš to koukám podobné, taky se doma nenudíš…😉dlouho jsem se rozmýšlela jestli 4 ani nebo ne…ale člověk žije jen jednou a děti jsou radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
29.10.25 19:06

@Ranni.Vecere no je pravda, že u prvního jsem to moc neřešila, protože jsem ještě chodila na vysokou, tak jsem měla starosti se školou, ale člověka i na po čtvrté vždy vše překvapí, mám pocit, že je to pokaždé jiné a jako bych zapomněla co mám čekat…ale je fakt, že to první největší změna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.10.25 22:44

@blueberryx
Ty jo, 4 deti.. to uz je poradna velka rodina, nadhera! 😊 Drzim palce, at i tohle tehotenstvi budes mit klidne.
Vidim, ze mas mezi holkou a prvnim klukem rozdil nejakych tech 7 let - mohu se zeptat jak to dcera zvladala, kdyz se doma objevil sourozenec? Byla v pohode, nadsena? Nebo naopak zarlila, chtela tvou pozornost?
U nas u deti (pokud vse dopadne dobre) by byl zhruba stejny vekovy rozdil a jen me zajima jak dceru na to pripravit.. Je zvykla ze je jedinacek = sted pozornosti = nejvic milovana.
Popravde, trochu mam z toho obavu, jak ji na to pripravit 😬 Ale je zase hodna a pecliva, vim, ze pak by z ni byla skvela segra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
30.10.25 09:29

@xkorb no u me to je vyslovene ze clovek mini a zivot meni. Myslela jsem ze mam vse a pred 2 lety o vse prisla. Maminka (58) mi behem mesice od prvni navstevy lekare zemrela, mela jsem ji doma. To bylo tyden pred vanoci a tyden po Vanocich se se mnou bez jakyhkoliv naznaku rozesel (ex)manzel. Za dalsi tyden me vyhodil z naseho domu a kluky dostal do stridavky. Zjistila jsem, ze vlastne jedine co mi zbylo, jsou deti a jediny duvod zit :srdce:. Ale dcera je skoro dospela, syny mam vicemene ve stridavce. Pritel je bezdetny a od zacatku si dite moc pral, s byvalou partnerkou byl 14 let a podstupovali i ivf-marne. Ja mu teda od zacatku rekla, ze dalsi dite uz nechci, ze si ma kdyztak najit nekoho jineho. Ale presto zustal. Moje deti miluje a chova se k nim nadherne. A ja spatne nesu kdyz syny nemam, tak jsem nejak prijala myslenku, ze by vlastne jeste prcek byl fajn :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
30.10.25 09:31

@K0čka hele,zvladla to skvele. Hodne mi pomahala a i rekla, ze az kdyz se ji narodil bracha, tak si uvedomila jak moc sama se citila. Zadna zarlivost nic. Jedine minus beru, ze kazdy byl zajmama jinde a spatne se mi prizpusobovali programy tak, aby to oba bavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí