TP červen 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
18.11.25 12:39

Ahojky, tak já měla dnes také prvotrimestrální odběry. 😊 A čeká mě to samé, co tebe, tebe, jen já budu tak 11+5, takže o týden mladší. 😊 😊 Jestli to nebereš tak, že 11+5 je už vlastně 12 týden. Každý to bere jinak, tak nevím. 😁 Každopádně držím pěstičky ✊ ✊ ✊ a přeji hodně štěstíčka. 🍀 🍀 😍 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
18.11.25 12:42

Můžu se jen zeptat? Já z toho tedy byla překvapená, ale kolik ti brali zkumavek krve? 😁 😁 Mě tedy 7, já si myslela, že je to nachystané už i pro ostatní. 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
18.11.25 12:45

@Hanullinka mě braly jen 5 zkumavek, no já jsem dnes 11+2 TT příští týden budu 12+4 tt když budu mít ultrazvuk 😍 tak se nemůžu dočkat 🫶 brali ti i kvůli cukru? Mě jo právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
18.11.25 14:06

Ahoj holky, tak snad to budete mít dobré. :) Zajímavé, že vám to brali až teď, mně právě už dávno. Na cukr jsem musela dokonce dvakrát. :( Naštěstí druhý výsledek už byl v pořádku. Zvláštní, jak to každý dělá jinak, že? Taky mi brali snad 5 zkumavek. Byl pro mě šok, že mám negativní Rh faktor, to mě opravdu nepotěšilo. :( Já dnes začínám 12. týden, nevolnosti lehce ustupují (ale jen lehce) a za dva týdny mě čeká screening. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
18.11.25 14:17

@Ranni.Vecere no mě Dr řekl že se to tak dělá ty odběry a kolem 12 TT ten screening tak jsem sama zvědavá jak mi vše taky dopadne 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.11.25 14:31

Ahooj, tak ja na vsechny odbery jdu v pondeli pristi tyden a screening mam 10.12. Uz se tak moc tesim na ten prosinec 😁
A taky se tesim az mi prejdou nevolnosti, uz je to o neco lepsi ale vecer vzdy trpim… Vubec nechapu, ze zrovna vecer, ale snad uz to brzy prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
18.11.25 14:37

@Martina30159 Tak ono je to asi jedno, mně to tuším brali nějak v 8. týdnu, jak se potvrdilo srdíčko. Držím palce, dej vědět. ;)
@K0čka Taky to mám nejhorší večer, ale trochu se to zlepšuje, snad to bude jen lepší a lepší. :) Taky se těším na prosinec, hlavně na Vánoce, konečně naberu nějak síly a odpočinu si. I když teď ten prodloužený víkend byl taky dobrý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
18.11.25 14:42

Děvčata nevolnosti mám už jen pravidelně ráno, a když delší dobu nejim 🤣 🙈 a kolik jste zatím pribraly kilo? Já 3 kg nahoře zatím 🤣 jsem zvědavá kolik teď při tomhle tehu priberu no 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.11.25 17:30

@Ranni.Vecere Jj ja taky se tesim na volno, jsem uplne bez sil v posledni dobe. Ikdyz se nejak vyspim, odpoledne bych uz zase spala.. ale nemuzu, musim pracovat 😞

@Martina30159 Ja mam taky 3 kila nahore, ale zacala jsem nabirat kvuli IVF/hormonum. Ted ty vajecniky se zmensuji, ale zaroven roste deloha, takze ty 3 kila se mi drzeji 😁 Minule tehu jsem mela snad 19kg navic, ale byla jsem hodne zavodnena. Do 3 mesicu od porodu jsem to shodila.
Ted to bude asi vic, s tim jak musim vecer jist jak je mi blbe 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
18.11.25 23:16

Ahoj holky, já čekám na odběry 1.12. pak 3.12. kontrola a 12.12. první velký ultrazvuk, tak už aby to bylo. 😊 jinak děkuji, že se zmiňujete o těch odběrech protože 5 ampulí jsem teda nečekala, že se mam přichystat na tolik, tak jsem ráda, že to vím 😀 jinak nevolnosti stále nemám, jen se mi trochu navaluje když mam hlad ale jinak v pohodě. Nemám moc chuť na sladké a hodně jedu ovoce. Jinak snažím se jíst akorát a cejtim se docela dobře. Zatím jsem nepřibrala. Jsem v 10. týdnu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
18.11.25 23:22

Ještě se zeptám holky komu jste to už třeba oznámily a řešily už jste to v práci? U mě to ví teda když nepočítám manžela kamarádka a mamka. V práci mám v plánu to oznámit tak nějak kolem toho prvního ultrazvuku, protože bude vánoční večírek a hodně se bude pít, tak nechci hledat výmluvy a hlavně někdy se musí sloužit taková dlouhá směna přes noc, že to si myslím, si nebudu už moc dovolit ji vzít, tak to bude třeba už říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
19.11.25 07:29

Ahoj holky,
U mě to ví manžel, moji rodiče, pár kamarádek. V práci to chci říct všem najednou, asi nějak po tom screeningu. Radši všem naráz, jinak začne šuškanda. I tak se na to netěším, všichni se mě na to budou ptát a já to s kolegyněmi vůbec nechci řešit. Mnohé z nich jsou totiž všetečné dámy důchodového věku. :D Šéf radost mít nebude, jsem zvědavá, jak některé věci vymyslí. :lol:

Ohledně přibírání - Já jsem mínus 2 kila. :( Asi holt to nechutenství a zvracení. Jsem z toho trochu smutná, chtěla bych už přibrat aspoň maličko… Tím spíše, že jsem drobnější, tak se bojím, aby mimčo mělo dost všeho, zobu aspoň doplňky stravy. Snad se to uz brzo otočí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
19.11.25 08:26

Ahoj holky,
Ja mam kontrolu plus odběry 1.12. Kontrola bude po měsíci, tak uz se nemuzu dockat a doufám, že bude vse v poradku. Ted jsem 10.tyden (9+2). Nevolnosti nemam, jen jsem hrozne unavena a v noci strasne spatne spim. A boli me prsa. Takze v kombinaci s prací a detma peklo :lol:. Zatim jsem nic nepribrala, ale iluze si nedělám. Deti mam 3 a přibrala jsem 30-30 a 20 :zed:. Bohuzel mi dost zůstalo, tak kez by ted co nejmíň.
Z naseho okoli to vi uz většina, v praci oznamim po screeningu. Budou mit radost, byla jsem tu 2 roky brigadne pri druhe praci a az v zari nastoupila na klasickou smlouvu :roll:. Takze mam do konce roku zkusebku. Ale chci být fér, ráda bych se se jednou vratila. A taky nebude hned za sebe najit a zaucit zastup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
19.11.25 09:21

Ahojte, já jsem od začátku tehu na neschopence, chtěla jsem to v práci ještě vydržet ale mimco si nedalo říct a čím víc mi bylo špatně tím víc jsem nebyla schopna práce 🙄 🙈 jinak u nás to ví přítelova rodina, pár přátel a samozřejmě moje děti, já rodinu bohužel nemám 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.11.25 21:57

@Martina30159 ahoj, jojo, i kvůli cukru. Nesměla jsem nic sladkého pít a i jíst. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí