TP červen 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
3.12.25 16:40

@Ranni.Vecere jee moc gratuluji krásná fotečka 😍 🍀 já se už nemůžu dočkat za 14 dní další poradna já doufám že se nám ukáže a budeme vědět pohlaví jelikož budu 16+0tt :smiling_face_with3_hearts: 🤰 🙏 nám je to sice jedno co to bude hlavně aby to bylo zdravé a vše v pořádku což by jsme se tam měli dozvědět celkové výsledky ze screeningu 🙏 🍀 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.12.25 16:52

@Martina30159 Děkuju. :andel: Tak držím palce, snad se mimčo hezky ukáže a budete vědět. :-) Hlavně aby výsledky byly v pořádku. Já taky ještě kompletní výsledky nemám, ale věřím, že to bude ok. Dnes jsem na takové vlně euforie, že všechno na světě je momentálně super. :-D Nám pohlaví bylo jedno, ale chtěli jsme to vědět, protože jsme oba moc zvědaví. :-) Navíc pro mě mimčo to teď získalo konkrétnější podobu a můžu mu začít říkat jménem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adel91
3.12.25 17:49

@Ranni.Vecere to je krasne, gratuluji k vysledkum 🥹 fotka super, ja se rada pokocham 😄 a kolikaty jsi tyden, ze uz poznali chlapecka?

• Citovat
  • Upravit
133
3.12.25 18:28

@adel91 Děkuji moc. :-) Já se taky pak ráda pokochám a budu radovat se všemi. :srdce: Dnes jsem 13+2. Kamarádce třeba řekli, že holčička tak na 60 %, nakonec se to na II. screeningu potvrdilo. Takže záleží, jak se dítě ukáže. To naše se evidentně nestydí, pindík byl dobře vidět. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
3.12.25 18:44

@Ranni.Vecere No to jsou tak nadherne zpravy, a ta fotecka jak se povedla!!!

Nam minule s dcerou na prvnim screeningu rekli rovnou vsechny vysledky, i s krvi, ale pohlavi rekli ze ani nebudou hadat, pry neni zatim nic videt. Tak asi nebylo nic, protoze nakonec je z toho holka 😁 Jsem strasne zvedava jak to dopadne, jsme pro obe pohlavi 😁 Nad jmeny zatim nepremyslime, nikomu to nerikame, cele tohle tehotenstvi bereme hodne s rezervou, protoze jsme zazili ZT a hodne me to znicilo. Jsem rada, ze alespon tady muzu s vami spolecne prozivat tyto chvilky a kochat na mini mimca ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.12.25 11:25

Ja jsem 12. tyden a z obyč ultrazvuku mam taky fotku 🙂 jinak ja bych rada, aby to byla holka, ale nejdůležitější je zdraví samozřejmě.
A všem moc gratuluji ke krásným zprávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.12.25 18:37

Ahoj všem,
mám za sebou screening a nedopadl úplně top. Mám riziko downa 1:187 a musím na odběr plodové vody, ale objednali mě až na 8.1. protože jsou svátky a prostě není místo, ale to už budu 18. týden, zdá se mi to zbytečně pozdě….co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
8.12.25 23:31

@xkorb
Ahoj, tak to mě mrzí, ale nemusí to vůbec nic znamenat, sestra měla podobnou pravděpodobnost a neteř je naprosto v pořádku. Zjišťují to i z krve, to by nebylo rychlejší? Ty testy z krve mají přesnost nějak 99 %, plodovka 100 %. Chápu, že jsou svátky, ale čekat měsíc mi přijde šílené… Nebo zkusit jiné centrum, jestli nemají volno ještě v prosinci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.12.25 17:24

Ahoj holky kdo má za sebou už první screening? Jaké jste měli CRL?
Podle ms jsem 13+2 podle utz 12+2 a CRL 6,2 cm 🤷‍♀️ bojím se toho že je o týden menší. Ms jsem pravidlnou neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
9.12.25 21:42

@Milka664 Ahoj, mám ve zprávě tohle: 68 mm, odp. h. g. 13+2. Tak to by ti asi doktoři řekli, kdyby tam byl problém? Možná za to může nepravidelná ms, já ji totiž měla pravidelnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
10.12.25 15:01

Ahoj holky, tak i my mame 1. screening za sebou. TP 19.6., mimco je o neco starsi nez puvodne se pocitalo, dnes 12+5. Vysledky v poradku, vse negativni. Tak snad to uz bude v pohode.
Jsem tak rada ze to rizikove obdobi mam za sebou…. Jinak nase mimco naopak zalezlo a spalo, takovy lenosek, screening se delal na 2× protoze proste spal a odmital se hejbat 😁 Pak ho nejak probudili a bylo videt jak se vztekal a daval rucicky ke hlave, jako by plakal 😭 Chuderka, a ja jak mam jeste natocenou nejak divne tu delohu tak mi tu UZ ctecku protlacili skoro k pateri 😁 No, zazitek to byl, ale uz jsem alespon vic v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
10.12.25 15:06

Ahoj holky jak se máte? Jak se cítíte? Já dnes 15 TT 🙏 🍀 😁 za týden další kontrola tak doufáme že se ukáže ve své cele kráse 😍 😍 chtěli by jsme vědět pohlaví 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.12.25 15:53

Já jsem byla na screeningu včera a taky vše v pořádku. Pohlaví nám řekli, ale že to není ještě úplně jisté. I tak mi to udělalo radost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
12.12.25 10:26

Ahoj hoky, včera jsem byla v poradně, v pondělí mě čeká screening. Pohlaví už ale nejspíš víme, s největší pravděpodobností to bude kluk. Jsem zvědavá, jestli se to v pondělí potvrdí. :D Pokud ano, bude to pro nás po holce velká změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.12.25 13:27

@Karla1987 Ahoj, tak to se mate ze uz tusite pohlavi! Ja mela screening ve stredu a nic teda nerekli, pry jeste neni videt. Ale je fakt ze ten chudak se schovaval a chtel hlavne spat 😁 Ve stredu jdu konecne pro prukazku tak zkusim tam se zeptat zda by uz nebylo neco lip videt 😁 Taky uz mame holcicku a kluk by za me byl super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí