Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ranni.Vecere jee moc gratuluji krásná fotečka 😍 🍀 já se už nemůžu dočkat za 14 dní další poradna já doufám že se nám ukáže a budeme vědět pohlaví jelikož budu 16+0tt :smiling_face_with3_hearts: 🤰 🙏 nám je to sice jedno co to bude hlavně aby to bylo zdravé a vše v pořádku což by jsme se tam měli dozvědět celkové výsledky ze screeningu 🙏 🍀 🙏
@Martina30159 Děkuju.
Tak držím palce, snad se mimčo hezky ukáže a budete vědět.
Hlavně aby výsledky byly v pořádku. Já taky ještě kompletní výsledky nemám, ale věřím, že to bude ok. Dnes jsem na takové vlně euforie, že všechno na světě je momentálně super.
Nám pohlaví bylo jedno, ale chtěli jsme to vědět, protože jsme oba moc zvědaví.
Navíc pro mě mimčo to teď získalo konkrétnější podobu a můžu mu začít říkat jménem. ![]()
@Ranni.Vecere to je krasne, gratuluji k vysledkum 🥹 fotka super, ja se rada pokocham 😄 a kolikaty jsi tyden, ze uz poznali chlapecka?
@adel91 Děkuji moc.
Já se taky pak ráda pokochám a budu radovat se všemi.
Dnes jsem 13+2. Kamarádce třeba řekli, že holčička tak na 60 %, nakonec se to na II. screeningu potvrdilo. Takže záleží, jak se dítě ukáže. To naše se evidentně nestydí, pindík byl dobře vidět. ![]()
@Ranni.Vecere No to jsou tak nadherne zpravy, a ta fotecka jak se povedla!!!
Nam minule s dcerou na prvnim screeningu rekli rovnou vsechny vysledky, i s krvi, ale pohlavi rekli ze ani nebudou hadat, pry neni zatim nic videt. Tak asi nebylo nic, protoze nakonec je z toho holka 😁 Jsem strasne zvedava jak to dopadne, jsme pro obe pohlavi 😁 Nad jmeny zatim nepremyslime, nikomu to nerikame, cele tohle tehotenstvi bereme hodne s rezervou, protoze jsme zazili ZT a hodne me to znicilo. Jsem rada, ze alespon tady muzu s vami spolecne prozivat tyto chvilky a kochat na mini mimca ❤️
Ja jsem 12. tyden a z obyč ultrazvuku mam taky fotku 🙂 jinak ja bych rada, aby to byla holka, ale nejdůležitější je zdraví samozřejmě.
A všem moc gratuluji ke krásným zprávám.
Ahoj všem,
mám za sebou screening a nedopadl úplně top. Mám riziko downa 1:187 a musím na odběr plodové vody, ale objednali mě až na 8.1. protože jsou svátky a prostě není místo, ale to už budu 18. týden, zdá se mi to zbytečně pozdě….co myslíte?
@xkorb
Ahoj, tak to mě mrzí, ale nemusí to vůbec nic znamenat, sestra měla podobnou pravděpodobnost a neteř je naprosto v pořádku. Zjišťují to i z krve, to by nebylo rychlejší? Ty testy z krve mají přesnost nějak 99 %, plodovka 100 %. Chápu, že jsou svátky, ale čekat měsíc mi přijde šílené… Nebo zkusit jiné centrum, jestli nemají volno ještě v prosinci?
Ahoj holky kdo má za sebou už první screening? Jaké jste měli CRL?
Podle ms jsem 13+2 podle utz 12+2 a CRL 6,2 cm 🤷♀️ bojím se toho že je o týden menší. Ms jsem pravidlnou neměla.
@Milka664 Ahoj, mám ve zprávě tohle: 68 mm, odp. h. g. 13+2. Tak to by ti asi doktoři řekli, kdyby tam byl problém? Možná za to může nepravidelná ms, já ji totiž měla pravidelnou.
Ahoj holky, tak i my mame 1. screening za sebou. TP 19.6., mimco je o neco starsi nez puvodne se pocitalo, dnes 12+5. Vysledky v poradku, vse negativni. Tak snad to uz bude v pohode.
Jsem tak rada ze to rizikove obdobi mam za sebou…. Jinak nase mimco naopak zalezlo a spalo, takovy lenosek, screening se delal na 2× protoze proste spal a odmital se hejbat 😁 Pak ho nejak probudili a bylo videt jak se vztekal a daval rucicky ke hlave, jako by plakal 😭 Chuderka, a ja jak mam jeste natocenou nejak divne tu delohu tak mi tu UZ ctecku protlacili skoro k pateri 😁 No, zazitek to byl, ale uz jsem alespon vic v klidu.
Ahoj holky jak se máte? Jak se cítíte? Já dnes 15 TT 🙏 🍀 😁 za týden další kontrola tak doufáme že se ukáže ve své cele kráse 😍 😍 chtěli by jsme vědět pohlaví 🤣
Já jsem byla na screeningu včera a taky vše v pořádku. Pohlaví nám řekli, ale že to není ještě úplně jisté. I tak mi to udělalo radost. ![]()
Ahoj hoky, včera jsem byla v poradně, v pondělí mě čeká screening. Pohlaví už ale nejspíš víme, s největší pravděpodobností to bude kluk. Jsem zvědavá, jestli se to v pondělí potvrdí.
Pokud ano, bude to pro nás po holce velká změna.
@Karla1987 Ahoj, tak to se mate ze uz tusite pohlavi! Ja mela screening ve stredu a nic teda nerekli, pry jeste neni videt. Ale je fakt ze ten chudak se schovaval a chtel hlavne spat 😁 Ve stredu jdu konecne pro prukazku tak zkusim tam se zeptat zda by uz nebylo neco lip videt 😁 Taky uz mame holcicku a kluk by za me byl super.