TP červen 2026

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
12.12.25 15:52

Ahoj holky, dneska jsem byla na prvním velkém ultrazvuku a všechno v pořádku 🙂 dle menstruace jsem 13+2 dle ultrazvuku 13+1. Miminko ma 7 cm a vše má v pořádku. Na downův syndrom je to 1 ku 15000 takže v pořádku 🙂 kontrola na gyndě 5.1. A druhý ultrazvuk 6.2.

Doktor nám řekl, že to není jistý, ale že si myslí, že to bude kluk. Já chci, aby to bylo zdravý ale hrozně jsem chtěla holčičku a s klukama vůbec nevím jak pracovat 😅 no uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.12.25 15:56
@Rezinka17 píše: Více

Cauky, gratuluji ❤️ ja jsem 14+5 a taky jsem chtěla holčičku a má to být kluk 😅 :wink: no zatím před očima vidím akorát pindíka co čůrá všude dokola. 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adel91
12.12.25 16:01

Ahoj všem, gratuluji k dobrým zprávám a výsledkům z vyšetření 😊
Dnes mám za sebou též první screening, vše v pořádku, velikostí podle UZ jsme stále dva dny napřed (dnes 13+2 a 7,5 cm) a holky ja to mám teda obráceně - spíš bych chtěla chlapečka a zatím to vypadá na holčičku 😄 Ale jak píšete - hlavně zdravé!!! 🍀

• Citovat
  • Upravit
466
12.12.25 16:40

@Rezinka17 to znám žen pocit. U prvního jsem si strašně moc přála holku. Měla jsem je všude v okolí a věděla jsem co a jak. Nevyšlo. Ale teď by to prý mohla být holčička, takže jsem úplně happy pokud to vyjde 😃 tak třeba taky napodruhé ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
13.12.25 15:10

Ahoj, gratuluji všem :)

I já už mám za sebou par tydnu prvni screening. Vypada to vsechno v poradku :) Mysleli jsme, ze mame kluka, ale je to holcicka. Jmena jsme meli jen klucici. Hlavne, ze se ale vyviji v poradku.

Nevite, jestli se zkouma z tech prvnich krevnich odberu, ktere se delaji cca v 10tt i zelezo? Zapomnela jsem se zeptat. Nevim, jestli je to tim obdobim nebo jsem lina, ale furt bych jen ležela 😅 Tak jestli to není tím železem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
13.12.25 18:08

@R137 Mi kdyz brali odbery pred screeningem tak tam to bylo i na celkovy krevni obraz, zelezo taky, takze mi vyslo ze jsem lechce anemicka a dostala prasky.
Jinak unavy ja mam silene, uz je to asi pres mesic… ale myslim ze to neni jen zelezem, spis i celkove - hormony, tehu zmeny, do toho prace, dite… Taky bych furt jen lezela a spala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.12.25 18:48

@R137 ja dneska spala 10 hodin, snědla snídani a odpadla na další 2 hodiny 😀 takže to bude hodne tim těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.12.25 08:43

@K0čka Děkuju za info. Tak snad se ti to zlepší. Já doufám, že by ta únava měla teď ve 4. měsíci spíš polevovat, i když u mě se tak zatím neděje :D Já teda dítě nemám. Práce, dítě a těhotenství musí být náročné kombo samo o sobě. Tak se drž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.12.25 08:47

@Rezinka17 To je hezké 😅Taky jsem měla pár takových dnů o víkendu 😀 Jen jsem hodně akční a plánovací typ a teď musím hodně věcí škrtat, protože na to prostě není energie. Ale aspoň se konečně učím odpočívat a občas nic nedělat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
17.12.25 13:31

Ahojte tak se hlásím po další kontrole 🍀 screening vyšel negativní 🙏 :srdce: Dnes jsme v 16 týdnů a vypadá to na kluka, já chtěla spíš Holku :) jinak se schovával, krčil nožičky 😂 a má ručičku přes obličej nechtěl ji dát pryč :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.12.25 15:03

@Martina30159 moc gratuluji. To je skvělá zpráva. ❤️ 😍 Já mám další v kontrolu v úterý. Tak snad bude také všechno v pořádku. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
17.12.25 20:58

@Hanullinka mám velkou radost že je vše v pořádku a roste jak má 🙏 🍀 už se nemůžu dočkat 14.1. na další kontrolu 🤣 🫶 ♾️ a těším se jak ucitim pohyby 😁 🩵

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
18.12.25 19:19

Ahojte jak se všichni máte? Jak se cítíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.12.25 20:14

@Martina30159 Ahoj, podobná únava jak v prvním trimestru, ale psychicky se cítím naopak úplně vyrovnaně. Taková pohoda a spokojenost ☺️ A fyzicky ještě cítím, že se trošku roztahuje bříško, ale není to ještě moc vidět. Hlad mám pořád stejný 😅 Někdy v noci neusnu, když se ještě něčím malým nedojím. Jak ty? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adel91
18.12.25 21:14

@Martina30159 Ahoj, tak ja se citim psychicky moc dobre stejne jako R137, ale uz se pekne zacinam zakulacovat 😄 Otazka je, jestli to je tim tehotenstvim nebo tim mnozstvim sladkyho, co jsem v prvnim trimestru doslova sezrala 😄 🤦🏼‍♀️ A to sladky normalne nemusim a nejim vubec. Vsichni rikaj, ze to je jasna holcicka 😄

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky