TP červen 2026

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
14.1.26 14:28

Ahojte tak se vám hlasime z dnešní kontroly 😁
20+0 🩵 🤰 👶 Všechno naprosto v pořádku váží 337g a je potvrzeny chlapeček 😍 a 3.2. máme 2 screening 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.1.26 19:37

@Martina30159 Krasna zprava, gratuluji! Screening uz taky mas v podstate za chvilku.

Jaaa uz se tak tesim az pristi tyden zjistim to pohlavi, tak moc jsem zvedava 😁 Jeste jsem pro miminko vubec nic nekoupila, ani bodycko ani lahvicku, porad cekam 😂 Jen konecne uz mam tehotenske obleceni, sebe jsem trochu vybavila na nejblizsi pul rok 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.1.26 10:23

@Martina30159 Moc gratuluji, je to krásná gprava. 🍀 🍀 😍 😍 My už zítra jdeme na screening ve 20tt, na kontrole v úterý nám všude strkal ručičky, takže potvrzeno nemáme nic. Tak snad se zítra umoudří. 😍 ❤️ ❤️ 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.1.26 11:33

@Martina30159 Moc gratuluju :) Mně váhu na poslední kontrole neřekli. Ten druhý screening mám taky až takhle později (teď jsem 19+6) a druhý screening až 2.2. Ale pohlaví jsem veděla už 1.12. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.1.26 19:56

@Martina30159 super zprávy 😊 😊 koukám že screening máme ve stejný termín. Tak aby to bylo vše v pořádku 😊 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.1.26 14:47

Ahoj holky, tak se hlásím po screeningu a ufff. Máme tedy 100% potvrzeného kluka, takže šťastná jako blecha. Je zdravý a má se čile k světu. Vyšetření bylo trošku složitější, protože byl až moc aktivní a utíkal stále doktorce z obrazovky. 😁 😁 Ale zaplať pán Bůh vše je v pořádku 🍀 🍀 a váží 313g. ❤️ 🍀 😍 😍
Na genetice všichni moc milý a příjemní. Vše krásné popisovali a vysvětlovali. Takže žádné problémy. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
30.1.26 14:08

Ahoj, nějak tahle skupina upadá jak se všechny máte? Něco nového u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
30.1.26 15:07

Ahoj holky,
zrovna dneska jsem chtěla napsat. :) Ve středu odpoledne jsme byli na II. screeningu, všechno je v pořádku, znovu nám potvrdili chlapce. Miminko je prý trochu menší, ale v rámci normy, takže to není problém. Asi to nebude žádný macek. :D Doktor tipuje kolem 3 kg. Na druhou stranu já jsem celkem drobná, tak nevím, zda bych maxi dítě vytlačila, moje tělo asi ví, co dělá. :D

Jinak jsem se nějak ocitla ve víru příprav, přihlásila jsem nás s mužem na prohlídku porodnice a na předporodní kurz (bo nevíme nic), pomalu sháním věci (už mám 3 tašky darovaných hadříků, tak asi budu o víkendu prát a žehlit). :)

A co je nového u vás? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
30.1.26 15:45

Ahoj, já dobré :) Každý den už se malá připomíná a kope mě, hlavně po jídle. V pondělí jdu na druhý screening, tak snad bude všechno ok. Pořád jsem ale v takovém módu, jak kdybych těhotná nebyla…práce, sport, vymýšlím furt nějaké výlety a hory :D Ostatní moc nechápou. Z věcí pro mimino ještě nemám nic :D Ale na to ještě času spoustu. Taky zvažuju nějaké předporodní kurzy. Zatím čtu dvě knížky o těhotenství, porodu a první rok dítěte, co mi půjčila kolegyně z práce.

Už máte holky promyšlené jméno? Já zatím vůbec.

A jinak jsem přibrala za těch 5 měsíců už 9 kg, ale zajímavé je, že to vůbec není vidět :D Tak jsem zvědavá, jak budu vypadat na konci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
30.1.26 16:09

Jo, to jsem zapomněla napsat, taky mě malý kope. :-) Nejvíc ho cítím, když ležím. Když sedím nebo jsem v pohybu, tak ho moc necítím, tak nevím, asi moc nechce, abych odpočívala. :-D

Jasně, času je spousta, ale teď toho mám zrovna málo do práce, můžu si brát home office, tak využívám času. Březen a duben totiž budou v práci náročné a budu bez home office. :-D Mám půjčené knížky z knihovny o porodu a výchově, tak to taky pomalu čtu, ale víc mě baví číst beletrii, takže to musím nějak střídat. :-D

No, já mám oproti své normální váze nahoře jen dvě kila. Dost jsem zhubla během prvního trimestru, tak jsem nejdřív doháněla deficit.

My jsme asi divní, ale my už jsme měli jméno dávno předtím, než jsme se začali snažit. :-D Manžel si moc přál, aby syn byl Viktor po jeho tatínkovi. Měli s tatínkem moc krásný vztah, bohužel už nějakou dobu nežije, tak ho chtěl tímto způsobem uctít. Já nejsem proti, jméno se mi líbí, v naší rodině je navíc tradiční dávat jména na V a Viktora v rodině nemáme, takže proč ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
30.1.26 18:19

@Ranni.Vecere Taky četbu o porodech a miminu musím prokládat románama nebo cestopisama :D

Viktor je pěkné jméno :)

Tak s tou váhou je to hodně individuální. Myslím, že je to jedno. Tělo asi ví, kolik potřebuje nabrat 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.1.26 21:31

Ahoj holky,

jsem dneska 20+2 a za týden v pátek mám druhý screening 🙂 už taky cítím pohyby miminka. Nejdřív takovy bublinky v podbřišku a teď trochu znatelněji a častěji 🙂 těším se až je ucítí i manžel. V rodině jsme to už všem řekli 🙂 jinak taky už jsme nejake věci kupovali, ale rozhodně toho je jeste dost. Už od prvního screeningu víme, že je to kluk 🙂 od začátku těhotenství jsem přibrala asi 6 kilo. Prsa teda snad skoro o 3 velikosti a bříško je celkem malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.2.26 17:52

Pravidelné poradny

Ahoj, všem gratuluju! :) Já nemám jméno za to mám houpacího koně a kočárek😃 chci se zeptat, dělají vám na poradnách normálně ultrazvuk? Mně bylo řečeno, že nemam nárok, protože jsem nezaplatila 8000 těhotenský balíček. Já si nejsem jistá, že mě má lékařka právo takhle vydírat. :nevim: Nicméně, druhý screening byl ok, čeká mě ogtt na konci února, prý jestli chci ultrazvuk, tak jako samoplátce. Během druhého trimestru mi lékařka neudělala ani jeden ultrazvuk (možná jeden) ve 14tt. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
2.2.26 20:40

@svabomys to je strašné. Bych asi přešla jinam. Už s prvním jsem nic takoznemela, ani fotku jsem si jednou platit nemusela. Prostě při každé kontrole automaticky ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
2.2.26 20:40

@svabomys to je strašné. Bych asi přešla jinam. Už s prvním jsem nic takoznemela, ani fotku jsem si jednou platit nemusela. Prostě při každé kontrole automaticky ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí