TP červen 2026

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
19.12.25 18:00

Ahoj holky,
já se cejtim asi pořád stejně, zatím necítím změnu oproti 1. trimestru. Unavená jsem pořád a dokonce jsem poprvé 2× zvracela, což se mi celý první trimestr nestalo 😅
Dle dr. to bude možná kluk a ja splňuji teda pověry, protože miluju sladký a s těhotenstvím mě chuť úplně přešla na sladký mám chuť hodne na ovoce, zeleninu a kyselý 😀 takový zdravý dítě asi protože i mam chuť jen na obyčejnou šunku a tunu zeleniny.
Jinak teď nás čeká oznamování formou bodycka v dárkové krabici rodině, tak se těším 🙂
Hodně mě začínají bolet záda. Hlavně v kříži a vystřeluje to do zadku, tak budu muset začít hledat nějaký cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.12.25 17:49

@Martina30159 to já také a moc. Lechtání jsem si myslela, že cítím, ale spíš asi ne. 😁 😁 Takže už se také moc těším. ❤️Já mám kontrolu v úterý, tak snad to bude také v poho. 😁 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.12.25 09:34

@Hanullinka tak dej vědět určitě jak jsi dopadla 🍀 🙏 jsem na tebe zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.12.25 09:35

A Holky už jste nějak koukaly po kocarkach? 🙈 Já vůbec ale vůbec nevím který 🤣 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
21.12.25 10:00

Ahoj, ještě ne, ale kamarádky mi všechny doporučují 3v1. Podle mě jsou nejlepší nějaké neutrální barvy, pokud vše bude dobré a nezblázníme se, chtěli bychom časem i druhé dítě. Ještě je dobré si rozmyslet, zda potřebuješ kočárek do terénu nebo ne. Kámoška bydlí třeba na obrovském kopci, tak pořizovala dokonce kočárek s motůrkem z druhé ruky. :) U mě to vypadá, že bych mohla převzít kočárek po neteři, ale uvidím, jak se ségrou domluvím, s ní je ta domluva trochu těžká. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.12.25 09:49

@Martina30159 už jsme koupili takový zeleny. Teď teda nevím značku, ale byl jako nový z druhé ruky. Ty kolečka jsou důležitá, jestli víc do terénu nebo na chodník. My máme všude betonové cyklostezky a bydlíme ve městě takže jsme kolečka moc neřešili. Jinak jsou dost drahý ty kočárky. 20 tisíc je takový normál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.12.25 10:26

@Rezinka17 no já právě taky koukám z druhé ruky, taky bydlíme ve městě, spíš me zajímá velikost korby aby tam vešlo mimco i na zimu když bude mít 5 měsíců 🙈 a aby nebyl nějak extra těžký 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.12.25 20:41

@Martina30159 ahoj holky, tak je všechno v pořádku. Jen se nám prcek nechtěl vůbec ukázat. Tip doktor má, ale on sám zatím nic. 😁 😁 😍 Ale jsem ráda, že je vše v pořádku. Po Novém roce mě čeká objednání na genetiku budu cca ve 20. týdnu a pak test na cukr. Takže se mooooc těším. 🤣 Na Nový rok bude od mojí sestry party i na odhalení pohlaví. 😁 😁 Tak se to dozvím až pak. 🤣 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.12.25 08:01

@Martina30159 a kontrolu máme skoro nastejno. Mám 13. 1. 😁 Už teď se nemůžu dočkat. Vůbec netuším,.jak dospím. 😁 😁 Ale můj doktor má bohužel rozbitou tiskárnu na fotečky miminka na ultrazvuku. Takže nám chybí že včera a doufám, že v lednu už mu to půjde. Děláme si takovou kalendářní sbírku do knížky miminka. 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.12.25 09:03

Ahojte děvčata, tak jak jste prožily svátky? Jak se všechny cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.12.25 12:03

@Martina30159 ahojky holky,
Marti, svátky jako každý rok - trošku hektické a rychlé. Jinak klid a nohy nahoře. 😁 😁 A jak ty? Jak jsi si užila svátky? 🍀 😊 Bříško už tedy neschovám, takže se po Novém roce chystáme říct partnerovo dětem, že budou mít sourozence. 😁 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.12.25 20:44

@Hanullinka taky si užívám klidu a nohy mám nahoře, děti jsou u svého otce s jeho rodinou. Střídáme se po roce, o bříšku ani nemluvím to už jde krásně vidět i lehčí pohyby už cítím od mimca ale spíš takové nepravidelne hlavně když si večer lehnu do postele 🤣 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.12.25 11:05

@Martina30159 no tak já zatím pohyby necítím. Mám placentu vepředu a bylo mi řečeno, že kvůli tomu nejspíš ucítím pohyby až déle. Takže bůh ví, co bylo to šťouchání drobounké předtím. 😃 😃 😂
A už mám termín na velký ultrazvuk na genetice na 16. 1. 😊 😊 Tak se těšíme.. 🍀 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
29.12.25 12:43

@Hanullinka tak to já mám kontrolu normálně 14.1. to budu 20 týden tak se taky těším kdy mě pozve na velký ultrazvuk 😍 😍 🥹 a nemůžu se dočkat jestli se potvrdí kluk nebo ne nakonec 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.12.25 12:59

Ahoj holky,
byli jsme s manželem u mých rodičů, přijeli jsme domů až včera. My těch návštěv tolik nemáme, manželova máma žije v zahraničí a vídáme se jednou za rok v létě. U rodičů v pohodě, přijela ségra (máme takový love&hate komplikovaný vztah) a s partnerem oznámili, že čekají druhé dítě 6 týdnů po nás. :D Ještě jsem to nějak nestrávila, ale samozřejmě jim to přeju.
Ke gynekožce jdu 9. 1. na kontrolu a pak 28. 1. na druhý screening na kliniku. Těším se na oboje. Akorát teď mám dovolenou až do konce roku, tak si samozřejmě užívám pohodu. :)
Včera jsem poprvé asi cítila miminko. Ležela jsem na zádech a ucítila velice lehký dotek uvnitř. Tak že by to bylo ono? Dnes mi začal 18. týdech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí