TP červen 2026

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
26.11.25 08:55

@blueberryx Přeji tobě i partnerovi hodně sil :,( a hlavně ať jsi v pořádku a snad se vám brzy poštěstí a bude vše jak má být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
26.11.25 14:06

Ahoooj holky jaké máte crl v 10+6?
Já mám 36,25 je to ok? 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.11.25 20:20

@blueberryx také mě to moc mrzí. Držím pěstičky na příště a hodně sil tobě i partnerovi. Vím přesně, jak se cítíš. 🥺 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
28.11.25 21:11

Holky jak se jinak mate, jak se citite?
Co briska, uz rostou? Uz jste to oznamovali rodine nebo v praci? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.11.25 21:16

@K0čka já už díky bohu nemám nevolnosti 🙏 🍀 bříško už neschovam na to že jsem 13+2 TT 😂 v práci nejsem od začátku tehu, a rodina s přáteli to ví 🥹 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
28.11.25 22:23

@Martina30159
@K0čka
Teď jsem 12+3, mám teď takové přechodné období, je to sice mnohem lepší, ale včera jsem asi po týdnu relativního klidu zvracela v práci. Nikdo mě tam však zatím neodhalil. :)
Moji rodiče už to ví dávno, potřebovala jsem mamku jako psychickou podporu. Sestra to neví a tchyně taky ne, tam to řekneme po screeningu, ten nás čeká ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.11.25 14:14

Ahoj holky, ja jsem 11+3 a v pondělí mam odbery. Ve středu výsledky a ultrazvuk. 12.12. První velký ultrazvuk. Zatím to pořád vi jen manžel, kamarádka a mamka. V práci to řeknu asi v tomto týdnu. 🙂 jinak břicho úplně nevím jestli roste, možná trochu a nevolnosti nebyly žádné 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adel91
29.11.25 15:31

@Rezinka17 to je pecka, ja jsem na tom uplne stejne :D dneska jsem 11+3 a 12.12. mam take velky ultrazvuk :D nevolnosti nula :D

• Citovat
  • Upravit
47
29.11.25 15:42

@adel91 to je hustý 😀a kdy máš termín porodu? 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.11.25 18:18

Tak to jsou super zpravy 😊 Ja byla na kontrole v pondeli a dle velikosti mimi jsem se zas posunula o 2 dni, takze dnes jsem 11+2. Tesim se na screening, rodice novinky vedi ale v praci zatim ne… A nevim jak dlouho to dokazu schovavat, brisko uz docela vykukuje…
Jinak porad mi doktori rikaji at jdu na neschopenku, vic odpocivam. Spim nic moc a pak po 15h jsem uplne vycerpana. Ale asi jsem nejaka blba ze porad si rikam ze prece mam na sobe nejake ukoly v praci, co potrebuju do brezna dotahnout… Takze jsem takova na vazkach, jestli to tam jeste nejak vydrzet anebo se na ne vyprdnout 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adel91
29.11.25 18:34

@Rezinka17 doktorka mi termin zatim nerekla, dle kalkulacky to vychazi na 17.cervna 😄 ale prcek je na UZ vzdy tak o 1-2 dny vetsi. Ty ho mas kdy?

• Citovat
  • Upravit
Anna872
29.11.25 18:37
@K0čka píše: Více

Ja byt tebou, tak se na to vyprdnu:)
Nevím, co přesně děláš za práci, ale já jsem stastna za to, ze jsem doma… uz jenom to, ze se muzu konecne poradne vyspat. Úkoly hoď za hlavu a mysli na sebe.. v tomhle dost pomůže si rict, ze kazdy je bohuzel nahraditelný a oni to zvládnou :D

• Citovat
  • Upravit
adel91
29.11.25 18:37

@K0čka Jestli Ti doktori rikaji, at jdes na neschopenku, tak bych to urcite zvazila 😐 Ja jsem doma (s moji praci ve zdravotnictvi mi to doktorka doporucila) a jsem za to rada. I kvuli tomu, ze jsem vlastne uplne v klidu, nestresuju se a pro to mimco je to lepsi. Sice mame silene moc pacientu a kolegyne jsem v tom musela nechat, ale tohle je pro me dulezitejsi…

• Citovat
  • Upravit
Anna872
29.11.25 18:40

Chci se zeptat holky, jestli nemate podobny problem s čuráním :D jsem zvykla hodně pít, ale vzdycky treba dvě hodiny nemam vubec to nutkání jít, a pak to najednou udeří a já na ten záchod doslova běžím :D občas mě to tam i jakoby pálí…dřív jsem trpěla na záněty, tak užívám preventivně brusinky a d manozu, a jsem z toho trošku vyděšena, ale moč jsem tam nesla už několikrát a vždycky v pořádku… nemáte to taky některá?:)

• Citovat
  • Upravit
Anna872
29.11.25 18:42
@adel91 píše: Více

Ty děláš sestřičku? Ja jsem prave kvůli tomu taky na PN, i kdyz mi ostatní radili, at požádám o přeřazení… ja jsem si upřímně chtěla odpočinout… to mas fajn, ze ti to doktorka doporučila, ta moje se na to moc netvářila.. ale nakonec mi nastesti vyšla vstříc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky