Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak holky hlásím se po dnešní kontrole, vše naprosto v pořádku 🙏 🍀 🙏 miminko odpovídá dnes 10+4 tt 🫶 😍 přišti týden mám prvotrimestralni odběry a za dalsich 14 dní v 12+4 tt prvotrimestralni ultrazvuk :smiling_face_with3_hearts: 👶 🤰
@Anna872 vse je v naprostém pořádku. Podle ET mam být 9+4 ale utz ukazuje 10+1😅.Trosku nechapu jak je to mozny
.Prej je velikej a akcni, strasne se tam vrtělo, az mi slza ukápla. Ulevilo se mi
@Rezinka17 tak me ho dneska šoupla taky stejne jako ty.Ale Urco se to jeste pohne😀
@Klaudie181 u mě si taky myslím, ale stejně mám radost, že budeme mít společně narozky 😀
@Martina30159 gratuluji 🙂 ja jdu 1.12. na odběry, 3.12. na kontrolu a 12.12. na 1. Ultrazvuk. Jsem 8+6 týden 🙂
@Rezinka17 děkuji moc, ulevilo se mi že je zatím vše v pořádku 🙏 🍀 a miminko roste jak má
@Martina30159 to je super. Moc moc ti gratuluji a ať to jde takhle super až do konce. Já mám příští týden odběry a za 14 dní těhotenskou poradnu. 😊 😊
Holky, než bych reagovala na všechny, tak by to asi bylo na celou teď. Moc všem gratuluji a držím pěstičky ať nám to všem dobře dopadne. 🍀 ❤️
@Hanullinka já mám taky příští týden odbery a za 14 dní prvotrimestralni screening 😍 🥹 🍀 už se nemůžu dočkat 🫶 a taky všem ostatním gratuluji ať vám to jde do porodu všem jen dobře :smiling_face_with3_hearts: 🫶 🙏
@Rezinka17 ty jo, to ja nevim jestli bych chtela 😀.Ale kazdej to ma jinak
Manžel má narozky 2. 7., já termín 9. 6. takže když budu třeba přenášet (máma přenášela obě těhotenství, sestra taky), bude to skoro dárek k narozeninám. Nic lepšího než dítě mu stejně dát nemůžu, tak dárek asi vyřešen.
![]()
Ahojte, tak co jak se vám všem daří? Nějaké nové kontroly? Já měla dnes prvotrimestralni odběry, příští týden mám ultrazvuk už budu kolem 12 TT 😍 🍀
@Anna872 dekuju za uklidneni😅 🙏.Uz cekam v cekarne