TP červen 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
31.10.25 11:59
@blueberryx píše: Více

Jsi hodně silná a já Ti moc fandím. Trochu moc na jednoho člověka…Taky mám 3 předchozí děti ve střídavé péči a k tomu ještě 2 přítelovo, mám toho nad hlavu a když tam pak nejsou, je mi smutno. Bránila jsem se dalšímu dlouho, ale v těch našich počtech se jedno ztratí…a děti jsou radost, neumím si bez nich život představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
4.11.25 16:20

Ahojky, jak se vsechny mate? Jak vam je? Nejake nove kontroly?
Ja se citim stale dobre, ve ctvrtek mam kontrolu, tak snad bude vse v poradku :andel: @xkorb presne, take mam deti jako smysl zivota. V mem okoli jsem takovy exemplar, ostatni to tak nemaji a naopak si chvile kdy maji deti u tatinku uzivaji :nevim:. Ale je vas teda hromada, kdyz se vsichni sejdou :D. To byl vzdy muj sen, velka rodina, ktera se schazi :srdce:. Ja mam pritele bezdetneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
4.11.25 16:28

@blueberryx Ahoj já měním doktora tak jdu jakoby na první kontrolu k němu pristi týden v úterý sem zvědavá jestlii bude dělat i ultrazvuk.. Jinak mě je tak na houpačce 😁 🙈 Mám období kdy bych mohla sníš všechno i slona a pak období kdy do sebe dostanu jen kukuřičné plátky a je mi zlé 🤮 😏 😂 jinak bříško jde trošku už vidět i když jsem teprv v 9+3 TT dneska 🙏 🍀 🤰

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.11.25 19:59

Zdravím všechny. Jsem tu dnes poprvé 🙂
Měla bych podle ms být v 7+6 a zítra mám první kontrolu, tak mám z toho dost nervy jak to dopadne. Zjistila jsem to vlastně pred měsícem, po 3 dnech zpoždění, tak je to pěkně dlouhý. Moje příznaky jsou, že mě děsně bolí prsa, jakože jsou nateklý a velký a bolavý a jsem taková nafoukla a bolí mě v podbřišku. V puse taková pachuť 😅
Zatím jsem nezvracela, ale někdy se mi tak navaluje, hlavně kdyz mám hlad. Jak tu čtu tak moc nemáte chuť k jídlu, tak to zase nemůžu říct 😅 jako chutě se změnily, ale jako jídlo mi pořád chutná a jim celkem dost.
No držte palce, aby to zítra bylo v pořádku 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
4.11.25 20:51

Ahooj vsem, dnes jsem pokud pocitam spravne 7+1. Kontrolu jsem mela naposledy v patek, byla uz tam docela velka bublina a vevnitr uz i obrysy embrya, srdicko, bylo to nadherny 😍 Prsa mam nafoukle a boleji, mam chute na slane, pokud nejim tak mi neni dobre. Takze jim tak nejak normalne, ale v castejsich davkach.
Stale bojuji s OHSS, ale uz se to pomalu zlepsuje. Pristi prohlidka je za tyden, v pondeli, a budu doufat ze vse bude v pohode 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.11.25 21:20

Vítej :mavam: @Rezinka17
Moc vám @Rezinka17 a @Martina30159 zítra držím palce! Určitě napište. :)

Jinak, holky, musím si postěžovat, já si dnes 9 + 0 tt zatím sáhla na dno. Na druhou stranu nikdy není tak špatně, že by nemohlo být hůř, že. Když pominu, že trpím nechutenstvím, nevolností a zvracením (měla jsem to zvracení asi týden lepší, ale vrátilo se mi to), přidala se mi včera večer šílená migrénu a ta mě dnes trápí celý den. Teď jsem si už dovolila vzít paralen, protože už to nešlo. On se jako jediný může, ale taky to není nic moc. Bříško se mi začíná lehce zaoblovat a vyrostla mi prsa, což je celkem vtipné, protože vážím furt stejně, jak zvracím a moc jidla do sebe nedostanu. Snad to pak doženu. Nejlíp mi dělají poctivé masové vývary a banány. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
5.11.25 08:55

@Rezinka17 ahoj :mavam:
@Ranni.Vecere na migreny trpim v kazdem tehotenstvi, je to sileny :cert:. U prvni mi doktorka rekla, ze je lepsi si jednorazove vzit brufen, nez nekolik dnu trpet, ze je to i pro to mimco horsi. Paralen mi bohuzel na hlavu nezabira. Zatim jsem si v tomto tehotenstvi nic nebrala, ale kolikrat mam co delat dolezt domu z prace. Nastesti nemam cely uvazek.

Ja mam bolava a nafoukla prsa, jsem strasne unavena. Obcas zaludek na vode a chute na slane. Take mi prijde, ze uz to na mne zacina byt videt, coz je teda strasne brzo, ale asi jak uz je to tam vytahane a povolené :roll:.

Kdo jde dnes na kontrolu, tak drzim palce a tesim se na zpravicky. Ja jdu zitra :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.11.25 09:04

Děvčátka, já jdu až příští týden v úterý k novemu Dr na kontrolu 🙏 🍀 🙏 tak pak dám echo jak to semnou vypadá, jinak mě bříško vyrostlo 😁 🙈 natož že jsem dnes 9+4 🤣 a pořád mi je po ránu občas i během dne špatně 🙈 🙄 🤮 ale chutě mám extrémní 🤣 🤣 🤣 🤰

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
5.11.25 09:58

@blueberryx
Wow, tak to jsi v mých očích hrdinka, že to absolvuješ všechno tolikrát… 8o Psala jsi, myslím, že to je 5. těhotenství? Každopádně klobouk dolů. Mně naštěstí paralen zabral. Ale jak píšeš, když mámě není dobře, není dobře ani mimču a někdy člověk zkrátka nemá na výběr. Doufám, že nás to tolik trápit nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.11.25 10:02

Tak mám prohlídku za sebou a vše je v pořádku!😊 moje tělo je asi jako hodinky protože podle ms mam být dnes 8+0 a dle ultrazvuku to tak je. 😀
Jinak mu tluče srdíčko a ma 1.5 cm.

Termín porodu mi zatím vychází přesně na den mých narozenin 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.11.25 10:30

Ahoj holky. Já byla na další kontrole včera. Jsem 8+3 a jsme 2 cm velcí. Srdíčko nám krásně tluče. ❤️ ❤️
Za 2 týdny mám odběry a cukrovku a za 3 týdny další kontrolu a těhotenskou poradnu, kde dostanu i průkazku. Tak se už těším na další ultrazvuk. ❤️ ❤️
Jinak je mi stále zle, nevolnosti se zhoršují. Byla jsem léta letoucí zvyklá pít obyčejnou vodu a po té teď zvracím. Jinak se nevolnosti snažím rozdýchávat bez zvracení. Ale nabaluje se mi s každým jídlem. Sladké nemůžu ani vidět. A jídla Kč také nesním, jak je to přes násilí.
Jinak doufám, že nám to všem vyjde a v červnu se budeme moct chlubit těmi mimísky. ❤️ ❤️ 🙏 🍀
Jinak co se týká postavy, tak já bych neřekla, že je na ně něco vidět. Ale tak já jsem silnější postavy, tak to chvilku asi potrvá. 😁 😁 🤣 A prsa mám bolavá hodně, ale nezvětšují se. Horší je, že léta jsem též zvyklá spát na břiše. Jinak neusnu. 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
5.11.25 11:48

@Ranni.Vecere ano,pate, ale jedno dopadlo mimodeloznim. Takze deticky mam doma 3 :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.11.25 12:40

Já jsem taky dnes po kontrole. Jsem 7+0 a krásně bije :srdce:.
Jen holky jak to děláte vy co máte doma už menší dítě? Já nejsem teď schopná vůbec fungovat. Pořád je mi zlé a špatně a chce se mi jen spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.11.25 17:21

@Haruki
Bohuzel, proste fungovat musim 😁 Dnes rano jsem vstavala pripravit a odvezt dceru do skoly (prvnacek), a fakt jen tak tak… Vcera jeste cely den v praci, az jsem se vratila vecer domu tak vycerpanim usnula na gauci, kde kolem me poskakovala dcera a neco aktivne vypravela 😁 Ale pomaha manzel, pokud neni v praci. Proste to nejak zvladneme, protoze chapu, ze v cervnu/cervenci to bude o tridu zabavnejsi 😁 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
6.11.25 10:14

@Hanullinka
Taky jsem zvyklá spát na břiše, tak to bude děs 😀 už teď je to horší jak mě bolí prsa, že to bolí na nich ležet 😅
Já mam odběry až za víc jak 3 týdny a tu cukrovku říkali až někdy za dlouho, to je zvláštní.
S tim zvracením to tedy nezávidím. Já musím zaklepat, že nic. Jen mi je chvilkami trochu blbě, ale dá se to vydržet. Jídlo mi chutná celkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí