TP červen 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
21.10.25 20:51

@Martina30159 Jojo, to znám. Táhne se to strašně. Mě se teď povleče dalších 14 dní na další kontrolu.😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.10.25 20:54

@Ranni.Vecere ahoj, jojo, důvěrně to znám. Jestli tě to alespoň trošku uklidní, mám to samé. Ale na klinice mě ubezpečili, že je to opravdu normální. Já mívám i bolesti v podbřišku, které vystřelují do třísel a stehna. Je to tím, jak roste děloha a tělo se připravuje. 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.10.25 20:56

Ahoj,😊
taky se přidávám, podle MS jsem 4+1tt.
Bude to moje druhé.❤️
Ráda bych s někým sdílela každodenní radosti i starosti, takže budu ráda i třeba za vytvoření soukromé skupinky. 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.10.25 20:56

@Ranni.Vecere ohledně toho, co popisujete jsme na tom stejně. Jen já toho moc nepozřu. Spíše násilím. Snídaně (jogurt), oběd polévka a večeře třeba nějaký salát. Ale po malých kouskách. Jinak je mi dost zle. A ráno je mi zle z hladu. 😁 😁 a na klinice mi říkali, že to může trvat ještě pár týdnů, ale také nemusí. Prý to většinou přechází tak kolem toho 12. týdne. Někomu dřív někomu déle. Přeci jen jsme každá jiná. 😊 😊 Každopádně všem holkám tady přeju hodně štěstíčka a držím ✊ ✊ ✊, ať je vše v pořádku.😊 😊 😊 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.10.25 20:59

@Baby2026 tak vítej. 😊 😊 👋

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.10.25 21:09

@Hanullinka čtu že u vás se zadařilo po dlouhé době. Tak velká gratulace :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.10.25 22:26
@Hanullinka píše: Více

Taky mi ta bolest někdy vystřelí třeba do třísel, ale přijde mi, že před pár týdny to bylo intenzivnější. No jo, děloha se musí připravit, to je fakt, ta moje ještě žádnou pořádnou práci nedělala, tak se asi diví. :D

Jo, to jídlo mě trápí, nesním toho moc, ale z prázdného žaludku je mi blbě ještě víc. :( Nejlepší je, jak čtu, že mám dbát na vyvážený jídelníček a ve výsledku jím to, z čeho je mi nejmíň blbě, tj. pečivo s jogurtem a polévky. :D Dnes jsem měla polévku hned 2×. Chození do práce je pro mě z tohoto důvodu celkem náročné, ale zatím zvládám. Přeji Tobě i všem ostatním, aby vše bylo v pořádku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.10.25 22:36

Tak já teda čekám teď taky druhé, ale u toho prvního jsem víceméně měla jen břicho a jinak pohoda. Teď? Už mi je taky pěkně špatně a jíst musím či chviličku. Je to fakt zvláštní jak je to pokaždé jiné. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
22.10.25 09:08

@Baby2026 Ahoj, já dnes 4+3, první kontrolu mám až 6.11., to čekání je nekonečné. Taky čekáme 2. miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.10.25 09:17

@Baby2026 děkuji moc. Ano, měla jsem 5 potratu do 6tt a dvě mimoděložní. To během 4 let a celkem se snažíme zhruba 10 let. 😊 😊 Takže jsme šťastní jako blechy. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.10.25 09:42

Ahoj, přidám se :D Dnes bych měla být 4+1, na gyndu jsem zatím nevolala, mám bohužel dost špatných zkušenosti. Test 13 DPO krásně pozitivní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.10.25 11:24

@Karla1987 gratuluji, já ještě ani nevolala asi zavolám dnes. 😄 Pro mě je to čekání teď jednodušší ta první mě nenechá se nudit.😁
Spíš mám obavy jaký bude průběh…první těhotenství bylo opravdu náročné čtyři měsíce jsem jen zvracela a pak jsem zas měla hrozné bolesti, jsem drobná a břicho jsem měla fakt velké takže to dalo zabrat. 🥵

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.10.25 11:26

@Hanullinka to si nedokážu představit jak to bylo náročné😱 mám za vás úplně radost že se povedlo.😊
Já tohle vůbec neznám při obou těhotenství se nám povedlo napoprvé, ale člověk má i tak strach jestli bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.10.25 14:42

Holky tak já to mám takové všelijaké :,( v pondělí mi doktorka řekla, že embryo nevidí a mám dorazit na konci měsíce, a že to nevypadá nadějně.

Dnes jsem byla jinde, tam mi doktor potvrdili, že tam embryo je, napsal mi hormony na podporu s tím, ale že zatím bez srdeční odezvy, ale že mám být trpělivá, že se to mohlo opozdit. Divili se, že mi nenabrali HCG ani nic nedali.

Jsem aktuálně 7+5 pokud to beru přesně. Tak jsem z toho už nervák, jelikož to vypadá, že to mám nějaký celý špatně spočítaný. Snad to nakonec dopadne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.10.25 17:47
@xWine píše: Více

Tak moc držím palce, aby to dobře dopadlo! To čekání je hrozné… Přeji hodně sil. Já jsem 7+3, v pátek jdu na prohlídku, tak jsem z toho nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí