TP červen 2026

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
19.10.25 16:36

@Hanullinka tak to je mi líto, a kdy máš další kontrolu? 🙏 A v kterém jsi vlastně týdnů? My ještě nemáme ani srdíčko 🥺 jsme na úplném začátku tak jsem docela nervózní do té další kontroly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.10.25 16:54

@Martina30159 podle dnešního ultrazvuku jsem 5+4 a srdíčko říkal doktor, že by se mohlo ukázat tak do dvou dnů. V úterý mám kontrolu na klinice, tak uvidím, jestli už tam :srdce: bude. :)
A věřím, že u tebe i u mě bude vše v pořádku. :)
A podle ms jsi v jakém týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.10.25 17:04

@Hanullinka dnes 6+5 🙏 🍀 🙏 strašně se bojím toho jestli se to druhý mladší miminko udrží i když s přítelem budem rádi i za jedno ale i tak mě to trápí no já neměla srdíčko ještě ani v 6+0 🥺 do toho 29.10 je to nekonečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.10.25 17:19

@Martina30159 to věřím.

Jde, no vidíš, to jsi víc, než já. Ikdyž já byla podle ms také 6+4. A nakonec říkal doktor, že 5+4. Je to o tyden. Tak, když tam máš dvě miminka, tak budou menší a srdíčka vidět si myslím déle. 🙂 Určitě bude všechno v pořádku a obě mimíska se udrží. 😊 ale každé tělo je jiné a u každého to může být jinak. U někoho dříve u někoho později. Také se může stát, že srdíčko ještě vidět nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.10.25 17:26

@Hanullinka no podle Dr to starší odpovídalo podle poslední ms ten 6+0 jen to druhé je mladší.. uvidíme snažím se být co nejvic v klidu, ale za ty nevolnosti co mám si myslím že zatím je vse v pořádku 😂 🙏 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.10.25 17:31

@Martina30159
Určitě ano. 🙂 🙂 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.10.25 17:38

@Hanullinka tak si dáme vědět po další kontrole jak jsme obě dopadly 🙏 🍀 🙏 :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.10.25 21:06

@Martina30159
Určitě. 😊 😊 Tak hodně štěstíčka a držím 👍 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.10.25 08:14

Ahoj holky, já si budu dnes volat k dotorovi. Na pátek mám objednanou preventivku, tak předpokládám, že mi ten termín přesune na později. Podle poslední ms bych měla být teprve 4+1, tak by stejně nebylo nic vidět. Minule jsem měla první prohlídku 6+1.
Měla bych jednu otázečku… vy, co už máte doma starší dítko, jak mu to plánujete oznámit? Já s tím nechci před rodinou dělat žádné tajnosti, ale připadá mi fér, aby to starší ségra věděla jako první. Jen se obávám, že se to s nadšením nesetká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.10.25 11:13

@Karla1987 Záleží, kolik starší je :) My jsme měli doma 2leťačku, když jsme jí to oznámili, tak půl roku trucovala, že nechce a teď jsou to parťačky :lol: U těch, co měli starší, jsem viděla, že dali třeba fotku ultrazvuku a k tomu nějakou drobnost- hračku pro oba, to mi přišlo hezké :srdce: Nebála bych se toho, máte spoustu času na to o tom mluvit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
20.10.25 11:46

@Karla1987 zalezi na veku. 16ti lete jsem to rekla hned, klukum 9 a 5 to chci rict az dyl, aby kdyztak nebyli smutny kdyby to nevyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.10.25 11:58

@blueberryx @Simone K 1. dceři budou před Vánoci 4 roky. Když navedu řeč na sourozence, tak mi řekne, že nechce, protože to nesnáší. Chci se o tom postupně začít bavit a pak s fotkou z ultrazvuku předat „dopis od miminka“. Ale zatím každá debata na téma miminko skončí tím, že dcera změní téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.10.25 12:12

Projíždím a narazim na červnové maminky… Taky mě čeká červen 2026, no jsem zvědavá… V srpnu interrupce neboť se to přestalo vyvíjet a pak silné krvácení že sem skončila na sále. A minulý týden že si udělám test a ejhle… 8o
Podle poslední menzes cca 3-4 TT ale žádné příznaky, jen občas pobolivani… Tak jsem zvědavá. Po 10 letech jsem si řekla, že ještě jedno dám na starý kolena (35r.) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
20.10.25 15:35

Tak hcg 3500 a v deloze krasna dutinka. Tak snad dobre poroste.
Taky vas nekterou docela dost boli bricho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.10.25 16:24

@blueberryx já dnes podle ms: 6+6 TT na ultrazvuku v 6tt na kontrole byli dva gestacni vačky, jeden byl menší 🥺 jinak zvracení přišlo na plnou čáru, a dnes v práci mě začalo pobolivat na levé straně jako by při Ms takové křeče no 😏 tak doufám že bude všechno v pořádku na další kontrole 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí