Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martina30159
Ahoj holky, tak podle kliniky odpovídám týdnu už 6+3 a už nám bije srdíčko.
![]()
@Hanullinka tak to je krásná zpráva 🫶 🍀 🫶 hodně štěstí přeji, já si musím počkat až na příští týden 🙈 a doufám že taky budeme mít ❤️ 🙏
@Martina30159 Určitě ano. Držím pěstičky, ať vám také krásně bije. ❤️ ❤️ ✊ ✊ já mám další kontrolu za 14 dní, ale už mě předali z kliniky do péče mého gynekologa. 😊 😊 (a podle pohotovosti jsem byla 5+4), ale byl to nesmysl, protože na klinice jasné řekli 6+3 a to jsem na pohotovosti byla dva dny před tím (takže 6+1) a srdíčko ještě také nebylo ani vidět. Takže hlavu vzhůru, všechno bude v pořádku. 😊 😊
@Hanullinka děkuji za povzbuzení 🙏 🍀 🙏 já jsem dnes podle ms 7+0 TT tak věřím že opravdu to srdíčko nebo oba srdíčka už budou ❤️ 🍀 🙏 🍀 těch 14 dní se hodně táhne 😁 🙈 🙄
Ahoj holky, přidávám se k vám do klubu.
Zatím mám od doktorky jen potvrzené těhotenství, teď v pátek mě čeká pořádnější prohlídka, mám přijít na lačno. Nevím, jak to zvládnu, protože po probuzení musím okamžitě jíst.
Celkově musím jíst snad každé 2h a půl, jinak je mi zle, ale nejsem schopná toho sníst moc.
Každopádně nám všem držím palce. ![]()
Příspěvek upraven 21.10.25 v 17:14
@blueberryx
Ahoj, mě pobolívá břicho. Z ničeho nic bolest, ta chvíli trvá a pak zmizí. Trochu mě to stresuje, ale četla jsem, že je to normální, pokud bolest není extrémní a netrvá nějak moc dlouho…
@Ranni.Vecere ahoj a v jakém TT jsi? 🍀 S tím jídlem to máme stejně 🤮 🙄 🙈 tak přeji hodně štěstí 🙏 🍀
@Martina30159 píše: Více
Podle data poslední ms jsem 7+2tt, ale doktorka mi řekla na vyšetření před 11 dny o týden míň, tak jsem z toho zmatená. 🙂 Je to moje první těhotenství, tak všechno studuju a snažím se tomu porozumět. 😃 Děkuji, tobě taky hodně štěstí!
Jsem ráda, že to můžu s někým kromě manžela sdílet. 🙂 Ty nevolnosti a nechutenství jsou pro mě náročné. Snad to nebude trvat celou dobu. Nebo nevím, možná jsem cíťa, je mi jasné, že mnozí to mají mnohem horší. 🙂
Tak taky vsechny zdravim 👋 😊
Po ET a ted s mirnym OHSS jsem ted v zacatku 6. tydne. Tehu je potvrzene, na UZ je zatim videt bublina a z krve hezky hcg vysledek.
Nebyt nasledku OHSS, kvuli kterym mam bricho jak v 7. mesici a musim si pichat kazdy den injekce na redeni krve, je mi docela fajn. Ale to nechutenstvi uz pomalu taky na me leze. Tak snad jste na tom lepe nez ja 😁 👍
@Ranni.Vecere já jsem podle poslední ms dnes 7+0 🍀 🙏 🍀 kontrolu mám po 14 dnech příští týden, těším se ale zároveň i bojím co mi Dr řekne 🙈 máme tam dvě bublinky jedná ale mladší a Dr říkala že se nemusí udržet 🥺 jsem ráda za tuhle skupinu kde si pomůžeme všichni popovídat a vypovídat se hlavně 😁 🫶 🙏
@K0čka ahoj zdravím tě, přeji ti hodně štěstí 🍀 no já krom toho že ráno musím brát letrox na štítnou žlázu tak beru jen kyselinu listovou, jinak krom nevolnosti a bolest prsoue ani nic moc netrápí občas píchnutí a křeče v podbřišku ale nic extra dnesi Dr kvůli tomu zvracení napsala už Neschopenku
@Martina30159 píše: Více
Tak to jsme skoro stejně!
14 dní je dlouhá doba, to čekání nekonečné, že? Moc držím palce, aby se hezky vyvíjely obě bublinky. Je fajn, že máš neschopenku, snad to pomůže. Já jdu teď v pátek na vyšetření. Zajímavé, jak to každý má jinak. Mně doktorka třeba ani nedělala krevní testy, koukla ultrazvukem a jen řekla, že jsem těhotná a ať beru listovku a přijdu za 2 týdny. ![]()
@K0čka píše: Více
@Ranni.Vecere mě taky nebrala krev jen koukla ultrazvukem, řekla že tam jsou dva gestacni vačky jeden ze odpovídal 6 TT a druhé že je mladší právě 🥺 🙏 🍀 a že mám přijít 29.10 na další kontrolu
Diky holky, taky vsem preji hodne stesti!
Jinak tohle uz je moje 3. tehotenstvi, z prvniho mam uz 6ti letou holcicku, to druhe bohuzel zamkle v 9. tydnu a ted po IVF se zadarilo ihned na prvni pokus… Prave predtim jsem nechutenstvi nemela a fungovala krasne, ale asi ted to bude jinak. Jen jsem opatrna, vzhledem k minulosti, proto dokud nebudu mit po 1. screeningu tak spis “vyckavam”.