TP červen 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
21.10.25 13:43

@Martina30159
Ahoj holky, tak podle kliniky odpovídám týdnu už 6+3 a už nám bije srdíčko. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.10.25 14:08

@Hanullinka tak to je krásná zpráva 🫶 🍀 🫶 hodně štěstí přeji, já si musím počkat až na příští týden 🙈 a doufám že taky budeme mít ❤️ 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.10.25 16:41

@Martina30159 Určitě ano. Držím pěstičky, ať vám také krásně bije. ❤️ ❤️ ✊ ✊ já mám další kontrolu za 14 dní, ale už mě předali z kliniky do péče mého gynekologa. 😊 😊 (a podle pohotovosti jsem byla 5+4), ale byl to nesmysl, protože na klinice jasné řekli 6+3 a to jsem na pohotovosti byla dva dny před tím (takže 6+1) a srdíčko ještě také nebylo ani vidět. Takže hlavu vzhůru, všechno bude v pořádku. 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.10.25 16:50

@Hanullinka děkuji za povzbuzení 🙏 🍀 🙏 já jsem dnes podle ms 7+0 TT tak věřím že opravdu to srdíčko nebo oba srdíčka už budou ❤️ 🍀 🙏 🍀 těch 14 dní se hodně táhne 😁 🙈 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.10.25 17:02

Ahoj holky, přidávám se k vám do klubu. :mavam: Zatím mám od doktorky jen potvrzené těhotenství, teď v pátek mě čeká pořádnější prohlídka, mám přijít na lačno. Nevím, jak to zvládnu, protože po probuzení musím okamžitě jíst. :? Celkově musím jíst snad každé 2h a půl, jinak je mi zle, ale nejsem schopná toho sníst moc.
Každopádně nám všem držím palce. :srdce:

Příspěvek upraven 21.10.25 v 17:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.10.25 17:06

@blueberryx
Ahoj, mě pobolívá břicho. Z ničeho nic bolest, ta chvíli trvá a pak zmizí. Trochu mě to stresuje, ale četla jsem, že je to normální, pokud bolest není extrémní a netrvá nějak moc dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.10.25 17:35

@Ranni.Vecere ahoj a v jakém TT jsi? 🍀 S tím jídlem to máme stejně 🤮 🙄 🙈 tak přeji hodně štěstí 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.10.25 17:47
@Martina30159 píše: Více

Podle data poslední ms jsem 7+2tt, ale doktorka mi řekla na vyšetření před 11 dny o týden míň, tak jsem z toho zmatená. 🙂 Je to moje první těhotenství, tak všechno studuju a snažím se tomu porozumět. 😃 Děkuji, tobě taky hodně štěstí! :srdce: Jsem ráda, že to můžu s někým kromě manžela sdílet. 🙂 Ty nevolnosti a nechutenství jsou pro mě náročné. Snad to nebude trvat celou dobu. Nebo nevím, možná jsem cíťa, je mi jasné, že mnozí to mají mnohem horší. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
21.10.25 19:25

Tak taky vsechny zdravim 👋 😊
Po ET a ted s mirnym OHSS jsem ted v zacatku 6. tydne. Tehu je potvrzene, na UZ je zatim videt bublina a z krve hezky hcg vysledek.
Nebyt nasledku OHSS, kvuli kterym mam bricho jak v 7. mesici a musim si pichat kazdy den injekce na redeni krve, je mi docela fajn. Ale to nechutenstvi uz pomalu taky na me leze. Tak snad jste na tom lepe nez ja 😁 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.10.25 19:31

@Ranni.Vecere já jsem podle poslední ms dnes 7+0 🍀 🙏 🍀 kontrolu mám po 14 dnech příští týden, těším se ale zároveň i bojím co mi Dr řekne 🙈 máme tam dvě bublinky jedná ale mladší a Dr říkala že se nemusí udržet 🥺 jsem ráda za tuhle skupinu kde si pomůžeme všichni popovídat a vypovídat se hlavně 😁 🫶 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.10.25 19:33

@K0čka ahoj zdravím tě, přeji ti hodně štěstí 🍀 no já krom toho že ráno musím brát letrox na štítnou žlázu tak beru jen kyselinu listovou, jinak krom nevolnosti a bolest prsoue ani nic moc netrápí občas píchnutí a křeče v podbřišku ale nic extra dnesi Dr kvůli tomu zvracení napsala už Neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.10.25 19:41
@Martina30159 píše: Více

Tak to jsme skoro stejně! ;) 14 dní je dlouhá doba, to čekání nekonečné, že? Moc držím palce, aby se hezky vyvíjely obě bublinky. Je fajn, že máš neschopenku, snad to pomůže. Já jdu teď v pátek na vyšetření. Zajímavé, jak to každý má jinak. Mně doktorka třeba ani nedělala krevní testy, koukla ultrazvukem a jen řekla, že jsem těhotná a ať beru listovku a přijdu za 2 týdny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.10.25 19:46
@K0čka píše: Více
:mavam: Tak hodně štěstí, ať se vše podaří. ;) Mně pořádnější nechutenství a nevolnosti začaly se 7. týdnem. Ale není to ještě tak zlé, nezvracím, jen je mi blbě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.10.25 19:47

@Ranni.Vecere mě taky nebrala krev jen koukla ultrazvukem, řekla že tam jsou dva gestacni vačky jeden ze odpovídal 6 TT a druhé že je mladší právě 🥺 🙏 🍀 a že mám přijít 29.10 na další kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
21.10.25 19:53

Diky holky, taky vsem preji hodne stesti!

Jinak tohle uz je moje 3. tehotenstvi, z prvniho mam uz 6ti letou holcicku, to druhe bohuzel zamkle v 9. tydnu a ted po IVF se zadarilo ihned na prvni pokus… Prave predtim jsem nechutenstvi nemela a fungovala krasne, ale asi ted to bude jinak. Jen jsem opatrna, vzhledem k minulosti, proto dokud nebudu mit po 1. screeningu tak spis “vyckavam”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí