TP červen 2026

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
23.10.25 07:09

@Baby2026 věřím, že tohle těhotenství budeš mít klidnější. Říká se, že tělo si pamatuje, tak možná ten růst dělohy a bříška celkově nebude tak bolestivý. Já jsem měla v posledním trimestru strašné bolesti stydké kosti, jinak jsem prakticky nevěděla, že jsem těhotná. Je pravda, že jakmile má člověk už jedno dítko doma, rozhodně se nenudí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.10.25 10:02

@Baby2026 noc děkuji, byla to moc těžká cesta, ale naštěstí se nakonec díky klinice podařilo. Ty peníze jsou teda šílený, bylo to až na třetí pokus, ale stojí to za tu radost. Doufám, že vše bude v pořádku a společně v červnu oslavíme nový život. 😊 😊

Tobě i všem holkám přeji, ať vše dobře dopadne a všem mooooc držím pěstičky. ✊ ✊ ✊A přeji štěstíčko. 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.10.25 10:05

@xWine já bych hlavu rozhodně nevěšela. Co jsem pročítala různé diskuze, tak některé holky měly srdíčko opravdu někdy až v 8 až 9 týdnu. 😊 😊 Takže bych rozhodně nestresovala, ať je malé v klidu. Určitě se srdíčko objeví. 😊 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.10.25 18:13

Čaute baby, no ja jsem 4+5 TT, první ultrazvuk mě čeká 13.11, dva týdny sem měla takové ty jemné bolesti pod brichem, asi jak se to vše chystalo tam dole… Ale teď jako jak utne, žádný bolesti, pobolivani tam dole… Tento týden menzes nedošla. Ale co mě zaráží, je že žádný tehotenske příznaky…ani žádná citlivost prsou… Ale obličej mám takový, flekaty, si připadám jak kdybych vyšla od dermokosmeticky - takový když vám dělá peeling…
Popravdě mám strach a nějak nemůžu se dočkat tě kontroly… Neboť v srpnu jsme byla na interrupci (bolesti, krvácení a gestacni vacek byl v háji na ultrazvuku)
Za sebou mám 2 těhotenství, to poslední před 10 lety. Vždy vše bylo jak má. Vím že roky dělají své… Ale od toho posledního těhotenství kdy to nevyšlo tak se bojím, že zas bude něco podobného…
V 6tt se to přestalo vyvíjet a za 2 týdny neskutečný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.10.25 18:36

@Ivett2190 Vím, že se to lehce říká, ale zaměstnej hlavu něčím jiným… Zkus si třeba najít nějaké afirmace, mně to dost pomáhá.
Nejsi v tom sama, každá, co čekáme na kontrolu, jsme nedočkavá :srdce:
A co se týká příznaků, taky se cítím normálně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.10.25 19:16

@Ivett2190 přesně jak psala i Simone. Zamestnej hlavu, snaž se na to nemyslet a jenom vydržet. Já třeba u prvního tehu neměla naprosto žádné příznaky a bylo vše v pořádku. Tak držím palce ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
23.10.25 21:01

Mně je zase posledních pár dní tak blbě, že se každý den snažím nějak přežít. Když se mi fest navaluje, tak mě z toho až bolí bederní páteř. :?

Ale jinak mojí ségře nebylo blbě za celé těhotenství ani jednou, na začátku neměla žádné příznaky a má zdravou holčičku. Že je těhotná zjistila až před koncem 1. trimestru podle chybějící ms. Evidentně máme každá jiné geny. :D

Tak jako tak, moc vám držím palce, holky! Hlavně silné nervy. Mně pomáhá si pustit třeba oblíbený seriál, ať ten čas nějak uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
25.10.25 12:24

Ahoj holky já jsem dle ms dnes 6+6 na kontrole jsem byla 5+1 kde nebylo nic pouze natekla sliznici, dre dr to vypadá na těhotenství. V pondělí mam kontrolu měla bych 7+1 tak uvidíme. Zpozděni mam 14-18 dní nemam pravidelné cykly, test pozitivní a bt drží už 19dní v kuse. Tak snad bude v pondělí i ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
25.10.25 14:04

@Milka664 Ahoj! Tak držím palce. :) Mně v pátek potvrdili srdíčko a dostala jsem průkazku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
25.10.25 15:14

@Milka664 ahoj, vítám tě mezi námi. Já jdu ve středu na druhou kontrolu to budu 8+1 TT byla jsem v 6tt a to nebylo ani srdíčko ještě tak se už těším a věřím že vše bude dobre 🙏 🍀 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.10.25 08:01

Dobre ráno všem, tak jak se vám daří? Nějaké novinky? 😁 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
27.10.25 08:06

Ahoj holky, na utz jdu ve čtvrtek to budu 8+1, tak doufám, že bude v pořádku, minule těhotenství tímto utz skončilo :-(.. jinak jsem byla v 6+5 a srdicko krasne bilo :-) nevolnosti nemam, jen citim prsa a mam chut na sladká jídla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.10.25 08:18

@bluciste ahoj já jdu na kontrolu ve středu 😁 a budu 8+1 🙏 🍀 na kontrole jsem byla v 6tt kde byli dva gestacni vačky 🙈 😁 jeden menší tak jsem zvědavá jestli se oba udrželi a jestli jo věřím že bude vše v pořádku a bude jim bit srdíčko 🍀 ❤️ 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.10.25 12:48

Holky, jsem 5+1, na první prohlídku mám jít až příští čtvrtek, to čekání je hrozné… jsem roztěkaná, myšlenky lítají všude možně. Máte to někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
27.10.25 15:19

@bluciste Moc moc držím palce! :) Já sladké vůbec, momentálně mám chuť na vývary, brambory a tousty se šunkou a sýrem. To není nic moc, ale říkám si, že když je to opečené… :lol:

@Martina30159 Moc moc držím palce! 🙂 Snad tam budou obě a povyrostou. Mně na první kontrole řekla doktorka, že se jí můj gestační váček zdá menší a na druhé to krásně poporostlo a bylo vidět embryo. Tak to druhé embryjko to snad dožene. Držím palce!

@Karla1987 Jo, měla jsem to stejně. K tomu jsem byla unavená (to jsem pořád), takže jsem se dovlekla domů z práce, lehla na gauč, pustila jsem si seriál, abych na to nemusela tolik myslet, a u toho jsem pak usnula. Ani číst jsem si nebyla schopná, a to čtu ráda. Po kontrole u doktorky se cítím líp. Věřím, že to budeš mít stejně! Držím palce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí