TP červen 2026

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1497
24.11.25 08:39

@Anna872 ja delam v odberovce a kdyz se někomu dela spatne, tak automaticky pokládám. Jinak jist se nemůže, ale neomezené množství vody nebo neslazeneho čaje můžeš, to je naopak prospěšné. Jsou pak lip videt a lip to teče 8). A určitě upozorní předem ze ti může být špatné, at to můžou přizpůsobit nez te píchnou :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna872
24.11.25 08:42
@blueberryx píše: Více

Joo, určitě je upozorním, ono to je celkem vtipný, taky jsem sestřička a lidi nabírám bez problému, ale jak jde o moji ruku, tak to je jiná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1497
24.11.25 09:38

@Anna872 jo,tak to znám :lol:. Uz nesmim říkat že jsem odberova, jinak se mi smejou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
24.11.25 09:38

@blueberryx taky jsem si to říkala právě tak já doufám že když tam semnou partner půjde tak že ho normálně pustí dovnitř 🙄 🙈 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
24.11.25 09:53

@Martina30159 no vyhodit ho nesmíš, ma právo na doprovod. Ale je to zvláštní. To jdeš ke svému gyn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna872
24.11.25 09:57
@Martina30159 píše: Více

Dneska jsem se ptala doktorky na to, a říkala ze normálně může jít partner, ted uz na vsechny kontroly muze chodit, ze je konecne neco videt😊 a ted na tom uz bylo videt uz hodne, normalne se odrážel a skákal tam :mrgreen: to bylo roztomilý :srdce:

• Citovat
  • Upravit
98
24.11.25 10:13

@blueberryx ano ke svému právě no, uvidím byla bych ráda kdyby tam semnou byl a viděl že naše láska nám krásně roste 😍 🍀 🙏 😍 @Anna872 však právě na to se už těším jestli se tam bude mrskat už a chci aby to viděl i partner 🙏 :smiling_face_with3_hearts: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
25.11.25 15:21

Ahojte, hlásím se z dnešního screeningu 😍 výsledky máme negativní z krve, dnes: 12+6 TT
Termín: 3.6.2026 🫶 🍀 :smiling_face_with3_hearts: jen ještě pohlaví nevíme 😁 🙈 jelikož nevím jestli by mi doktor řekl tak snad na další kontrole 🤣 🙏 což máme 17.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
25.11.25 19:36

Holky, tak nadherne zpravy! A ta fotka, uz takovy velky clovicek ❤️ Vcera jsem byla na kontrole, 10+0 ale dle mudr. to vypada na 10+3. Presne za dva tydny jdu na 1.scr. a uz se nemuzem dockat 😁 Taky se tam u me tocil, kopal, takovy neposeda 🙏
Jak se jinak citite, co vase nevolnosti? Ustupuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.11.25 20:21

@Martina30159 super, moc moc moc gratuluji ❤️ ❤️ 🍀 🍀 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.11.25 20:25

Já také všechny zdravím. Jsem po dnešní kontrole. První screening. Vše v pořádku. Krev negativní. A miminko super. Jen nejdřív obličejem dolů a potom když se otočilo na nás, tak ručičky před obličejem a před tělíčkem. Moc se ukazovat nechtěl a řádí v bříšku jako na pouti. 😅 😅 Akorát pohlaví ještě nevíme. 😍 😊 Další kontrolu máme 23. 12. 😁 Tak se snad vše dozvíme. Termín porodu máme 8. 6. 😊 a prý jsme 12+2 a podle utz 12+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
25.11.25 21:15

Ahoj holky,
Tak mám obrovskou radost, že jde všechno jako po másle. Paráda! 🤩 Já se zatím nemám čím pochlubit, jdeme na screening za týden, dnes bych měla být 12+0, ale možná nám to na screeningu ještě upřesní. Jsem hrozně zvědavá na pohlaví, ale chápu, že to asi ještě vidět nebude.

Nevolnosti a bolest prsou ustupují, ale pořád je mi divně a drží se mě únava. Nicméně týden jsem už bez zvracení, hurá! Akorát mě po večerech pálí žáha, je to nepříjemné, ale proti nevolnostem relativně ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
26.11.25 06:46

Ahoj holky, s největší pravděpodobností se s vama dnes rozloucim. Vcera jsem byla na pohotovosti a miminko nejspíš zamlklo. Akce srdeční sice ještě byla, ale pomala a miminko odpovida 7.tt, jsem v 11.tt. boli me bricho a slabé krvacim. Dnes po praci jeste kontrola, ale nevypadá to dobre :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
26.11.25 08:10

@blueberryx Tak to mě moc mrzí. :,( Přeji hodně sil tobě i partnerovi. Snad se zadaří později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
26.11.25 08:47

@blueberryx Jak moc mi to mrzi a dokazu pochopit cim ted prochazis…. Dej tomu cas a pristi rok se zadari urcite ❤️ Hodne sil preji a hlavne at jsi v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí