TP červen 2026

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
29.12.25 18:11

Ahojte holky, všem gratulace :kytka:
Holky, chci se zeptat, pokud to není tajné, kolik cca je Vám let? Mě letos 35, v létě zamlkle těhotenství v 7tt, podařilo se mi otěhotnět hned po menstruaci (vím nemělo by se) ale zadařilo se a zatím vše ok. Dva porody už za sebou mám, poslední byl v roce 2015.
Ale na co se vás chci zeptat… Dnes mi došly výsledky z 1 screening a mám tam 1:2900, jsme 13+2
Což asi dobrý výsledek na věk :nevim:
Nikdy předtím sem tohle nepostupovala neboť můj první gynekolog mě na to neposilal, že si to vyšetření dělá on sám v té době mě bylo 20 a pak 25 let). nyní nový gynekolog.
Trošku nervicky mám :? Čím sem starší tím to nějak vše beru jinak než když sem byla mladší :roll: máte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.12.25 20:16

@Martina30159
Ahojky, my akorát rozdáváme vánoční dárek - oznámení miminka rodině a blízkým, tak se mi to moc líbí. Jinak jsem 15+5 a zatím vic energie necítím. Začala jsem chodit na procházky, protože jsem se moc nehybala poslední dobou a i ty procházky mě unavují. Dokonce se mi na ni i udělalo špatne. Prý to bylo z fyzického přetížení 😀
Jinak 6.1. mám kontrolu na gyndě a 6.2. máme 2. Velký ultrazvuk tak se těším 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.12.25 20:34

@Ivett2190 Mě 32. V 19 první potrat. Pak ještě během 3 let další 3 cca potraty a pak se povedlo až v 30. To bylo mimoděložní. Pak v 30 druhé, ale potrat a v 31 druhé mimoděložní. A další teď. Takže mé první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.12.25 22:18

Ahoj holky 👋 Jsem dnes v 16.tt, svatky byli nemocne, chytla jsem virozu a porad se trapim se zadni rymou. Tesim se na dalsi prohlidku, mam ji az 21.1. Porad nemame tip na pohlavi a mrzi me ze nemohu uz kupovat nejake krasne zavinovacky a dupacky.

@Ivett2190 Jinak je mi 34, mam 6 letou dceru a pred tremi lety taky ZT. Byla jsem na screeningu jak s prvni dcerou tak i ted, kdyz mi bylo 27 tak mi vysel pomer na downa 1 ku 10tis, ted po 7 letech 1 ku 4700. Rekli mi ze vek rapidne zvysuje riziko, ikdyz vse ostatni vychazi krasne. Kazdopadne vysledek mame negativni a to je dulezite, zbytek neresim 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.12.25 23:10

@Ivett2190 Ahoj, pokud vím, tak výsledek 1:300 a vyšší je braný jako v pořádku, čím vyšší tím lepší. Takže to máš v pohodě. :) Věk zvyšuje hodně to riziko, ale upřímně mnohé ženy jsou ve 40 zdravější než jiné ve 20.
Jinak je mi 34 a čekám první, žádné potraty jsem předtím naštěstí neměla.
@Rezinka17 Já mám o dost víc energie než v I. trimestru, ale o dost míň energie než v netěhotném stavu. :) Prý je dobrý 5. a 6. měsíc ohledně energie. Tak třeba to přijde.
@K0čka Přeji brzké uzdravení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
30.12.25 08:58

@Ivett2190 ahoj, mě je 33 doma mám už dva skoro puberťaky 🤣 Syn 12 let a dcera 11 let oba se na sourozence těší a samozřejmě by si každy přál své pohlaví ale to nejde 🤣 Dcera se těší jak mi bude pomáhat atd tak jsem zvědavá jak dlouho ji to pak vydrží 😁

Jinak holky už pomalu Nakupujete vybavicku? Já ještě nemám doma nic čekám na 2 screening 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adel91
30.12.25 10:20

@Haruki @bluciste Ahoj holky, tak jste se sladkým a chlapečkama měly pravdu - dneska jsme byli na UZ v 16.týdnu a z holčičky je rázem chlapeček 😄 😄 Máme neskutečnou radost, ten pindík se tam už asi jentak neodmaže 😄 (pro všechny - vím, že preference chutí v těhotenství nesouvisí s pohlavím mimča, ale je zábava si to myslet 😄).

• Citovat
  • Upravit
466
30.12.25 12:17

@adel91 tak to gratuluji. Já ještě taky čekám na potvrzení. Tak jsem taky hodně zvědavá 😃 jestli tam ještě naskočí pindík nebo už ne 😃 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.12.25 20:42

Ahojky holky, my jsme měli od mé sestry party na odhalení pohlaví a vyšel chlapeček. Ale jsme zvědavý, jestli se to ještě nezmění. V lednu jdeme na kontrolu v 20. týdnu na genetiku, tak se moc těšíme. To už budu na konci 20. Tak snad se pořádně ukáže prcek. Aby bylo už jasno. 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.12.25 20:43

A jinak všem moc gratuluji. A držím pěstičky, ať se co nejdříve také dozvíte,.jaké poklady budete doma mít. 😊 🍀 🍀 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.1.26 10:06

Holky přeji vám všem Šťastný Nový rok a hlavně zdraví 🍀 🫶 :smiling_face_with3_hearts: a ať máme všechny všechno v pořádku s miminkama 🤰 👶 ♾️
@Hanullinka gratuluji ke chlapečkovi 🩵 taky jsem zvědavá v lednu jestli nám to v tom 20 týdnů potvrdí 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.1.26 10:54

Také přeji všem krásný a hlavně šťastný Nový rok, mooooře zdravíčka a spoustu štěstíčka s těmi našimi miminky. Ať je vše v pořádku a v červnu se můžeme pochlubit. 😊 😊 ❤️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.1.26 10:57

@Martina30159 děkuji moc. Snad už to tak zůstane.. 😊 😊 Ale jak říkám od začátku, ať už se to změní nebo ne, tak hlavní bude, že bude zdravé a vše v pořádku. Nic víc si nepřeji. ❤️ 🍀
A také setím pěstičky. 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
5.1.26 22:32

Ahoj holky, pozorujete na sobě nějaké nepříjemné změny, bolesti? Mě mírně bolelo břicho při běhu, takové pnutí celého břicha, tak jsem s tím před týdnem přestala. Hlavně bych nerada malé ublížila. Dnes jsem byla na kontrole v 19tt a naštěstí na ultrazvuku všechno vypadalo v pořádku. Ale pořád nedokážu zachytit jasné pohyby, přijde mi, že je to spíš zažívání 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.1.26 22:48

Holky, všechno nejlepší do nového roku! Hlavně samé pozitivní zprávy. :)
@R137 Já jsem teď dvakrát doma cvičila jógu pro těhotné podle youtube a byla na procházce a lehce mě pak píchalo v podbřišku a cítila jsem lehké pnutí, tak jsem si radši dala další dva dny od toho pauzu. Nevím no, cvičila jsem opatrně, přišlo mi to nenáročné a užitečné, právě podpora zad… Na druhou stranu píchne mě občas i tak, tak nevím.
Já bych řekla, že ty pohyby zatím jasné nejsou. Asi to bude ono. :) Já něco maličko cítím, když ležím na zádech, ale ne vždy a jen takový lehoučký dotyk jako bych tam měla bublinku, nevím, jak to popsat. :) Na kontrolu jdu v pátek, taky jsem teď 19 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí