TP červen 2026

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
6.1.26 07:41

@Ranni.Vecere Mně gynekoložka říkala, že jsou to vazy, jak se natahují. A u sportu to někdy může být víc. Nemusí to být jen tupá bolest, ale trochu jakoby píchat. A ty bublinky a lehoučký dotyk, tak to asi bude ono :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.1.26 17:31

Ahoj holky, ja jsem dneska 16+6 a byla jsem na kontrole na gyndě a tam mi potvrdili, že to bude kluk. 🙂 dokonce jsem dostala fotku ultrazvuku, kde je videt i ten pindik 😀 jinak vše bylo v pořádku.

Jinak pociťuji také různé bolení v podbřišku a někdy píchání a prý se pořád roztahuje ta děloha a je to normální. Cvičení chci nejake podle videa taky začít, ale nemam moc energie. Přes Vánoce jsem byla na procházce asi 3 km a cestou se mi udělalo špatně a zvracela jsem trochu. Co jsem si pak zjišťovala, tak to bylo z vyčerpaní, ale šla jsem pomalu a šetřila se. Doktorka mi dneska říkala, že to nevadí.
Jinak mi více buší srdce a někdy je to nepříjemné.
Tak přeji, ať se máte všichni dobře a hezky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.1.26 20:36

Ahoj vsem!
Tak ja dnes 16+4, na kontrolu jdu za dva tydny a uz snad konecne zjistim koho cekame 🙏
Vcera probehlo oznameni sefum v praci a pak schvaleni home office az do nastupu na dovolenu a naslednou materskou. Popravde, moc se tesim na jaro - na to teplo, slunicko, volno a pripravy na miminko.
Jinak mam to podobne jako @Rezinka17, citim jak se roztahuji vazy, casto to v oblasti panvi poboliva nebo pichne. Porad jeste mi neodeznelo uplne to moje nachlazeni od Vanoc, cekam az mi bude dobre a zacnu chodit na gravid jogu. Jen potrebuju to obleceni sehnat 😁
Objednala jsem i tehu polstar a netrpelive cekam, uz je to behem spanku nejaky nepohodlny, brisko pekne vycniva… Ale to je jen dobre 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.1.26 11:53

@K0čka Já jsem zrovna v pondělí byla na józe - lekce pro zdravá záda, kde v popisu psali, že je cvičení vhodné i pro těhotné. Hned třetí cvik na břiše :D Tak jsem se pak ozvala, že to asi nedám, že jsem v 5. měsíci :D Tak mi lektorka místo toho ukázala něco ve stoje. Nikdo jiný tam břicho (teda aspoň to těhotenské neměl). Asi je fakt lepší ta gravid, tam jsou všechny cviky už přizpůsobené :) Jen těch gravid lekcí je málo a to bydlím ve velkém městě.

Jaké chceš sehnat oblečení? Jako nějaké těhotenské legíny? Asi by se mi taky jedny hodily. Těhotenský/kojící polštář chci teď taky koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
8.1.26 09:31

@R137 Jj prave proto jsem nasla tu gravid jogu - se obavam ze kdyz bych sla na tyhle zdravotni cviceni anebo na beznou jogu tak bych to ani nedala.
Potrebuju sehnat nejake leginy no, sice uz nejake mam z prvniho tehotenstvi ale jsou spis na doma, lechce prusvetne 😁 A navic s tim briskem je to ted takove slozite - tehu obleceni je mi velke, normalni leginy/kalhoty mi samozrejme tlaci. Asi o vikendu zkusim par obchodu ikdyz se mi zda v posledni dobe tehu obleceni vubec na pobockach neni, vse jen online…
A tehotensky polstar mi ma prijit dnes, tak muzu pak napsat jak se mi na tom spalo a pripadne i doporucum 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.1.26 11:53

@K0čka Chápu, s těmi kalhoty to mám stejně, ty běžné do práce už nezapnu žádné :D Mám nějaké staré rifle po mamce, tak ty teď hodně nosím, protože jsou široké v pase. Ale já jinak ani předtím moc padnoucích kalhot neměla, mám totiž 187 cm 😃 Legíny, některé těsnější už trošičku tlačí. Nejlepší jsou pyžama a tepláky na doma 😃.

A jaký polštář sis objednala? Dej vědět, jak jsi spokojená. Já jsem viděla polštáře za 3000 Kč a pak úplně stejný tvar, výplň třeba za 700 Kc. Tak nechápu ty rozdíly v ceně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.1.26 09:36

@R137 Jj taky miluji teplaky a volne obleceni 😁

Takze recenze 😁 Objednala jsem tenhle polstar:
 https://www.milkie.cz/…unny-silver/?…

Je ve sleve, prave za turo castku jsem objednavala. Dnes byla s nim prvni noc 😁 Je mekky ale zaroven pevny, je prijemne ze se na nej da dat nohy a oprit se. Ale, bolelo mi za krkem, spala jsem primo na nem a jak je nezvykle vyvyseny tak rano jsem se probudila s bolesti (ale na to trpim celkove pomerne bezne). Takze dnes to udelam jinak, otocim ho a na tu “horni cast” polozim nohy, protoze mi natekaji a boleji. Ale jinak spanek je fakt pohodlnejsi. A schvalne jsem si vzala tento, protoze je dlouhy a mam vysku 172, myslim si pro tebe by taky byl akorat 👍
Jinak se jeste muzes mrknout na Reserved, taky ted maji vyprodeje a jsem si par kusu obleceni objednala za dost levne penize 👍 Kdybych vedela pohlavi tak uz objednavam i bodicka, ale jeste musim 2 tydny cekat 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adel91
9.1.26 09:51

@K0čka ahojky, tak problem s krcni pateri jsem u polstare resila taky a dneska jsem spala tak jak to mas v planu 😄 mam teda tvar do “U”… a je to lepsi nez se probudit rozlamana 😄 ale zkusim dneska ubrat vypln pod hlavou a myslim si, ze to bude to nejlepsi reseni, protoze kdyz jsem ho mela otoceny, tak mi nesedela ta cast podpirajici bricho (mela jsem ji uz moc nizko). Jinak je ten polstar super, protoze me nekolik dnu budily bolesti v bedrech a kdyz spim s polstarem, tak se fakt vyspim 😊 a timto to doporucuji vsem ostatnim 😄 👍🏻

• Citovat
  • Upravit
132
9.1.26 18:08

@adel91 S polstarem je to fakt neskutecne pohodlny, hlavne presne ty nohy a bedra krasne odpocivaji. Zkusim se teda podivat jestli by u meho polstare taky slo cast naplne vyndat, to by fakt pomohlo 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.1.26 18:46

Holky jaktože už víte pohlaví? Já jsem v 20tt (nebo tak nějak) a nikdo se neobtěžoval😃 příští týden na screeningu teda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.1.26 19:51

@svabomys No jednoduše, na I. screeningu jsem poprosila doktora, že kdyby náhodou už viděl pohlaví, že bychom to chtěli vědět. :-) A on řekl bez zaváhání, že to bude kluk. Ještě nám ukázal, kde můžeme vidět pindíka. :-D Dneska jsem byla u svojí doktorky, vše ok, mimčo se tam pořád vrtělo sem tam. :-) Doktorka mi řekla, že má nožičky u sebe, že pohlaví není vidět, tak jsem řekla, že to nevadí, že už to víme. Ale třeba kamarádka to nevěděla až do 30. týdne, protože na všech kontrolách si mimčo pohlaví schovávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.1.26 00:17

@svabomys na 1. screeningu jsem se zeptala, zda je videt pohlaví a doktor řekl, ze by se vsadil, ze je to kluk. Na kontrole u doktorky mel roztazene nožičky a byl tam videt pindik, tak ze i ja sama jsem ho viděla 😀 leží na boku směrem k nám a vlevo ma zadeček, nožičky a pindik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.1.26 18:01

No, já se neptala na nic :D mozna jsem měla…btw resite nekdo taky ted tu sezonni chripku? mam uz druhy tyden kašel a je to dost nepříjemný :( inhaluju, beru stopkašel, ale přijde mi, že se to lepší strašně pomalu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
10.1.26 21:08

Já jsem byla nachlazená před Vánoci. Blbě se toho zbavovalo, ty přípravky vhodné i pro těhotné mi přišly jako takové lepší placebo. :D Teď se snažím moc nechodit mezi lidi, i když samozřejmě chodím do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
11.1.26 00:32

@svabomys ahoj, mě v 16 týdnů řekl že to vypadá na kluka 😁 🩵 ale jelikož se tam vrtěl a krčil nožičky tak jsem zvědavá ve středu jestli bude mimco spolupracovat a Dr nám to potvrdí 🤣 🤣 to budu v 20 týdnů 🍀 ♾️ jinak mě se zatím nachlazení, chřipka zatím úspěšně vyhly 🥳 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí