Disneyland 2015

4248
27.5.15 10:18

Disneyland 2015

Ahoj, v pátek vyrážíme do Paříže do Francie. Má prosim někdo čerstvou zkušenost? Na různých forech jsem se dočetla, že lze zakoupit nějaká vstupenka a pak se nemusí čekat ve frontě na atrakce, ale dopředu si to nějak odpípneš a napíše ti to přesnej čas v kolik máš na atrakci přijít. Máte s tim někdo zkušenost? Kolik to stojí? A další věc která mě zajmá, jak je to s přehlídkama postaviček? Choděj v nějakou určitou dobu, nebo je to prostě o náhodě? Četla jsme že snad chodim vždy ve 14h nějakou přehlídku? A další věc, když si budem chtít koupit jídlo, nebo suvenýr berou tam karty? A máte zkušenost jaký přesně? Myslim tim visa, master card atd. Děkuju moc za jakýkoliv postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
27.5.15 10:49

@Ivana 85 Byla jsem v Disneylandu před 6 lety a co si pamatuji, tak kartu určitě berou v kamenných obchůdcích a ve stáncích cash. Programy a přehlídky by měli být v parku někde vypsané na tabuli nebo na letáku a myslím že nebudou pokaždé ve stejnou hodinu, ale to je lepší si zjistit všechno na místě :-). Lze si i rezervovat místo na atrakci, ale to pak zase musíte celý den přizpůsobit těm přesným časům a nezajdete si kam se Vám zlíbí kdykoli se Vám zachce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.15 11:32

Dobrý den, také v pátek jedeme do Dysneylandu s manželem a dvěma dětmi. Ale vůbec nevím kolik si vzít eur. :nevim: Jestli se jěště něco ve vnitř doplácí nebo to je v ceně vztupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.5.15 11:48

@betysek 32 určitě si sebou vezměte kapesné a dost, budete chtít všechno co uvidíte a o dětech ani nemluvě :-D atrakce jsou v ceně vstupného, ale občerstvení apod. už ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.15 12:03

A bude stačit tak 200 euro nebo je to málo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.5.15 12:28

@betysek 32 záleží na tom, co si tam budete chtít kupovat, jelikož tam mají i obchody s oblečením, bytovými dekoracemi nebo i nádobím a šperky od značky Disney, které jsou pro všechny věkové kategorie :-) tenkrát jsem si tam pořídila opravdu nádhernou zimní bundu, ale tak to lze mít v záloze právě kreditku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí