Displazie čéšky

413
5.6.16 19:50

Displazie čéšky

Zdravím!! Chtěla jsem se poradit. Mám od puberty zjištěnou Displazii čéšek- 3 stupeň. Na levém koleni jsem větší úraz měla 2× a na pravém 3×. Pokazde jsem trochu uklouzla nebo jen špatně došlápla, vyskočila mi čéška a poranila postranní vazy. Byla mi doporučena plastika vazů v obou kolenech. Jste tu někdo s podobným problémem? Dnes mi čéška vyklouzla sama od sebe, prostě jsem jen cítila, že je venku a pak se to spravilo. Asi se plastice už nevyhnu, ale mám obavu že tím to neskončí, že když se do toho už sáhne přijdou další problémy. Na druhou stranu… teď si opravdu hlídám každý krok, abych zase neměla úraz :). Díky moc za zkušenosti a rady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19071
5.6.16 20:25

@Artuše mam operaci za sebou v levem koleni.
Jako od operace vse ok, ale pri cviceni, volejbale atd. mam proste pocit, ze to koleno spravne nedrzi a mam tendence ho setrit :roll:

Jinak ja nejsem zadny extra sportovec…takze pokud jsi vice aktivni, cviceni, lyze apod., tak verim tomu, ze je otazka casu, kdy budes muset pod kudlu znova :nevim:

Zase kdyz uz mas za sebou x urazu a vypadava ti to i tak, tak urcite nemas co ztratit a polepsis si bych rekla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
5.6.16 20:35

@Pherenike právě jsem celkem aktivní a opravdu od mých 13 skoro co dva roky úraz na jednom nebo druhém koleni. Pořád jsem to odkládala že až po dětech. Mám tři a další nechceme. Ale když to tu čtu opravdu je to jak kdo. Vymeny kolene bych se jednou nerada dočkala :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
5.6.16 20:37

@Artuše ja bych do toho asi sla :nevim: Podle me si muzes jen polepsit…na sport pak vezmes ortezu a bude to ok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
6.6.16 06:50

@Pherenike to právě doufám. U mě ale ještě problém, že mám křečových žíly, tak mám strach i s tímto. Bábi měla bercovy vředy a vypadá to, že k tomu jednou možná taky dojdu. Prostě by to chtělo celou reklamaci noh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí