Distanční a dálkové studium

1
20.10.22 12:29

Distanční a dálkové studium

Dobrý den 🙂 prosím vás. Kdo z vás se chystá na přijímačky na SŠ v roce 2023? Chci si podat přihlášku, ale mám nehorázné obavy s přijímaček. Chtěla bych se zeptat, zda a jak se na to připravit. Přece jen už jsem nějakou dobu ze školy, tak už to v té hlavě moc nemám 🙈…moc děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1161
20.10.22 12:33

Najít si nějaké ukázkové testy, nastudovat průběh přijímacího řízení, jestli je dvoukolové atd. A třeba na fb skupinách jednotlivých škol/fakult poptat někoho, kdo má přijímačky nejlíp letos za sebou, aby řekl co a jak. Důsledná příprava pak bude stejně jen na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.11.25 08:05

Distanční studium

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo kdo dělá nebo dělal distanční studium a u toho pracoval? Jak časově to zvládal?
Já opakuji maturitu takže učivo jen opakuji a maturuji na jaře a mám spoustu výčitek že to zas nezvládnu. Pracuji na ranní a odpolední a chci i čas pro sebe a svého přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
12.11.25 08:12

Dobrý den, ano, ne teda střední, ale jednu vejšku jsem udělala dálkově před dětmi a teď dělám druhou už s nimi. Život je jiný, tempo je mnohem rychlejší a dny kratší, ale přijde mi to nějaké jednodušší než tenkrát. Možná je to oborem, možná tím, že si víc vážím svého času, a tak se opravdu učím, abych neplýtvala svým časem zbytečně. Myslím, že když máte výčitky svědomí, že to nezvládnete, že právě to Vás donutí maturitu zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze