Distanční studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj,
a co zkusit VOŠ nebo ještě mě napadá denní studium a rovnou zažádat po přijmutí o individuální (to je v podstatě to stejné jako distanční)?
Já studovala UK Husitsko-teologickou fakultu, jsou tam humanitní obory, akorát k tomu musíš mít tu teologii. Dalo se to zvládnout při práci na plný úvazek, tak při dítěti snad také…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laaja píše:
Ahoj,
a co zkusit VOŠ nebo ještě mě napadá denní studium a rovnou zažádat po přijmutí o individuální (to je v podstatě to stejné jako distanční)?
Já studovala UK Husitsko-teologickou fakultu, jsou tam humanitní obory, akorát k tomu musíš mít tu teologii. Dalo se to zvládnout při práci na plný úvazek, tak při dítěti snad také…
Při denním studiu a individuálním plánu musím splnit nějaké hodiny takže stejně do školy musím jezdit každý týden minimálně na den. Výhoda distančního studia je v tom e-learningu a minimální osobní kontakt (pokud nepočítám zkoušky). Při plném kojení dítěte opravdu nevím, jak zvládnout…
nechci tady rozumovat, proto se zeptám, jak jsi to při individuálním měla přímo ty? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
neměla, měla jsem denní studium, ale moc jsem tam nechodila. Vím, že to individuální měla spolužačka a moc se tam neukazovala, jenom někdy…je pravda, že jsem po detailech nepátrala. ![]()
promin, také nechci tvrdit, že to tak je, když nejspíš není. Asi i dost záleží na škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem si jistá, ale sirotčí dostaneš do 26 věku a při denním studiu nebo kombinovaném.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neo764 píše:
Nejsem si jistá, ale sirotčí dostaneš do 26 věku a při denním studiu nebo kombinovaném.
při kombinovaném stoprocentně nedostanu. bylo mi řečeno že buď denní nebo distanční. akorát jsem teď nahlodaná, jestli to distanční mysleli jen distanční nebo i to dálkové víkendové… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ppalea píše:
to dálkové víkendové je právě kombinované..
na některých školách to mají nazvané dálkové, na některých je to zas kombinované. a teď se v tom má někdo vyznat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit