Distanční studium

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
20.1.11 18:14

Ahoj,
a co zkusit VOŠ nebo ještě mě napadá denní studium a rovnou zažádat po přijmutí o individuální (to je v podstatě to stejné jako distanční)?
Já studovala UK Husitsko-teologickou fakultu, jsou tam humanitní obory, akorát k tomu musíš mít tu teologii. Dalo se to zvládnout při práci na plný úvazek, tak při dítěti snad také…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
20.1.11 20:30
Laaja píše:
Ahoj,
a co zkusit VOŠ nebo ještě mě napadá denní studium a rovnou zažádat po přijmutí o individuální (to je v podstatě to stejné jako distanční)?
Já studovala UK Husitsko-teologickou fakultu, jsou tam humanitní obory, akorát k tomu musíš mít tu teologii. Dalo se to zvládnout při práci na plný úvazek, tak při dítěti snad také…

Při denním studiu a individuálním plánu musím splnit nějaké hodiny takže stejně do školy musím jezdit každý týden minimálně na den. Výhoda distančního studia je v tom e-learningu a minimální osobní kontakt (pokud nepočítám zkoušky). Při plném kojení dítěte opravdu nevím, jak zvládnout…

nechci tady rozumovat, proto se zeptám, jak jsi to při individuálním měla přímo ty? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.1.11 08:53

Ahoj,
neměla, měla jsem denní studium, ale moc jsem tam nechodila. Vím, že to individuální měla spolužačka a moc se tam neukazovala, jenom někdy…je pravda, že jsem po detailech nepátrala. :oops:
promin, také nechci tvrdit, že to tak je, když nejspíš není. Asi i dost záleží na škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
21.1.11 11:59

Nejsem si jistá, ale sirotčí dostaneš do 26 věku a při denním studiu nebo kombinovaném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
23.1.11 15:02
neo764 píše:
Nejsem si jistá, ale sirotčí dostaneš do 26 věku a při denním studiu nebo kombinovaném.

při kombinovaném stoprocentně nedostanu. bylo mi řečeno že buď denní nebo distanční. akorát jsem teď nahlodaná, jestli to distanční mysleli jen distanční nebo i to dálkové víkendové… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
23.1.11 21:21

to dálkové víkendové je právě kombinované.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
23.1.11 22:08
ppalea píše:
to dálkové víkendové je právě kombinované.. :)

na některých školách to mají nazvané dálkové, na některých je to zas kombinované. a teď se v tom má někdo vyznat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze