Etnografie - MU Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
etnografie
Dobrý den! Má někdo zkušenosti se studiem etnografie(národopis)na MU v Brně? Láká mě toto studium. Může někdo poradit, zda se dá studovat dálkově, dále jak těžké jsou přijímací zkoušky (tj.test studijních předpokladů a oborový test)? Je mi 36 let, mám chuť se pustit do nějakého studia, ale mám také pocit, abych nebyla mezi studentíky stará. Poradí mi někdo? Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, já studuju dálkově na fakultě soc. studií MU - nepsala jsi, na jaké je fakultě etnografie,ale asi bych tipla pajdák nebo FSS
přednášky 3× za semestr v sobotu, zkoušky převážně písemně, odevzdáváš spoustu písemných prací, je to náročné na myšlení, rozhodně více než na učení a biflování na zpaměť
nejstarší rozhodně nebudeš, na dálkovém se věk vůbec neřeší, všichni jsou na stejné lodi
jdi do toho ![]()
já měla na příjimačkách SCIO test,ale to už bylo před 6 lety, teď budu končit -doufám navazující mgr. a to byl test odborných znalostí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc za info a podporu. Přeji ať se ti vše vydaří!Ahoj! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dívala jsem se jen na netu a tam bylo studium etnografie na FF Brno. Ale jak to tak studuji v info, tak asi nejsou k tomuto oboru tentokrát přijímačky. Nemám s tím zkušenosti, tak všelijak pátrám a sleduji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedna moje známá je teď v prváku a studuje to dálkově. Je jí 32. S testy neporadím, ale vím, že to je na 3 roky, pak už prý jen jako denní.
Držím palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, studuji v etnografii v Praze, momentálně jsem na zahraniční stáži v Bratislavě a přítelkyně mého bratra studuje etnografii v Brně. Je to na FF MU a přijímačky jsou tvořeny (nebo alespoň ještě loni byly) z oborového testu. Doporučuji ti chodit na přípravný kurz, který pořádá katedra asi 2-3 týdny před přijímačkama a neměla bys mít problém se tam dostat. Já na něj nechodila a dostala jsem se až do Prahy. Držím ti pěsti, je to krásný obor ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky, studuji v etnografii v Praze, momentálně jsem na zahraniční stáži v Bratislavě a přítelkyně mého bratra studuje etnografii v Brně. Je to na FF MU a přijímačky jsou tvořeny (nebo alespoň ještě loni byly) z oborového testu. Doporučuji ti chodit na přípravný kurz, který pořádá katedra asi 2-3 týdny před přijímačkama a neměla bys mít problém se tam dostat. Já na něj nechodila a dostala jsem se až do Prahy. Držím ti pěsti, je to krásný obor ![]()
- Citovat
- Upravit