Distribuce letáků - prosím o radu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Distribuce letáků - prosím o radu
Prosím, kdo má zkušenost s distribucí letáků, můžete mi poradit? Od pondělí začínám roznášet. Dostala jsem mapu s adresnými body, ale na trase je hodně škol, školek, obchodů, posilovna, atd. V adresných bodech jsou uvedeny i tyto místa k roznosu. Jak to tedy je? Selským rozumem bych řekla, že do těchto míst letáky nepatří. Podle mého názoru ani nemají schránky? Nerada bych začala roznášet špatně.
Děkuji za reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Niccol24 píše:
Prosím, kdo má zkušenost s distribucí letáků, můžete mi poradit? Od pondělí začínám roznášet. Dostala jsem mapu s adresnými body, ale na trase je hodně škol, školek, obchodů, posilovna, atd. V adresných bodech jsou uvedeny i tyto místa k roznosu. Jak to tedy je? Selským rozumem bych řekla, že do těchto míst letáky nepatří. Podle mého názoru ani nemají schránky? Nerada bych začala roznášet špatně.
Děkuji za reakce.
A nebylo by lepší se zeptat přímo těch, kdo ti tu mapku dal? Určitě si k tomu musela dostat nějaké info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co schránka to leták… Nosila jsem před lety, ale dávali jsme všude, i placená jsi od kusů… Dokonce někde nás zastavovali lidi, že když mají víc jmen na schránce, že chtějí třeba letáky po 2 kusech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tedy dle mě logiky. Letak všude, kde je schránka a není tam napsáno, že letaky nechtějí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě bylo řečeno, do obchodů, firem, škol, úřadů apod. nedávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit