Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, má někdo zkušenost, jak se to projevovalo - následky? Děkuji.
S doktory jsem to samozřejmě řešila. Ptám se jen na zkušenosti.
Děkuji.
To by mě zajimalo, kde to bylo, a jak to mohlo sníst? Přece to nesnědlo ze záchodu. Kde to skladujete, však to je silná chemie a musí být mimo dosah děti.
@vendulaaa píše: Více
Tak normalni je zavolat toxikologickou linku a jednat dle jejich pokynu.
@Rotha píše: Více
u sesti leteho? ty joo to uz dcera vedela co jist a nejist… pokud to neni nejak jinak narocne dite.
@Tarena to ale nikdo nezmiňoval…
A následky by podle mě řekli v nemocnici nebo na té lince. Tady asi nějakých takových odborníků nebude.
Ano souhlasim, je divne to pak resit jeste tady. Normalne se spise pta tady a tady lidi poradi kam se obratit.
Už jsem to řešila s doktory, hned poté, ale zajímala by mě reálná zkušenost. Má mentální postižení, nic mi neřekne, jen usuzuju, že něco dal i do pusy.
@EmaKom píše: Více
Se obávám, že nikdo jiný zkušenosti nemá.
Ano, řešili jsme to s toxikologickým centrem, jen je to tak, že se to vlastně neřeší, toxické to je, ale prý ještě málo.
Jestli se to stalo dnes, jela bych zkontrolovat do nemocnice. Přinejlepším vás vyhodí, že tam nemáte co dělat, ale nějaká zpráva z toho bude. A mě osobně by ta prohlídka zklidnila.
vždyt volala i na toxi linku a řekli jí, že to nemusí řešit.
@vokishka ale očividně to řeší, když se tu ptá. Klid jí to asi nepřineslo. A tady horko těžko najde někoho s podobnou zkušeností.