Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Synovi pískalo v uších, nejprve chvilku večer…postupem času mu pískalo v obou uších 24hod. denně. Podstoupil mnoho vyšetření, magnetickou rezonanci, ORL, neurologie… začal chodit do barakomory, která pískání odstranila. Byla nám doporučena rehabilitace na záda, prý to může být tím. Na rehabilitaci řekli, že to tím určitě nebylo. Proč to píšu..před pískáním i po pískání měl docela dost incidentů, kdy si stěžoval na pocit tahu vzad, že padá dozadu, nebo spirálovitě se stáčí k zemi. Nic mu nebylo, měl to přes den a nikdy nikdo nezjistil, proč to tak měl.
Můj manžel měl něco podobného, byl to zánět vnitřního ucha. U syna nic neprokázáno. Už dlouho si nestěžoval, ale zase hodně trpí na tlak v uších - už jednou kvůli tomu musel na pohotovost.
Má to jen u obrazovky? Zkus ji odbourat, než se spojjite s doktorkou, a sleduj, jestli se to projeví i jindy.
To bude od páteře a nebo od uší.
Jestli je to v klidové poloze a při sezení, tak bych si tipla spíš na ten pohybový systém, než rovnovážný.
Ale bude to chtít pediatra a pak případně ORL/fyzioterapii
@Ou píše:
To bude od páteře a nebo od uší.Jestli je to v klidové poloze a při sezení, tak bych si tipla spíš na ten pohybový systém, než rovnovážný.
Ale bude to chtít pediatra a pak případně ORL/fyzioterapii
tak já mám polohové vertigo a vždy to začne v leže, v klidu.
Holky uklidněte mě. Syn, čtyřletý, si z ničeho nic stěžuje, že když sedí u pohádky, tak má pocit, že padá dolů. Nic mu není, za chvíli ten pocit zmizí. A při jiné činnosti, než kdyz kouká na pohádku to nemá. Pohádka to může být jakákoliv, ne akční. Co to může být? U pohádky neusina a je ve bdělém stavu. Začalo to v týdnu a dnes to řekl po třetí. K doktorce zavolám, ale děsí mě to. Nevíte, co by to mohlo být? Děkuji