Poradna duly
Jana Čurdová
Je tu nějaká maminka, které se miminko narodilo na pátek 13.? Jaké jste z toho měly pocity? Co rodina, okolí, nestrašilo je to? Moje dcera se narodila v roce 2011, kdy byl jediný pátek 13. (ten rok opravdu žádný další nenastal) a druhé dítě má taky docela velkou šanci se na pátek 13. narodit ![]()
Já věřím, že pro mě je to datum šťastné, proto si mě „vybralo“, abych na něj rodila děti
Samozřejmě s nadsázkou.
Moje mamka se narodila v patek 13
obcas si delaa srandu, ze to byla desna smula atd…ale je to den jako kazdej jinej. Ja mam treba termin na aprila a tomu se vsichni zase smejou
takze cekam kdy to doopravdy bude ![]()
Ahoj mě se teda na pátek 13. nic nestalo pro někoho je to šťastný den to budeš asi i ty
Myslím že je lepší narození v pátek 13. než se narodit 6.6.2006
![]()
Kamarádka porodila na Apríla a nikdo jí nevěřil až pak když uveřejnila fotky ![]()
@michee
Apríl je náhodou taky fajn, můj bývalý měl takto narozeniny a nikdo mu to nevěřil
Teda samozřejmě, pokud byl zrovna ve společnosti lidí, kteří to o něm nevěděli
A moje kamarádka má dcerku taky 1.4., ale ta to zatím neřeší, jsou jí teprv dva ![]()
@fedokl
Lepší asi není ani jedno, ale 6.6.06 je hodně zajímavé, náhodou bych na to byla pyšná
Kamarádce se narodily děti na 12.12.12, ta to taky musela mít objednané ![]()
Kamarádka porodila 13.7.2012 a v pátek. Úplně normálně, Kájá měla hodně přes 4kg a 53cm. Kamárádka měla z toho dobrý pocit, i to tak chtěla… Dokonce ji natáčela Nova, že pátek třináctého nemusím být jen smolný den, ale i šťastný…
@Tučňáková
Hezký
Mě teda nikdo nenatáčel, dokonce si mě ani do okresních novin nevyfotili (jinak všechny ostatní maminky s miminkama jo
) Docela jsem se tomu smála, asi to fakt nosí smůlu. A to jsme ten den rodily jenom 2 maminky, ta první teda ve 34. týdnu, takže ta z toho asi radost neměla ![]()
@rajada - Kamarádka porodila odpoledne a pár hodin po porodu měl být přímej vstup, ale technika selhala. byla ráda, protože souhlasila v poporodní euforii. Ale má na památku fotky… No a jen vím, že ten den bylo hodně císařů…
Můj muž se narodil v pátek 13.a to na,,Velký pátek" (před Velikonocema) a pokládá č.13 za šťastné.
Ja se narodila 13. a mam to datum fakt rada. Nekdy mi vyjdou narozeniny na patek 13. a to je uplne nejlepsi den ![]()
Syn se narodil v pátek třináctého v roce 2009 a nijak zvláštní mi to nepřijde, ale pamatuju si to. pro mě šťastný den ![]()
13. je šťastné číslo… my jsme se s manželem brali na pátek 13.
@madi
Mi to taky nijak zvláštní nepřijde, brala jsem to datum jako každé jiné, ale moje mamka mě od toho data zrazovala, prý „hlavně ne na pátek třináctého“ ![]()
Dcera se narodila na patek 13, mela jsem i takovy TP a kdyz uz jsem mela silne kontrakce rano 12, tak to pres tu pulnoc stejne vydrzela
dva mesice na to jsem mela maturitu a vytahla si dve otazky c. 13 a dala jsem to ![]()
jsem presvedcena o tom, ze patek 13 je stastny den ![]()
@rajada můj brácha je na pátek 13. a musím říct, že je to jeho šťastný den. Měl v ten den svatbu (jsou spolu přes 20 let), kluk se mu narodil taky tak ![]()