Prvorodky květen 2013

21848
3.1.13 19:24

PRVORODKY květen 2013

Najde se někdo, kdo čeká stejně jako já PRVNÍHO potomka, tím pádem pořádně neví do čeho jde, vše je nové a o tomhle všem by rád pokecal? :mavam: Né že by mi zkušený mamky nějak vadily, ale přece jen… :nevim:

Ráda bych pak přešla do uzavřené :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5970
3.1.13 19:26
:* :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.1.13 19:30
@triada píše: :* :mrgreen:

Zlato nejsi náhodou dubňačka už? :D Ale tak co, beru tě, pokud to bylo „přihláška“ :D Se zas „sejdem“ co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306

Ahooj:-) já čekám prvního prcka :-) TP 2.6. 2013, takže možná i konec května? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Raduskaa píše:
Ahooj:-) já čekám prvního prcka :-) TP 2.6. 2013, takže možná i konec května? :-D

Jasnýýý ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657

Ahoj :mavam:
jsem poprvé těhu, mám něco načteno, ale stejnak si nejsem jistá jaký to bude :-) termín porodu mám 23.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.1.13 19:32
@Jituna78 píše:
Ahoj :mavam:
jsem poprvé těhu, mám něco načteno, ale stejnak si nejsem jistá jaký to bude :-) termín porodu mám 23.5.

Ani nemluv… Já toho mám taky načtenýho dost (myslím :D), ale jinak vůbec netuším co a jak… Když se mě dr naposled ptal, jestli mi netvrdne břich, tak jsem na něj hleděla, jakože jak to mám vědět, že to beztak ani nepoznám… Prj poznám, řekl… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
3.1.13 19:39

@Seizdra Ty mě nechceš?' :lol: :lol: Jsem dubňáci, možná i březňáci, ale aspoň vám řeknu, jaký to bylo ne? :P :P :lol:

O tvrdnutí jsem se dneska bavila s mamkou, říkala jsem, že nevim, jestli mi tvrdne břicho, pochybuju, že to poznám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.1.13 19:42
@triada píše:
@Seizdra Ty mě nechceš?' :lol: :lol: Jsem dubňáci, možná i březňáci, ale aspoň vám řeknu, jaký to bylo ne? :P :P :lol:O tvrdnutí jsem se dneska bavila s mamkou, říkala jsem, že nevim, jestli mi tvrdne břicho, pochybuju, že to poznám. :lol:

Jsem ráda, že si nejsem jistá jediná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.1.13 19:44

@triada holky já už mám teda po porodu, ale k tomu tvrdnutí břicha… já to nikdy nepoznala. Takže ani nevim co to je. :lol: taky jsem si připadala jak debil, to se nebojte. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.1.13 19:45
@mejdylko píše:
@triada holky já už mám teda po porodu, ale k tomu tvrdnutí břicha… já to nikdy nepoznala. Takže ani nevim co to je. :lol: taky jsem si připadala jak debil, to se nebojte. :palec:

Tak to jsi mě FAKT uklidnila :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.1.13 19:46

Tak to je přeně taková věc že to taky nepoznám :D vím že to může být, ale jak se mě břich zvětšuje, tak nevím nevím jak bych to měla poznat, přijde mě že ho mám dost tvrdý, ale to jsem měla vždycky, tak nevím jak by mělo být ještě tvrdší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.1.13 19:46

Holky už jste cítily nějaké pohyby??? já jsem 18+4 a pořád nic :think: četla jsem, že to je u prvorodiček klidně i 20tt ale všechny píšou, že už něco cítí, tak já nevím, cítila jsem jakoby mírné bublání pod pupkem, ale či vím, jestli je to ono? :-D už se nemůžu dočkat kontroly, ale ta je až 24.1 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.1.13 19:48

@Seizdra že jo? Mě přišlo, že mám tvrdý břicho od 8. týdne a pak jsem žádný změny nepozorovala. To už bych musela mít v tom pupku snad beton a ne dítě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.1.13 19:49

:think: hmm, tak já když si večer lehnu tak něco cítím, ale spíš mě přijde že si to přeju, spíše mě to přijde že jsou to jenom moje střeva a tep, nevím co si o tom myslet, ale asi si budu muset počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí