Prvorodky květen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
3.1.13 20:53

@valina1 výbavička u mě 0, začala jsem ale háčkovat :D a už mám čepičku a botičky :palec: jsem zvědavá jak dlouho mi to vdrží :oops: ale kukala jsem už na kočárky a je jich tolik, že se nemůžu rozhodnout který, ale moc se mi líbí tento http://www.funbaby.cz/…-crocus.html , má vše co bych chtěla, ale zas recenze pro i proti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.1.13 20:55

@Seizdra :-O 8o tak to jsem hodně pozadu :-D asi bych měla začít nakupovat :-D, pořád si říkám, čas, čas ale nějak to letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.1.13 20:58
@Raduskaa píše:
@valina1 výbavička u mě 0, začala jsem ale háčkovat :D a už mám čepičku a botičky :palec: jsem zvědavá jak dlouho mi to vdrží :oops: ale kukala jsem už na kočárky a je jich tolik, že se nemůžu rozhodnout který, ale moc se mi líbí tento http://www.funbaby.cz/…-crocus.html , má vše co bych chtěla, ale zas recenze pro i proti :nevim:

My koupili hluboke klasickej - Peg Pérego Classico a sport budem brát moji lásku vysněnou - Hartan Racer GT :srdce: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.1.13 20:59
@Raduskaa píše:
@Seizdra :-O 8o tak to jsem hodně pozadu :-D asi bych měla začít nakupovat :-D, pořád si říkám, čas, čas ale nějak to letí…

Já abych pravdu řekla, tak já ani pořádně nevím, co všechno mám/nemám… Ale mám tu celkej obstojnej seznam chybějících věcí… :D Ale už to jsou takový míň nákladný položky, po stovkách, dvou… Krom teda těch chůvek a monitoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.1.13 21:00

@Seizdra hartan jsem taky chtěla, prý je to dobrá značka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.1.13 21:03

@Seizdra seznam sis našla někde na netu? nebo jen z hlavy? nějak ani nevím co všechno budu potřebovat krom toho základního - kočárek, postýlka :-D :-D zatím jsem se zajímala o vyšetření a aby mě koplo :D ale už se jdu zaměřit na výbavičku!! o víkendu začínám :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.1.13 21:04
@Raduskaa píše:
@Seizdra hartan jsem taky chtěla, prý je to dobrá značka :palec:

Za ty prachy v to sakra doufám :pocitac: Jinak tohleto je ono http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?… v barvě 562 :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
3.1.13 21:05

Meli jsme ZT v 9tt
jinak já už taky tak nejak vsechno..hlavne mam ty drahý veci
kočárek máme tako laret black 05, dnes jsem si koupila kojící podprdu, prebalovací podlozku a od minuleho týdne máme skříně v pokojíku a přebal. komodu
oblečky tak nejak mam, ale jeste musim poresit lekarnu a veci do porodky- to nemam zatim nic
ja chci chodit taky na cviceni…chodila jsem do Pomadolu - jestli ti to neco rika- ale vubec se mi tam nelibilo :nevim: takze od 10.1. se otevira kurz s gravid jogou- Ivana Pavlíková v Olomouci, nechces chodit? ze bychom sly spolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.1.13 21:06
@Raduskaa píše:
@Seizdra seznam sis našla někde na netu? nebo jen z hlavy? nějak ani nevím co všechno budu potřebovat krom toho základního - kočárek, postýlka :-D :-D zatím jsem se zajímala o vyšetření a aby mě koplo :D ale už se jdu zaměřit na výbavičku!! o víkendu začínám :-D :-D

Našla jsem seznam přímo tady, je to psaný v jakýmsi deníčku… Jinak i tak nějak z hlavy a ze zkušenosti a rad ostatních :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
3.1.13 21:06

Holky a chodite do práce? ja jsem ode dneska na neschopence

@Raduskaa hackování jsem se taky ucila ale nedodelala jsem ani cepku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.1.13 21:07

Ty jo tak koukám že jsem hodně pozadu :D kočárek máme teda vybranej, ale zatím jsme nekupovali, ze začátku budeme mít kolébku - tu mám u mamky a nic více nemám :( to abych se začala trošku poohlížet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.1.13 21:08
@valina1 píše:
Meli jsme ZT v 9tt
jinak já už taky tak nejak vsechno..hlavne mam ty drahý veci
kočárek máme tako laret black 05, dnes jsem si koupila kojící podprdu, prebalovací podlozku a od minuleho týdne máme skříně v pokojíku a přebal. komodu
oblečky tak nejak mam, ale jeste musim poresit lekarnu a veci do porodky- to nemam zatim nic
ja chci chodit taky na cviceni…chodila jsem do Pomadolu - jestli ti to neco rika- ale vubec se mi tam nelibilo :nevim: takze od 10.1. se otevira kurz s gravid jogou- Ivana Pavlíková v Olomouci, nechces chodit? ze bychom sly spolu :mrgreen:
Že by? :think: No, dražší věci už mám taky z krku… Podložku a tak ještě eda ne, ani matraci a pak ty maličkosti chybí… To se dokoupí po výplatě :D Pomadol mi říká něco název, ale jinak nevím… Hele já jsem ale krom i tak velkýho pupku fakt jinak velká, aby ses za mě nestyděla :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.1.13 21:08

Já jsu na neschopenku 10.ledna, do teďka jsem nic moc nestíhala, i když byla dovolená, takže se těším že pak začku nakupovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.1.13 21:09
@valina1 píše:
Holky a chodite do práce? ja jsem ode dneska na neschopence@Raduskaa hackování jsem se taky ucila ale nedodelala jsem ani cepku :oops:

Já jo prosím pěkně :D A chci až do nástupu na MD, ideálně.. Chtít ale můžu, se uvidí, jak mi bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.1.13 21:11
@Jituna78 píše:
Ty jo tak koukám že jsem hodně pozadu :D kočárek máme teda vybranej, ale zatím jsme nekupovali, ze začátku budeme mít kolébku - tu mám u mamky a nic více nemám :( to abych se začala trošku poohlížet :D

Jakej jste vybrali? :) No já přemýšlím nad tím proutěným košíkem… Ale uvidím ještě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí