Poradna duly
Jana Čurdová
@valina1 výbavička u mě 0, začala jsem ale háčkovat
a už mám čepičku a botičky
jsem zvědavá jak dlouho mi to vdrží
ale kukala jsem už na kočárky a je jich tolik, že se nemůžu rozhodnout který, ale moc se mi líbí tento http://www.funbaby.cz/…-crocus.html , má vše co bych chtěla, ale zas recenze pro i proti ![]()
@Seizdra
tak to jsem hodně pozadu
asi bych měla začít nakupovat
, pořád si říkám, čas, čas ale nějak to letí…
@Raduskaa píše:
@valina1 výbavička u mě 0, začala jsem ale háčkovata už mám čepičku a botičky
jsem zvědavá jak dlouho mi to vdrží
ale kukala jsem už na kočárky a je jich tolik, že se nemůžu rozhodnout který, ale moc se mi líbí tento http://www.funbaby.cz/…-crocus.html , má vše co bych chtěla, ale zas recenze pro i proti
My koupili hluboke klasickej - Peg Pérego Classico a sport budem brát moji lásku vysněnou - Hartan Racer GT
![]()
@Raduskaa píše:
@Seizdra![]()
tak to jsem hodně pozadu
asi bych měla začít nakupovat
, pořád si říkám, čas, čas ale nějak to letí…
Já abych pravdu řekla, tak já ani pořádně nevím, co všechno mám/nemám… Ale mám tu celkej obstojnej seznam chybějících věcí…
Ale už to jsou takový míň nákladný položky, po stovkách, dvou… Krom teda těch chůvek a monitoru…
@Seizdra seznam sis našla někde na netu? nebo jen z hlavy? nějak ani nevím co všechno budu potřebovat krom toho základního - kočárek, postýlka
zatím jsem se zajímala o vyšetření a aby mě koplo
ale už se jdu zaměřit na výbavičku!! o víkendu začínám
![]()
@Raduskaa píše:
@Seizdra hartan jsem taky chtěla, prý je to dobrá značka
Za ty prachy v to sakra doufám
Jinak tohleto je ono http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?… v barvě 562
![]()
Meli jsme ZT v 9tt
jinak já už taky tak nejak vsechno..hlavne mam ty drahý veci
kočárek máme tako laret black 05, dnes jsem si koupila kojící podprdu, prebalovací podlozku a od minuleho týdne máme skříně v pokojíku a přebal. komodu
oblečky tak nejak mam, ale jeste musim poresit lekarnu a veci do porodky- to nemam zatim nic
ja chci chodit taky na cviceni…chodila jsem do Pomadolu - jestli ti to neco rika- ale vubec se mi tam nelibilo
takze od 10.1. se otevira kurz s gravid jogou- Ivana Pavlíková v Olomouci, nechces chodit? ze bychom sly spolu ![]()
@Raduskaa píše:
@Seizdra seznam sis našla někde na netu? nebo jen z hlavy? nějak ani nevím co všechno budu potřebovat krom toho základního - kočárek, postýlka![]()
zatím jsem se zajímala o vyšetření a aby mě koplo
ale už se jdu zaměřit na výbavičku!! o víkendu začínám
![]()
Našla jsem seznam přímo tady, je to psaný v jakýmsi deníčku… Jinak i tak nějak z hlavy a ze zkušenosti a rad ostatních ![]()
Holky a chodite do práce? ja jsem ode dneska na neschopence
@Raduskaa hackování jsem se taky ucila ale nedodelala jsem ani cepku ![]()
Ty jo tak koukám že jsem hodně pozadu
kočárek máme teda vybranej, ale zatím jsme nekupovali, ze začátku budeme mít kolébku - tu mám u mamky a nic více nemám
to abych se začala trošku poohlížet ![]()
@valina1 píše:Že by?
Meli jsme ZT v 9tt
jinak já už taky tak nejak vsechno..hlavne mam ty drahý veci
kočárek máme tako laret black 05, dnes jsem si koupila kojící podprdu, prebalovací podlozku a od minuleho týdne máme skříně v pokojíku a přebal. komodu
oblečky tak nejak mam, ale jeste musim poresit lekarnu a veci do porodky- to nemam zatim nic
ja chci chodit taky na cviceni…chodila jsem do Pomadolu - jestli ti to neco rika- ale vubec se mi tam nelibilotakze od 10.1. se otevira kurz s gravid jogou- Ivana Pavlíková v Olomouci, nechces chodit? ze bychom sly spolu
Já jsu na neschopenku 10.ledna, do teďka jsem nic moc nestíhala, i když byla dovolená, takže se těším že pak začku nakupovat ![]()
@valina1 píše:
Holky a chodite do práce? ja jsem ode dneska na neschopence@Raduskaa hackování jsem se taky ucila ale nedodelala jsem ani cepku
Já jo prosím pěkně
A chci až do nástupu na MD, ideálně.. Chtít ale můžu, se uvidí, jak mi bude ![]()
@Jituna78 píše:
Ty jo tak koukám že jsem hodně pozadukočárek máme teda vybranej, ale zatím jsme nekupovali, ze začátku budeme mít kolébku - tu mám u mamky a nic více nemám
to abych se začala trošku poohlížet
Jakej jste vybrali?
No já přemýšlím nad tím proutěným košíkem… Ale uvidím ještě ![]()