Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, máte někdo?
Zajímá mě jestli děláte třeba halloweenskou oslavu..nebo na to vůbec nemyslíte..Hlavně mě zajímá jak to berou děti třeba ve školce..
Loni jsem dělala tematický dort i výzdobu..
Halloween neslavíme, dyně nevydlabáváme, ale jíme
Loni jsem viděla u škol vydlabané dýně a tématické obrázky v oknech, ale myslím, že to je jen pro zábavu dětí, ne jako oslava Halloweenu.
Záleží na Tobě, jaký máš vztah k tomuto svátku, ale vsadím se, že díky tomuto tématu se tu určitě rozjede diskuze „fůůjkomerčnísvátkyneslavim“ doprovázená kometáři typu: „nechápujakněkdomůže..“ ![]()
Dítě nemám narozené na Halloween a i kdybych měla, rozhodně bych nedělala oslavu v duchu tohoto svátku. Ve školce dlabou dýně, nevadí mi to, i si pak vezmeme dýni ze školky domů, ale to je vše. Jinak si myslím, že dětem je to jedno.
Z čistě praktickýho hlediska. Děti nenarozené posledního října (je to ono?) a zároveň slavící tento svátek mají dvě oslavy ročně - své narozeniny a Halloween. Jak by k tomu dítě přišlo, kdyby to mělo 2 v 1? Stejně tak bych oddělovala oslavy u dětí narozených na Vánoce nebo majících svátek v toto období.
Já jsem narozená na haloween a slavím narozky i ten haloween. Odděluju to. 4ím jsem starší tak se víc těším na Hallowen než na narozeniny, už mi lásko není 25
. na haloween chodíme slavit ven, doma žádný večírek nepořádám.
Oddělovala bych to, u nás se slaví narozky stejně většinou stylem o víkendu nejbližším tomu datu, je oslava kde se sleze rodina takže tam se popřeje malé a předají dárky, pokud by datum přicházelo na pracovní den úplně bych to rozdělila tyto dvě oslavy
Starší holka je narozená 31.10. Oslavu máme doma normální, nijak zvlášť Halloween neslavíme. Ale ve školce ten den chodili oblečený v čarodějnickým. Holka vždycky nosila bonbóny nebo tak, ale poslední rok jsem jí udělala do školky perníky duchy, dýně a netopýry. Aspoň se to hodilo. ![]()
Malá bude mít letos 2 roky, asi někam na halloween půjdeme.. vychází to na čtvrtek..oslava bude asi o víkendu..takže to oddělené bude.
Mě právě zajímá, jak to ty děti berou, když mají narozky a všichni okolo řeší a slaví halloween..
Né že bych byla vyznavačem tohohle svátku, ale pro děti mi to přijde hezký.