Dítě nebo práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dítě nebo práce?
tak vás zdravím maminy.vidím že nejsem jediná která má nějaké trable.a tak se vás zkusím poptat.když jsem otěhotněla byla jsem zaměstnaná ale mezitím práce byla zrušena ,ale že jsem se šéfem vycházela v dobrém nechává mě stále u sebe ve firmě zapsanou jako pracující abych nebyla na pracáku.jenže ted plánujeme druhé a nevím jestli musím otěhotnět a i porodit do dceřiných třích let anebo stačí jen být těhotná a dát mu pak neschopenku…?jenže to už mě může propustit že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
nejsem právník,a le myslím že pokud budete na nemocenské memůže Vám dát výpověď. to samé platí pro těhotné, neměly by dostat výpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
moc děkuji za odpověd.já si to taky myslím…byla jsem se dnes za ním raději domluvit a nadšeně se netvářili že plánuji další…že si to pozjištuje a ozve se mi..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jenže tam bude problém že moje pracoviště je zrušeno takže mi dá odstupný a bude to..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak to s tebou vůbec vedení plánuje? Jako abys nebyla na pracáku? Že by ti po skončení rodičovské našel jinou práci ve firmě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
právě že se bojím že jinou práci pro mě nemá a první těhotenství to toleroval a nechal mě u sebe zapsanou jako pracovnici abych měla nějaké peníze.jenže on , ale ze mě žádné peníze nemá. a když ted otěhotním bojím se že mě dá výpoved stím že je zrušeno pracoviště a to může a skončím na pracáku s rodičovskou na čtyři roky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, taky to řeším, já dostala výpověď pro nadbytečnost hned 2.6., výpovědní lhůta běží do 31.8. Takže mám poslední pokus otěhotnět tenhle měsíc, jinak mě taky čeká úp
Práci sháním, al stojí to za .....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no právě stou prací to stojí za prd…a když nějaká je tak chtějí dvanáctky nebo noční a to s malím děckem nejde.no bude to ještě zajímavý…moc dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit