Dítě omdlelo v letadle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
8.6.23 15:41

Dítě omdlelo v letadle

Prosím o radu minuly rok když dceři byl 1,5 roku jsme poprvé letěli. Když jsme vzletali tak v pohodě, ale při přistání tam i zpátky ( dodám že když jsme přistavali tak spala vzbudila se začala brecet a pak odpadla ze nebylo možný ji ani vzbudit ve spánku jsem ji prebalovala i prevlikala a nevzbudila se. Vzbudila se až po par hodinách nevíte čím to mohlo být nemá někdo zkušenost. Teď by jsme chtěli letět někam znovu to dceři bude 2,5 ale mám strach ( když jsme letěli tam tak potom druhy den měla 40tky horečky, ale to nevim jestli si uz spis neco v sobě nemela, protože po zpáteční cestě horečky uz nemela, měla jen horečky nic víc ji nebylo )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
8.6.23 15:47

Co takhle pediatrie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
8.6.23 15:50
@Beruna25 píše:
Prosím o radu minuly rok když dceři byl 1,5 roku jsme poprvé letěli. Když jsme vzletali tak v pohodě, ale při přistání tam i zpátky ( dodám že když jsme přistavali tak spala vzbudila se začala brecet a pak odpadla ze nebylo možný ji ani vzbudit ve spánku jsem ji prebalovala i prevlikala a nevzbudila se. Vzbudila se až po par hodinách nevíte čím to mohlo být nemá někdo zkušenost. Teď by jsme chtěli letět někam znovu to dceři bude 2,5 ale mám strach ( když jsme letěli tam tak potom druhy den měla 40tky horečky, ale to nevim jestli si uz spis neco v sobě nemela, protože po zpáteční cestě horečky uz nemela, měla jen horečky nic víc ji nebylo )

Zdá se ti lepší tohle řešit na emimi, než s ošetřujícím lékařem tvého dítěte? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65049
8.6.23 15:59
@Beruna25 píše:
Prosím o radu minuly rok když dceři byl 1,5 roku jsme poprvé letěli. Když jsme vzletali tak v pohodě, ale při přistání tam i zpátky ( dodám že když jsme přistavali tak spala vzbudila se začala brecet a pak odpadla ze nebylo možný ji ani vzbudit ve spánku jsem ji prebalovala i prevlikala a nevzbudila se. Vzbudila se až po par hodinách nevíte čím to mohlo být nemá někdo zkušenost. Teď by jsme chtěli letět někam znovu to dceři bude 2,5 ale mám strach ( když jsme letěli tam tak potom druhy den měla 40tky horečky, ale to nevim jestli si uz spis neco v sobě nemela, protože po zpáteční cestě horečky uz nemela, měla jen horečky nic víc ji nebylo )

to jsi měla řešit už loni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.6.23 16:09

Chudák holčička :roll:

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
8.6.23 16:16
@Beruna25 píše:

Pri slove omdlit si predstavuji osobu, ktera se ocitne v kratkodobem bezvedomi a to bych jiste konzultovala s lekarem brzy po udalosti. To asi nebude situace, kterou popisujes. Odhaduji, ze dite spis bylo vycerpane (i po horecce) a tvrde spalo - jinak si nedokazu predstavit, proc to resis az ted pred dalsim letem a zde.

• Citovat
  • Upravit
4072
8.6.23 16:34

Pokud vím, miminum se na vzlet a klesání dává dudel či něco podobného, kvůli uším. Ale kdybych měla pocit, že mi mimino v letadle odpadlo do stavu, kdy jej nešlo vzbudit, asi bych to řešila dřív, než za rok, když se chystám na další dovolenou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
8.6.23 16:40
@Beruna25 píše:

Pře rokem ti omdlela dcera a ty to řešíš teď :roll: před dalším odletem, fakt nejsi normální matka :zed:
Chápu, že na místě jste to neřešili, kdoví jaké je tam zdravotnictví, ale po návratu jsi měla jít pro jistotu hned k lékaři i kdyby neomdlela při návratu..
A tobě omdlí ještě při návratu a neřešíš to :zed: Aspoň se poptat doktorky čím to mohlo být způsobeno, jak tomu zabránit aby se to znova neopakovalo… :pocitac:
Ale hned, ne rok poté a před další dovolenou

• Citovat
  • Upravit
33418
8.6.23 17:06
@Beruna25 píše:

Takže jsi to neřešila, když to bylo aktuální, a řešíš to teď, když chceš zase letět? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
8.6.23 19:43

Horecky mivaji mensi deti ze zmeny prostredi, holka je taky mela, kdyz jsme v jejim necelem roce byli na dovolene..
Nicmene takovehle odpadnuti bych tedy resila hned po prijezdu z lonske dovolene a pokud jsi toho nebyla schopna, tak bych do doby, nez dite vysetri pediatr, na nejakou leteckou dovolenou vubec nemyslela :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1334
8.6.23 20:03

Projevím se jako klasická stará generace. A nebude se to zakladatelce líbit. Kdybych já chtěla na jednom platu v době mateřské dovolené letadlem k moři, doporučila by mi celá rodina studený hadr na hlavu, abych se vzpamatovala. A kdybych to chtěla i příští rok, to by mi už asi doporučili vyšetření u psychiatra. Když už nic jiného, tak na to nebyly prachy. Já byla tak ráda, že mají naši zahradu. Ale…ať si každý žije, jak umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
8.6.23 21:48

Neumim si predstavit, ze by mi dite na nekolik hodin upadlo do bezvedomi a ja bych nic neudelala a resila bych to az za rok a jeste k tomu na internetovym foru. To snad ne.

• Citovat
  • Upravit
13010
8.6.23 21:53
@arinecka píše:
Takže jsi to neřešila, když to bylo aktuální, a řešíš to teď, když chceš zase letět? 8o
:lol:

no, tomu se říká být dokonale v zenu

má to nepochybně jisté výhody :mrgreen:

zakladatelko, ted už to asi fakt řešit nemusíte, zřejmě to byl afektivní záchvat, možná taky vyvolaný tým že na dítě už něco lezlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
9.6.23 22:38

Kdyby dítě netahala do letadla, nemusela by nic řešit. Jo, napsala jsem, co mě první napadlo. Podle mě miminko a batole můžou trochu na to moře počkat no. Teď prostě nelze poznat, zda ta atypická reakce byla na let nebo zda by k ní došlo i doma. A asi to s jistotou neřekne ani ten doktor. Ale co asi řekne, tipuju nějakou poznámku o miminech v letadle. Jo, aspoň někdo z těch mladých maminek neřeší prachy na mateřský. Budiž ji to přáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí