Dite - prodelane asi rotaviry dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.8.24 09:03

Dite - prodelane asi rotaviry dotaz

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat. S otcem dítěte spolu nejsme. A otec dítě měl 10 dnů na prazdninach v cr. Nevim kde byli co jedli apod..nekde na lipne to je jedine..a jedine co vim, ze syn udajne mel pondeli do stredy 3 dny zvraceni, prujem, teplotu a ne ho vratil v sobotu s tim ze mu nic neni. Jediny co vidim je lehce ridci stolice a svetlejsi. Ale jen malinko. Obcas to takto ma i po oriskach napriklad..No jinak vypada uplne zdrave a je plny energie. A ja mam od nedele prujem a zvraceni. Dnes uz teda mam jen teplotu. Chci se zeptat, pokud syn treba prodelal ty rotaviry tak jak dlouho je to nakazlive? Mel s nim jit na vyter? Nebo jak to chodi?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1770
20.8.24 09:07
@Anonymní píše: Více

Teď řádí střevní virózy. Vůbec jsi to nemusela chytit od syna. Já to teď měla taky. Jestli synovi nic není, tak bych ho na výtěry nehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.24 09:09

@Magda124 ma lehce ridci tu stoluci ale chodu jen 1× denne. Za par dni s nim mam mit 10 dnu ja a rada bych s nim nekam šla…a nechci abychom nekoho nakazili

• Citovat
  • Upravit
13720
20.8.24 09:16

Tyhle střevní virózy jsou hodně nakažlivé. Mohla si to chytnout od syna, teď bych se spíš bála, že budeš nakažlivá ty, když máš ještě teplotu. Nicméně až ti už bude pár dní dobře, tak bych klidně jela, asi nejde být zavřená ještě týden doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
20.8.24 09:18

Byla jsem u doktorky a říkala mi, že důležitá je hygiena a pak by to neměl nikdo chytit. Mám malé dítě, tak jsem se bála. Je nás doma 6 a nechytil to nikdo. Jestli ale máš pochybnosti, tak zavolej svojí doktorce a domluv se s ní. Osobně bych dítě, které kaká 1× denně a má jenom lehce řidčí stolici, nikam netahala, aby nechytil ještě něco dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
20.8.24 11:54

kupte si v lékárně Hylak na obnovu střevní mikroflóry a užívejte oba, lékárnice vám poradí s dávkováním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí