Dítě se počůralo - hotel

Anonymní
26.7.23 04:31

Dite se pocuralo hotel

Ahoj,

Jsme v hotelu i s dcerou 6 let, je to hotel zamereny na deti.

Nicmene dcera tu nastydla a zrejme inoroto se pocurala, uolne mokra postel, perina..jak toto resi v hotelu? Takovou nehodi uz nemela mesice..mozna i pres rok..

Budem muset platit cisteni matrace?

Mame tu jeste 4 dny uvazuji ze koipim na postel takove ty nepromokave chranice na jedno pouziti, ale co kdyz se to stane zas? Vymeni nam perinu? Vubec nevim co s timy vubec me nenapadlo, ze by se to mohlo stat…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2075
26.7.23 05:29

S dovolením se přilepím. Čeká nás hotel příští týden a na tohle jsem vůbec nepomyslela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
26.7.23 05:52

Stalo se nám taky, naštěstí měli na všech matracích nepromokavou podložku. Co bylo mokré (neměli peřinu, ale jenom takové tenké prostěradlo na zakrytí) jsem svlékla, dala do koupelny, napsala omluvnou zprávu pro uklízečku, ve španělštině :) přiložila 5 eur. Kdyby to bylo víc, tak dám asi 10 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
26.7.23 06:27

Došla bych na recepci a omluvila bych se. Hotelová prádelna to zvládne, uvidíte, zda budou chtít něco zaplatit…

• Citovat
  • Upravit
15995
26.7.23 06:29

Dojdi na recepci a domluv se :nevim: Zalezi, kde jste, neumim si predstavit, ze by petihvezda treba neco uctovala, kdyz jsme byli v malem rodinnem hotylku, tak nam sami nepromokavou podlozku nabidli, kdyz videli male dite, ve svem vlastnim zajmu…ale tam bych s tim treba byla pocitala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
26.7.23 06:53

@HloupýFlop ja pro deti vozim nepromokave jednorazove podlozky, jako jsem mela do porodnice. Davam pod jejich prosteradlo. Ono staci jen vice vjemu pres den/ tvrdsi spanek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
26.7.23 06:53
@Anonymní píše:
Ahoj,

Jsme v hotelu i s dcerou 6 let, je to hotel zamereny na deti.

Nicmene dcera tu nastydla a zrejme inoroto se pocurala, uolne mokra postel, perina..jak toto resi v hotelu? Takovou nehodi uz nemela mesice..mozna i pres rok..

Budem muset platit cisteni matrace?

Mame tu jeste 4 dny uvazuji ze koipim na postel takove ty nepromokave chranice na jedno pouziti, ale co kdyz se to stane zas? Vymeni nam perinu? Vubec nevim co s timy vubec me nenapadlo, ze by se to mohlo stat…

Dojit se dopmluvit na recepci, nic jineho ti nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
26.7.23 07:02
@Cuddy píše:
@HloupýFlop ja pro deti vozim nepromokave jednorazove podlozky, jako jsem mela do porodnice. Davam pod jejich prosteradlo. Ono staci jen vice vjemu pres den/ tvrdsi spanek.

Děkuju, bude to dětí první dovolená a vjemů bude hodně, radši budu připravená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.23 07:08

Jsme v Babylonu, no snad uz se to nestane a perinu vymeni, nastesti matrace skoro neni, spala a mela pod sebou perinu, ta je durch.

Tak ty podlozky zkusim a zkusim posledni 2 noci budit v noci na curani.

• Citovat
  • Upravit
1210
26.7.23 07:17

Šla bych na recepci a domluvila se s nimi ať vám to vymění. Jestli budou něco účtovat těžko říct, uvidíš. Rozhodně tam určitě řešili horší věci. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
26.7.23 07:17

Pracovala jsem v hotelu.
To se prostě stává, i horší věci, a není nutné si s tím dělat těžkou hlavu. Domluv se na recepci a pošlou tam pokojskou, aby vám to vyměnila. Většinou bývají na matracich v hotelu nějaké pratelné podložky, aby to nešlo do matrace. Na 99% to ve velkém hotelu ani nebudou chtít nijak extra zaplatit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.7.23 07:19

Jak je psané, šla bych na recepci a domluvila se s nimi. Tady se dá leda špekuluvat. Řešit to musíš tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
26.7.23 07:20
@Pajka89 píše:
Pracovala jsem v hotelu.
To se prostě stává, i horší věci, a není nutné si s tím dělat těžkou hlavu. Domluv se na recepci a pošlou tam pokojskou, aby vám to vyměnila. Většinou bývají na matracich v hotelu nějaké pratelné podložky, aby to nešlo do matrace. Na 99% to ve velkém hotelu ani nebudou chtít nijak extra zaplatit…

Právě, to co občas pokojské popisovaly, co bylo na pokojích…

• Citovat
  • Upravit
7975
26.7.23 07:28

Buď na recepci, nebo odchytni přímo pokojskou.
Nám dcera v Bulharsku pozvracela celou postel včetně přikrývek, odchytla jsem si pokojskou, vysvětlila co se stalo, omluvila se a dala spropitné, vše hned uklidila a prádlo vyměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
26.7.23 07:40
@Anonymní píše:
Jsme v Babylonu, no snad uz se to nestane a perinu vymeni, nastesti matrace skoro neni, spala a mela pod sebou perinu, ta je durch.Tak ty podlozky zkusim a zkusim posledni 2 noci budit v noci na curani.

jejda, jste v Česku, tak se běž normálně na recepci domluvit, jak to co nejlépe vyřešit - já předpokládala, že jste někde v cizině a jazyková bariéra ti neumožňuje to vyřešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí