Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Radši bych nabalila něco s sebou. Když i Billa ve Vídni na hlaváku je zavřená, nevím, co by mohlo být otevřené. Když jsem si stěžovala rakouským kolegům, koukali na mě jak zjara, co jsem jako čekala. ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Radši bych nabalila něco s sebou. Když i Billa ve Vídni na hlaváku je zavřená, nevím, co by mohlo být otevřené. Když jsem si stěžovala rakouským kolegům, koukali na mě jak zjara, co jsem jako čekala.
Tak třeba Interspar Pronto na hlaváku ve Vídni otevřeno má, i pekárny (Anker třeba)
Po Vídni je takových obchodů víc. Tohle se ale hodně liší, nedá se napsat, že všude v Rakousku mají pekárny otevřeno. Nejlíp si najít na Googlu obchody tam, kde budu.
Příspěvek upraven 22.07.23 v 21:44
Nepočítala bych s tím. Kór nějaké zapadlé obchody, ty už vůbec nebudou mít otevřeno. My jsme trefili státní svátky a úplně všechno zavřené, i restaurace. ![]()
Neděle malá šance. Hospody atd ano, ale obchody jsou zavřené. Nekde muzou byt výjimky 10-14h napriklad.
Ahoj,
My se vrátili tento týden z oblasti Bad Gastein. Obchody jako Billa, Spar nebo Hofer byly v neděli otevřené od 9 do 13, ale třeba čerstvé pečivo tam v ty dny nebylo, jen balené.
Třeba budete někdo vědět…jedeme na dovolenou do Rakouska k jezerům, v neděli vím, že obchody mají v Rakousku zavřeno, ale snad v turistických střediscích bude něco otevřené? Myslím bistra, pekárny…díky za zkušenosti