Rakousko - otevřené obchody v neděli - jaké?

Anonymní
22.7.23 12:58

Rakousko obchody v neděli

Třeba budete někdo vědět…jedeme na dovolenou do Rakouska k jezerům, v neděli vím, že obchody mají v Rakousku zavřeno, ale snad v turistických střediscích bude něco otevřené? Myslím bistra, pekárny…díky za zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.7.23 13:47

Radši bych nabalila něco s sebou. Když i Billa ve Vídni na hlaváku je zavřená, nevím, co by mohlo být otevřené. Když jsem si stěžovala rakouským kolegům, koukali na mě jak zjara, co jsem jako čekala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.7.23 13:59
@broskvová zmrzlina píše:
Radši bych nabalila něco s sebou. Když i Billa ve Vídni na hlaváku je zavřená, nevím, co by mohlo být otevřené. Když jsem si stěžovala rakouským kolegům, koukali na mě jak zjara, co jsem jako čekala. :nevim:

Tak třeba Interspar Pronto na hlaváku ve Vídni otevřeno má, i pekárny (Anker třeba) :nevim: Po Vídni je takových obchodů víc. Tohle se ale hodně liší, nedá se napsat, že všude v Rakousku mají pekárny otevřeno. Nejlíp si najít na Googlu obchody tam, kde budu.

Příspěvek upraven 22.07.23 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
22.7.23 14:08

Nepočítala bych s tím. Kór nějaké zapadlé obchody, ty už vůbec nebudou mít otevřeno. My jsme trefili státní svátky a úplně všechno zavřené, i restaurace. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
22.7.23 14:17

Neděle malá šance. Hospody atd ano, ale obchody jsou zavřené. Nekde muzou byt výjimky 10-14h napriklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15423
22.7.23 15:27

Billa na benzínkách bude mít otevřeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.7.23 18:21

Ahoj,
My se vrátili tento týden z oblasti Bad Gastein. Obchody jako Billa, Spar nebo Hofer byly v neděli otevřené od 9 do 13, ale třeba čerstvé pečivo tam v ty dny nebylo, jen balené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí