Dítě spavé od pondělí - nemoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.1.25 22:50

Dite spave od pondeli - nemoc

Ahoj,

syn 6 let dostal v úterý ATB - streptokok + chripka, začalo to horeckami 40, prujem, blindeni, bolesti v bříšku.
A více méně od tebe doby mi nechce nic jist :( jen pije po troskách, vydrží max do půl hodky vzhůru a více méně celou dobu spi.
Ve čtvrtek jsem volala s doktorkou, ale prý to je normální. Takže více méně má ten jen ATB, čistou vodu (kulisek i černý čaj plive) a trochu i blouzni ač nemá teploty, čura málo.

Setkala jste se s tím prosím některá? :roll: mě už to přijde docela dlouho, ATB by už měli zabrat..

Moc děkuji:(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16187
17.1.25 22:51
@Anonymní píše: Více

Dlouho? Od úterý do pátku jsou to tři dny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.25 22:54

@Dahlia0409
No ale opravdu více méně jen spi, defakto jen leží, max. Dojde na do jine postele a sedět nevydrží. :( nyni se budí co hodina na piti, jidlo odmítá plus budi na ATB.
Nyní i mi řekl: mami pití, chci už vstávat, jsou ty žížaly v realitě a zase spi. Horečku nemá. Tak já nevím :(

• Citovat
  • Upravit
16187
17.1.25 23:10

Je nemocný, blouzní, neuzdraví se lusknutim prstu  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
17.1.25 23:20

Me skolila chripka a prospala jsem cely tyden. I doktorka ti rikala, ze je to normalni 🤗
Urcite se mu ulevi. Neboj. Jen at odpociva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
17.1.25 23:29

Mela jsem na podzim a spala jsem 3dny temer non stop. Normalni to je ale nutila bych vic piti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
18.1.25 07:19

U streptokoka jsem byla vyrizena a u chripky jsem byla silene unavena dva tydny. On ma oboje dohromady, tri dny je kratka doba. Jo a pila jsem prvni tri dny pouze pomerancovy dzus, nejedla jsem. Tak vydrzte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
18.1.25 07:24

Jo a proc mu davas Kulisek a cerny caj? To by nepilo zadne nase dite.
Pri nemoci delam vyjimky a piji, co si reknou. Nakoupim ruzne dzusy, i Fantu, proste aby pili. Je to ale dulezite. Pri chripce kdysi skoncila dcera v nemocici prave proto, ze nejedla a nepila, ale jidlo nikoho nezajimalo, to pak dozenou. Dostala kapacky a propustili ji domu, az kdyz zacala pit. Byla tam i 8-leta holcicka a ten stejny problem. Pit pit pit, klidne sladke piti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
18.1.25 07:28

A jeste detail, ty antibiotika zaberou na streptokoka, ale ne na chripku, tak je virova. Klidne muze byt unaveny ty dva tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65027
18.1.25 07:29

@blumen tak otázka je, jak dlouhou už nevrací a nemá příjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
18.1.25 07:48

@vokishka a nebylo to zvraceni k horecce/streptokokovi? No i tak cerny caj detem nedavam nikdy, Kuliska taky ne, nepozreli by to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
18.1.25 08:07

Dcera 3 roky a minulý měsíc měla hnusnou virózu. Měla téměř týden horečky k 39 a byla jen na vodě a trochu mlíka. Nechtěla vůbec nic k jídlu, navalovalo se jí z toho. Spravilo se to postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
18.1.25 10:07

Náš měl od silvestra 3 dny 40 a pak dalších pár dní 39. I na záchod jsme ho nosili, skoro nejedl, skoro pořád spal, ale teda pil vodu. Trvalo to skoro 14 dní. Teď naopak jí za dva, je mu 5. Neboj, on to pak dožene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.25 17:32

@pikola a co jste měli? :(

• Citovat
  • Upravit
35740
15.2.25 18:29

To nevím, asi co všichni. Nějakou chřipku. U doktorky jsme byli, bral jen léky na teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí