Dítě umístěné v ústavu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jah
64
9.7.12 11:15

Dítě umístěné v ústavu

Ahoj maminky, ráda bych si popovídala s maminkou, která má postižené dítě a umístila jej do ústavu. Náš malý se narodil ve 25. t. t. a po krvácení do mozku a dalších asi 1000 komplikacích zůstal velmi vážně postižený jak tělesně tak i mentálně. Protože sám 100% nedýchá, umístili jsme jej do ústavu, aby měl co nejlepší péči zdravotníků. Jsem u něho v ústavu nyní každý den, ale protože už se budu muset vracet do práce, ráda bych získala rady, jak zvládnout to, že se svým drobečkem nebudu každý den celý den. Že on bude tam a já tady. Nebude možné po práci za ním jezdit každý den. Neumím se s tím zatím vyrovnat, prosím maminky, které prožily to samé, co já, jak jste toto zvládly? Být třeba tři dny bez něho doma. Děkuji Vám předem - jsem opravdu zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
9.7.12 11:40

Pokud musi byt napojeny na pristrojich a peci bys nezvladala tak jinou moznost nemas, ujisti sama sebe, ze je to dobre zarizeni, pece je dobra, sestricky spolehlive.. Vic toho asi neovlivnis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
9.7.12 11:56

Pokud tě to trápí, není možnost si zažádat o příspěvek na péči a být s dítětem? Nebo ty přístroje musí být pouze v nemocnici?

• Citovat
  • Upravit
31744
9.7.12 12:38

@Jah
To je mi tak líto. :( Přeji ti moc sil se s touto situací vyrovnat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
10.7.12 15:24

nezažila jsem nic takového,ale náš malý byl taky na ventáku,bohužel zemřel,ale asi by nás čekalo něco podobného.My se připravovali na něco podobného,jen ti přeju,buďte stateční a rozhodně si nic nevyčítej,tohle doma nejde.4 měsíce jsem to viděla a doma nemáš šanci mu dát tu péči,jakou mu dají v ústavu.Jak to pobrat?Prostě se snažíš pro něj dělat to nejlepší,držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.3.13 12:51

Ahoj. Nemáš nějaký e-mail? Asi jsme se viděly v ústavu… Pěkný den, Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jah
64
27.3.13 13:18

Ahoj je to ***@seznam.cz - náš malý je v ústavu v Krči. Je to možné, že jsme se potkaly - určitě napiš. Budu ráda. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty