Dítě vidí v noci barevné bublinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LP4
1356
21.3.23 07:50

[Jako dítě jsem to taky měla a dobrý vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.23 08:47

Kartář Erik

Pěkný den,

po duchovní stránce se může jednat o vizuální projevy, rozvoj intuice, šestého smyslu, spirituální zážitek, kontakt s duchovním světem apod. Hodně záleží také na tom, jaké barvy bublinky mají, které barvy převládají, jak jsou syté, v jakém množství atd.

Snad Vám má odpověď pomohla.
S úctou Erik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.5.23 12:55
@Kartář Erik píše:
Pěkný den,

po duchovní stránce se může jednat o vizuální projevy, rozvoj intuice, šestého smyslu, spirituální zážitek, kontakt s duchovním světem apod. Hodně záleží také na tom, jaké barvy bublinky mají, které barvy převládají, jak jsou syté, v jakém množství atd.

Snad Vám má odpověď pomohla.
S úctou Erik

Moje dcera také občas vídá barevné kruhy, říkala, že jeden čas hodně, teď už méně často.
Mně se to stalo jednou - viděla jsem krásnou fialkově svítivou kouli, docela velkou, ale byla to jen chvilka, pak zmizela. Co prosím znamená tahle barva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.23 21:23
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym. Můj 5 letý syn vidí v noci barevné bubliny, poletují vzduchem, ukazuje mi je a chytá je do rukou. Říká to už od cca 2 let. Vidí je jen u nás v ložnici, nikde jinde prý nejsou (když spí u babiček, nebo na chatě atd.). Dřív o tom mluvil hodně, pokaždé když nemohl usnout, teď byl chvíli klid, tak jsem na to zapomněla, ale minulý týden znovu. Prý je může ovládat. Když jsem se zeptala, tak jsou prý hodné, strach z nich nemá. Říká jen, že je vidí a „příběh“ si nijak nepřikrašluje. Tak nevím, co by to mohlo být. Oči jim kontrolovali ve školce před rokem, vše OK. Myslela jsem třeba, že vidí negativ svítícího světla, když se zhasne, ale to vidíte i když zavřete oči a to prý ne. Vidí bubliny, jen když otevře oči. Nesetkal se s tím někdo prosím? :nevim:

Děti, plácnu do sedmého roku nezkažené materiálním zlým světem vidí a slyší co dospělý ne. Jsou tak čisté, neposkvrněné hříchem a tak blízko blízko živému Bohu, že je to pravda. Teď záleží, jestli ten jev je od Boha nebo zlého satana. Budu věřit tomu, že tvoje dítko chce Bůh potěšit a tobě sdělit, že opravdu živý Bůh existuje. Cti Ježíše Krista a jeho Boží desatero a Bůh požehná celé tvojí rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.23 20:49
@Dana066 píše:
Obtěžuje vás to, že vidí barevné bubliny? Jeho to neděsí, neubližují mu, tak mu řekněte, že má štěstí, že je vidí (což je pravda) a nechte to být. Třeba se jednou naučí pracovat s energiemi a to bude velký přínos pro ostatní lidi. a to myslím vážně.

Démonické energie? Démonické univerzum? Co je hřích nám udává Boží zákon. 🌹 ❤️Svatý, Svatý, Svatý je všemohoucí Bůh! On byl, je a bude! Tobě patří Pane všechna sláva, čest a moc. Ty jsi stvořil všechno, z tvé vůle to vzniklo i trvá. Králi Králů!🌹 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
13.7.24 06:50

Obnova tématu

Prosím, prosím o radu nebo pomoc. Syn dnes v noci hysterický záchvat, že mu litá červená bublina v pokoji a točí se. Bál se jí, nešlo mu vysvětlit, že tam nic není. I když jsem zapla světlo na mobilu stále ji viděl a bál se jí. Přestěhovala jsem ho do obýváku, tam ji taky viděl a pozoroval ji stále očima, klepal se a plakal, vysvětlovala jsem, že tam nic není. Po hodině nespaní mi řekl že u okna litá biblifuk, tak jsem mu řekla že je určitě hodný. Na gauči nám bylo těsno, tak jsem ho vzala zpět do pokoje a ten bublifuk letěl s námi, po té syn potřeboval čůrat a bublifuk byl s nami v koupelně. U bublifuku už byl v klidu, ale u toho červeného světýlka měl strach. Prosím nevíte někdo co to může být?? Bylo to i pro mě strašidelné. Jde jen o dětskou představivost nebo je to něco jiného?
Děkuji předem všem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.5.25 09:01

Můj syn mi to poprvé popsal ve 3,5 letech, teď je mu 7 a pořád to v noci vidí, teď říkal že jako barevné tečky, oranžové, zelené, fialové, někdy kruhy, ale vždycky jen ve tmě. Dřív mi to popisoval jako bublinky, kam hne očima, tam to vidí a pak to třeba odletí. V noci jsme taky nespali, nemohl z toho usnout. Jinak oči má v pořádku, ale když jsem to zmiňovala na očním nebo u dětské dr. tak že vůbec nevědí, co by to bylo a dál nic neřešily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat