Dítě vidí v noci barevné bublinky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.12.14 11:36

Dítě vidí v noci barevné bublinky

Omlouvám se za anonym. Můj 5 letý syn vidí v noci barevné bubliny, poletují vzduchem, ukazuje mi je a chytá je do rukou. Říká to už od cca 2 let. Vidí je jen u nás v ložnici, nikde jinde prý nejsou (když spí u babiček, nebo na chatě atd.). Dřív o tom mluvil hodně, pokaždé když nemohl usnout, teď byl chvíli klid, tak jsem na to zapomněla, ale minulý týden znovu. Prý je může ovládat. Když jsem se zeptala, tak jsou prý hodné, strach z nich nemá. Říká jen, že je vidí a „příběh“ si nijak nepřikrašluje. Tak nevím, co by to mohlo být. Oči jim kontrolovali ve školce před rokem, vše OK. Myslela jsem třeba, že vidí negativ svítícího světla, když se zhasne, ale to vidíte i když zavřete oči a to prý ne. Vidí bubliny, jen když otevře oči. Nesetkal se s tím někdo prosím? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22771
1.12.14 11:47

Já jako malá šmátrala právě po tom negativu ze světla, vůbec mi nedocházelo, co to je a jak to, že to nejde chytit :lol: Taky nejvíc u rodičů v ložnici, asi že tam měli světlý zdi s tapetou, na který to šlo dobře „vidět“? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
1.12.14 11:48

Pokud je sensitivní, může takto vidět energii. Já ji přesně takto vidím běžně. Nic strašidelného na tom není. A i pro mě je normální, že na některých místech ji vidím vždy, jinde jen tak samotnou od sebe ne. Určitě by ti to potvrdilo mnoho lidí, kteří se zabývají reiki a esoterikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22771
1.12.14 11:51
@sanyaa píše:
Pokud je sensitivní, může takto vidět energii. Já ji přesně takto vidím běžně. Nic strašidelného na tom není. A i pro mě je normální, že na některých místech ji vidím vždy, jinde jen tak samotnou od sebe ne. Určitě by ti to potvrdilo mnoho lidí, kteří se zabývají reiki a esoterikou.

A teď budu přemýšlet, jestli to, co jsem chytala u našich v ložnici, byl opravdu ten světelnej negativ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.12.14 12:07
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym. Můj 5 letý syn vidí v noci barevné bubliny, poletují vzduchem, ukazuje mi je a chytá je do rukou. Říká to už od cca 2 let. Vidí je jen u nás v ložnici, nikde jinde prý nejsou (když spí u babiček, nebo na chatě atd.). Dřív o tom mluvil hodně, pokaždé když nemohl usnout, teď byl chvíli klid, tak jsem na to zapomněla, ale minulý týden znovu. Prý je může ovládat. Když jsem se zeptala, tak jsou prý hodné, strach z nich nemá. Říká jen, že je vidí a „příběh“ si nijak nepřikrašluje. Tak nevím, co by to mohlo být. Oči jim kontrolovali ve školce před rokem, vše OK. Myslela jsem třeba, že vidí negativ svítícího světla, když se zhasne, ale to vidíte i když zavřete oči a to prý ne. Vidí bubliny, jen když otevře oči. Nesetkal se s tím někdo prosím? :nevim:

Pro klid duše bych ho vzala na rozkapání očí, ať mu tam mrkne na sítnici doktorka štěrbinovou lampou. Ale nic to nebude. Přeci nikdo ve tmě nevidí čistě černo, spíš nějaké zrnění, blikání, světlíčka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.10.21 07:38

Monishkaa

Dobrý den, chci se zeptat zda jste s tím byli i dr? Nevíte co by to mohlo být? Přesně takhle mi to popisuje 3,5 letý syn, ze to vidí.
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.8.22 09:07

Dobrý den, prosom Vas aj ste nieco zistili preco to deti videli? Obcas mi to povie aj moja starsia, na ocne chodime aj pozadie jej pozeraju a tam vsetko ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.2.23 08:59

@1Mína
Dobrý den, syn to má stále, byli jsme na rozkapani očí a nic nezjistili.
Vy víte něco blíž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
7.2.23 09:04

Ká si pamatuju že jsem to měla taky negativ světla plus když si přitlačíte víčka rukou tak pak vidíte uúplný ohnostroje.. bavila jsme se tím veškolce když jsem nemohla spát.

• Citovat
  • Upravit
7
7.2.23 09:46

@ludmilaadamkova syn si oči nemacka, vidí to a popisuje mi to úplně přesně. Jde do tmavého pokoje a vidí to hned, jde na světlo a nic takového nevidí. Pak ty bublinky chytá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
7.2.23 09:53

Obtěžuje vás to, že vidí barevné bubliny? Jeho to neděsí, neubližují mu, tak mu řekněte, že má štěstí, že je vidí (což je pravda) a nechte to být. Třeba se jednou naučí pracovat s energiemi a to bude velký přínos pro ostatní lidi. a to myslím vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.2.23 10:11

@Dana066 to ne, jen by mě zajímalo co to může být. Rok byl klid, nic neříkal, tak jsem to neřešila. Dnes prave zase a ze ho to otravuje ze to pořad vidí. Že pak nevidí v noci. Tak proto patram dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
7.2.23 11:38

@Monishkaa Aha, jestli ho to otravuje a zároveň to může ovládat myslí, tak bych mu navrhla, ať ty bublinky myslí přesune ven z domu/ bytu. Třeba to dokáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.3.23 07:46

Ahoj všem, nemyslím si, že by to bylo na vyšetření u lékaře. Jako malá jsem takové barevné bubliny viděla často. Dokonce když se dnes v dospělosti soustředím, vidím je stále. A podotýkám, že s očima jsem nikdy nic neměla a nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.3.23 07:49

@Pa-pajka děkuji za info :), tak jsem aspoň klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat