Pověra - spadlé zrcadlo se nerozbilo. Máte někdo zkušenost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pověra - spadlé zrcadlo. Věříte? Máte někdo zkušenost?
Jen mě zajímá - Věříte na pověry? A co pověra o spadlém zrcadlu, které se ale nerozbilo? Zrovna dneska nám volala babi, že ji zničehonic spadlo zrcadlo, jestli jsme všichni v pořádku. Osobně na pověry moc nejsem, ale ty, co značí něco špatného, mi trochu hrůzu nahánějí.. Jak jste na tom vy? Stalo se vám to už někdy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já teda v ložnici nemám ani jedno zrcadlo, mám z nich v noci hrůzu. Skříň máme na chodbě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď ze zvědavosti bloumám na internetu - asi abych se uklidnila. Nicméně, rozbité zrcadlo značí sedm let neštěstí a spadlé zrcadlo ze stěny, že někdo brzy zemře.. Normálně mi z toho mrazí.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kofolová píše:
Ja myslim ze spadle zrcadlo znaci spatne upevneni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No fakt. Ja o tom vim sve. Ja chytra povesila zrcadlo na tri pasy oboustranky a spadlo. I kdyz nedavno umrel manzelovy babicky bratr ale asi me na to zrcadlo neupozornovalo. Spis mi chtelo rict ze oboustrankou to nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Slyšela jsem pověru o smrti v okolí několikrát, ale vždycky v souvislosti s obrazem, ne zrcadlem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kofolová -
To by byla ta nejlepší varianta..:D Jen mě to zajímá, zda to někdy někdo slyšel, nebo se s tím setkal. jsem zvědavá ![]()
@Bersaba - Jj, s obrazem spíš, ale četla jsem, že i to zrcadlo, a babi jak první tak druhá hned říkali to samé - snad opravdu jen pověra a bude to v pořádku.. Ale člověk z toho nemá dobrý pocit.. Třeba to nic neznamená:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, s obrazem - pred dvema tydny jsem s pritelem byla u mamky, v dome z druhe svetove - vyrustala jsem tam a vzdycky se bala. Nicmene spime a ve dve rano rana. Prvni jsem se lekla, ze spadl pod malym rost v postylce, ale spadl obraz nad posteli na dreveny ram postele. Taky me napadlo, ze nekdo umrel. Jeste podotykam, ze skoba na zdi zustala a na obraze taktez, proste jako by se vyvliknul…zemrel po tydnu jeden znamy, ale ten nema s nasi rodinou nic spolecneho. Jeste me napadlo, zda ten den driv nekdo nezemrel, ale zatim jsem nezjistovsla, kdy zemrela bsbicka s dedou.
Ono z dob mladi mam s tim domem par podivnych ukazu, fuj…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si na pátek třináctého rozsedla zrcadlo. Bylo to před sedmi lety, a za tu dobu se mi zvětšila pr.del o dvě konfekční velikosti. Na pověry pozor, můžou se vymstít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozbila jsem zrcadlo, da se říct vědomé, bylo už nakraple a bala jsem se aby se jedno z děti neporezalo.Za týden mi syna srazil kamion
![]()
- Citovat
- Upravit