Cikánské karty, pomoc při výkladu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prosím umíte někdo cikánky?
Ahoj, prosím je tu někdo kdo umí vykládat cikánské karty a byl by ochotný mi pomoct z třema kartičkama?
…Ptala jsem se karet jestli mohu od XY v blízké budoucnosti očekávat zprávu a vyšla mi smrt-dopis a důstojník. Normálně bych si řekla že to je konec zpráv(ta smrt) ale jelikož je jako první tak mě zas napadl nový začátek zpráv, ale zase nevím ten důstojník co mě značí
Poradil by jste mě někdo prosím? A ještě bych se chtěla prosím zeptat jestli někdo nevíte co v otázce na city značí karta vdovec a co karta boží oko. Byla bych ráda za každou radu. Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@murkyf píše:
Ja myslela, ze se tu bude rozebirat dezo, more atd
Já taky:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://vyklad-karet.najdise.cz/…ta/dustojnik
@Liliana Liliana zkus google, jinak tady něco
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liliana Liliana důstojníka nemám, ale smrt ne vždy znamená něco špatného. Většinou poukazuje na situaci kdy něco končí a něco začíná. Více méně bychom se konečně měli rozloučit s minulostí. Dopis většinou znamená nějakou zprávu. Nové informace o něčem co jsme dosud nevěděli. A nebo to může být způsob jak zůstat s někým v kontaktu. Vesměs je to tak trochu ubezpečení, že je vše v pořádku. Vlastně můžeš v brzku očekávat zásadní sdělení, které se dotazované záležitosti týká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smrt neznamena smrt, ale neco, co te hodne a vetsinou mile prekvapi. Plus dopis a dustojnik… Vylozila bych si to jako nejakou necekanou pozitivni zpravu z vyssich mist. Jestli mas treba pred sebou soud, nebo neco podobneho. Mozna se ale pletu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayLee já taky, ach jo ![]()
Tak nic no, jsem smutná, zklamaná, budu brečet, mám to napravit a založit?
(vtip)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liliana Liliana Smrt-skandal/šok/překvapení, doois-zpráva, dústojník-osobní karta nějakého muže/člověk který vás chrání.. Výklad-velmi překvapivá zpráva od nějakěho muže.. Takže ano, ozve se vám, a obsah tohoto sdělení bude překvapující..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vdovec-muž ženatý (nap. manžel, otec, děd,..nějaký cizí starší muž) boží oko chápejte jako osud v váš prospěch.. Snad trošku jsem pomohla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liliana Liliana píše:
Ahoj, prosím je tu někdo kdo umí vykládat cikánské karty a byl by ochotný mi pomoct z třema kartičkama?…Ptala jsem se karet jestli mohu od XY v blízké budoucnosti očekávat zprávu a vyšla mi smrt-dopis a důstojník. Normálně bych si řekla že to je konec zpráv(ta smrt) ale jelikož je jako první tak mě zas napadl nový začátek zpráv, ale zase nevím ten důstojník co mě značí
Poradil by jste mě někdo prosím? A ještě bych se chtěla prosím zeptat jestli někdo nevíte co v otázce na city značí karta vdovec a co karta boží oko. Byla bych ráda za každou radu. Moc děkuji
Tak to je jasny v tomto případě ten dotyčný ti zprávu jistě zašle ale nebude to milá zpráva a bude tvrdohlavy v tom co ti napíše a vypíše sva pevná stanoviska. Co se týka vysvětlení karet v otazce citů tak vdovec znamena že ten dotyčny byl citově zklaman neštastny a trpěl a bude opatrny ale bude se tvářit hrdě jako že se nic nedělo a je to OK a bude třeba na toho člověka opatrně a boží oko to celé posvěcuje že to dobře dopadne a city jsou pod boží ochranou a i zmírňuje negativní kartu toho vdovce že to není zlé a je to na dobré cestě. muže jit o dvojí možnost výkladu vdovec: je velmi silná osobnost schopná čelit smutku, nebo jste schopni i při vlastních starostech ještě podpořit někoho druhého. Stačí takhle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit