Cikánské karty, pomoc při výkladu

4.11.14 18:33

Prosím umíte někdo cikánky?

Ahoj, prosím je tu někdo kdo umí vykládat cikánské karty a byl by ochotný mi pomoct z třema kartičkama? :-(…Ptala jsem se karet jestli mohu od XY v blízké budoucnosti očekávat zprávu a vyšla mi smrt-dopis a důstojník. Normálně bych si řekla že to je konec zpráv(ta smrt) ale jelikož je jako první tak mě zas napadl nový začátek zpráv, ale zase nevím ten důstojník co mě značí :-( Poradil by jste mě někdo prosím? A ještě bych se chtěla prosím zeptat jestli někdo nevíte co v otázce na city značí karta vdovec a co karta boží oko. Byla bych ráda za každou radu. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
801
4.11.14 18:35

Ja myslela, ze se tu bude rozebirat dezo, more atd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
4.11.14 18:39
@murkyf píše:
Ja myslela, ze se tu bude rozebirat dezo, more atd :-D

Já taky:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
4.11.14 18:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
4.11.14 18:49

@Liliana Liliana důstojníka nemám, ale smrt ne vždy znamená něco špatného. Většinou poukazuje na situaci kdy něco končí a něco začíná. Více méně bychom se konečně měli rozloučit s minulostí. Dopis většinou znamená nějakou zprávu. Nové informace o něčem co jsme dosud nevěděli. A nebo to může být způsob jak zůstat s někým v kontaktu. Vesměs je to tak trochu ubezpečení, že je vše v pořádku. Vlastně můžeš v brzku očekávat zásadní sdělení, které se dotazované záležitosti týká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
4.11.14 18:53

Smrt neznamena smrt, ale neco, co te hodne a vetsinou mile prekvapi. Plus dopis a dustojnik… Vylozila bych si to jako nejakou necekanou pozitivni zpravu z vyssich mist. Jestli mas treba pred sebou soud, nebo neco podobneho. Mozna se ale pletu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
4.11.14 19:46

@JayLee já taky, ach jo :(
Tak nic no, jsem smutná, zklamaná, budu brečet, mám to napravit a založit? :lol: :lol: (vtip)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.11.14 19:48

@Liliana Liliana Smrt-skandal/šok/překvapení, doois-zpráva, dústojník-osobní karta nějakého muže/člověk který vás chrání.. Výklad-velmi překvapivá zpráva od nějakěho muže.. Takže ano, ozve se vám, a obsah tohoto sdělení bude překvapující..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.11.14 19:51

Vdovec-muž ženatý (nap. manžel, otec, děd,..nějaký cizí starší muž) boží oko chápejte jako osud v váš prospěch.. Snad trošku jsem pomohla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.14 21:41

Moc děkuju:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.4.18 20:16
@Liliana Liliana píše:
Ahoj, prosím je tu někdo kdo umí vykládat cikánské karty a byl by ochotný mi pomoct z třema kartičkama? :-(…Ptala jsem se karet jestli mohu od XY v blízké budoucnosti očekávat zprávu a vyšla mi smrt-dopis a důstojník. Normálně bych si řekla že to je konec zpráv(ta smrt) ale jelikož je jako první tak mě zas napadl nový začátek zpráv, ale zase nevím ten důstojník co mě značí :-( Poradil by jste mě někdo prosím? A ještě bych se chtěla prosím zeptat jestli někdo nevíte co v otázce na city značí karta vdovec a co karta boží oko. Byla bych ráda za každou radu. Moc děkuji

Tak to je jasny v tomto případě ten dotyčný ti zprávu jistě zašle ale nebude to milá zpráva a bude tvrdohlavy v tom co ti napíše a vypíše sva pevná stanoviska. Co se týka vysvětlení karet v otazce citů tak vdovec znamena že ten dotyčny byl citově zklaman neštastny a trpěl a bude opatrny ale bude se tvářit hrdě jako že se nic nedělo a je to OK a bude třeba na toho člověka opatrně a boží oko to celé posvěcuje že to dobře dopadne a city jsou pod boží ochranou a i zmírňuje negativní kartu toho vdovce že to není zlé a je to na dobré cestě. muže jit o dvojí možnost výkladu vdovec: je velmi silná osobnost schopná čelit smutku, nebo jste schopni i při vlastních starostech ještě podpořit někoho druhého. Stačí takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat