Dívčí kraťasy pro 6m holcicku??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@alialiali samotné body s krátkým rukávem, proč na to ještě kraťasy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj ja mam tedy stejně stareho kluka a kdyz je velke vedro nechavam mu jen body bez rukavu, s krátkým rukavem, tilko, kraťasy, tricko..
kraťasy seženeš:lidl, pepco, kik, c&a,..h&m..je toho opravdu vsude dost i male velikosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď jen body s krátkým nebo takové ty overaly s krátkým rukávem a bez nohavic. V ještě vetších vedrech jen plínu a tričko a když už by se člověk chystal umřít, tak jen tu plínu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alialiali Ahoj, tak já teď kratasky vel. 74 kupovala malé v Pepcu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk píše:
Buď jen body s krátkým nebo takové ty overaly s krátkým rukávem a bez nohavic. V ještě vetších vedrech jen plínu a tričko a když už by se člověk chystal umřít, tak jen tu plínu.
přesně tak jsem to dělala já, proč by se takové mimi mělo potit ještě v kraťasích ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam chlapecka a na ven davam body s kratkym rukavem a kratasky, na doma jen to body. Kratasky mame z Original Marines, Lindexu a H&M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč kraťasy, miminka žádný stud nemají,
takže pro holčičku buď na plínu body,
nebo body a tričko
nebo body a šatičky
, pokud chceš mít krasavici ![]()
u moře, u pláže - jí stačí pořádně namazat, stín, a plínka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám holčičku 6,5mesice a má jen body s krátkým rukávem, nebo tilko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ted kupovala v tchibo tyhle pumpky pro malou na přístý rok a jsou fakt krásné
https://www.tchibo.cz/…0119584.html?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo jenom lehké šatičky… Prostě ne dvě vrstvy přes sebe. Fakt teda je, že má dítě v látkovkách, které vypadají moc pěkně bez ničeho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo samotné body jí dávám doma
nebo jen normal tričko v těchto vedrech. Ale na ven mi přijde že jí něco chybí
klučičí kraťasy jsou všude, holčičí fakt prohledat, v pepcu jsem právě nenašla :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katintheBOx63 píše:
Já ted kupovala v tchibo tyhle pumpky pro malou na přístý rok a jsou fakt krásnéhttps://www.tchibo.cz/…0119584.html?…
Díky, to vypadá dobře!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alialiali jee a já byla minulého tyden v liberci v pepcu a tam zas samé neonove barvy pro holcicky
a na kluka jsem tam nesehnala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alialiali Ja mam pro dceru podedene kratasy z FF, vel. 74. Sama bych je nekupovala, prijde mi to zbytecne, ale kdyz uz je mam, davam ji je s trickem. Jinak davam body nebo uplne nejradsi letni overaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit