Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtela bych dcerce k desatym narozeninam udelat novy pokojicek. Samozrejme za rozumnou cenu, mate nekdo zkusenost s porizenim pokojicku a doporucenim odkud? Predstavuji si set postel, stul, skrin popripade nejaka komoda.Diky za inspirace.
Co treba Orfa? Objednala jsem tam teď skříň malýmu do pokoje a spolu sní poslali i katalog, mají moc hezké věci
Pro malou slečnu by se mi od nich nejvíc líbila kolekce Rubio, Namek nebo Indiana, (indiana pokud nevadí tmavší)
Asi bych se dcery zeptala, jak si to představuje a pak podle toho hledala na internetu a konzultovala to s ní. Můžeš použít vyhledávače jako Biano nebo Favi, nebo googlit a jít přímo do konkrétních obchodů.
Mame masiv z Gazel nabytek, nemam rada lamino, moc nevydrzi.
Syn má sestavu Nano (stačí zadat do vyhledávače), postel od Čilka, k té sestavě nebyla postel 120 cm šířka. Čilek má hezké studentské sestavy (přijdou mi kvalitní), akorát skříně jsou dražší a pro holky je to na mě moc načančane, ale třeba by se dcerce líbilo. Akorát na grafitové desce u psacího stolu z té sestavy Nano jde vidět každá smouha. Dcera má sestavu nábytku z Mobelixu. Šedou. Také spokojenost.
@Amelie30 píše:
Syn má sestavu Nano (stačí zadat do vyhledávače), postel od Čilka, k té sestavě nebyla postel 120 cm šířka. Čilek má hezké studentské sestavy (přijdou mi kvalitní), akorát skříně jsou dražší a pro holky je to na mě moc načančane, ale třeba by se dcerce líbilo. Akorát na grafitové desce u psacího stolu z té sestavy Nano jde vidět každá smouha. Dcera má sestavu nábytku z Mobelixu. Šedou. Také spokojenost.
Super, dekuji. Prave me zajimala zkusenost z Mobelixu. Projedu to vse.