Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj už cca nějakou dobu pozoruji na svém břiše takovou jako bouly nebo jak to mám nazvat. Občas bolí, občas mám i bolest břicha se zažívajícími problemy. Ale těžko říct jestli ej to k tomu. Zde přikládám fotku. Nevíte někdo co by to mohlo být? Jako kýla se mi to nezdá. Jsem cca 2,5 roku po porodu.
Jdi k doktorovi.
No, je dobré jít k doktorovi, ale ještě lepší vyfotit nic neříkající fotku na emimino a čekat odborné rady, když tu „bouly“ nemůžeme ani najít.
Takto na dálku se to posoudit nedá. Ale může se jednat o diastázu, u níž často bývá typická i kýla.
@Jana-86 píše:
Takto na dálku se to posoudit nedá. Ale může se jednat o diastázu, u níž často bývá typická i kýla.
Taky si myslím ![]()
@inkakřivák ano mám tam chyby. Ale proto na to nemusíte upozorňovat. Psala jsem to na rychlo. A pokuď vím dotaz byl jiný.
@Malineka k doktorů jdu, ale děkuji za radu. Jen sem se chtěla zeptat jestli s tím někdo nemá zkušenosti. Nebo jestli někdo neměl něco podobného. Na tom přece není nic špatného. Navíc já tu bouli jak vy údajně nevidíte vidím nad pupíkem i z 10 km… ale děkuji za cenné rady.
To ale muže byt kyla, utikej s tím k doktorovi co nejdřív
aby se ti tam ještě neuskrinulo střevo
Jestli to ale bude ono, pak 100% operace
@Anonymní píše:
@Alriga a vy se naučte chovat k cizím lidem.
Zkuste mě poučit, slečno.
@Alriga Nejsem vy, abych tady poučovala lidí…
Mě poucujete skrz pravopis. Ano každý nejsme dokonalý. Ale nemusíte si tu hrát na hrdinku jak mi to bandáže skrz to že mi napíšete že neumím pravopis. Opravdu originální..
Ahoj už cca nějakou dobu pozoruji na svém břiše takovou jako bouly nebo jak to mám nazvat. Občas bolí, občas mám i bolest břicha se zažívajícími problemy. Ale těžko říct jestli ej to k tomu. Zde přikládám fotku. Nevíte někdo co by to mohlo být? Jako kýla se mi to nezdá. Jsem cca 2,5 roku po porodu.